Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm pomysł dobry tylko jeśli będą się respić same zombie i napotkamy takiego bossa który również przybierze wygląd zombie to jak odróżnić go od reszty? Myślę, że po jakimś czasie polowanie na zwykłe zombie się znudzą i każdy będzie chciał złapać coś lepszego. Testowanie na zasadzie "padnie na 3 strzały = zombie, padnę na strzał = boss" nie wygląda ciekawie xD

Kolejne pytanie, jak tu z przedmiotami? Chodzi mi o ich wytrzymałość. Taki legendarny przedmiot wytrzyma dużo więcej od np. diamentowego? Będzie się dało to jakoś naprawić?

To już 9 lat z MPC <3

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomysł świetny , wykonanie prezentacji - zawodowe , tak że aż chce się grać. Wreszcie jakiś porządny serwer! Tylko nie sej** tego bo takiego czegość jeszcze w ogóle nie było! Wykorzystajcie to...

Naprawdę szacun...

Pomogłem? Nie zapomnij dać plusa plus.png i oznaczyć jako najlepsza odpowiedź

Opublikowano

Hmm pomysł dobry tylko jeśli będą się respić same zombie i napotkamy takiego bossa który również przybierze wygląd zombie to jak odróżnić go od reszty? Myślę, że po jakimś czasie polowanie na zwykłe zombie się znudzą i każdy będzie chciał złapać coś lepszego. Testowanie na zasadzie "padnie na 3 strzały = zombie, padnę na strzał = boss" nie wygląda ciekawie xD

Kolejne pytanie, jak tu z przedmiotami? Chodzi mi o ich wytrzymałość. Taki legendarny przedmiot wytrzyma dużo więcej od np. diamentowego? Będzie się dało to jakoś naprawić?

Bossy będą w wyznaczonych dungeonach, to będzie pierwszą oznaką. Drugą będzie to, że ma zbroję i miecz. Trzecią to, że nie zawsze będzie to Zombie.

Nad przedmiotami wciąż się zastanawiamy. Prawdopodobnie dodamy poziomy przedmiotów, które będą zwiększać ich wytrzymałość/regenerację/obronę/atak/cokolwiek.

Opublikowano

Macie juz Texture pack'a? Jak nie to mogę się podjąć wyzwaniu zrobienia bądź dopasowania pisz na PW ;)

Przyda się nam ktoś od Texture Packa. Odpisałem na PW, zostałeś przyjęty do teamu. ;)

Już wkrótce kolejna aktualizacja :)

Opublikowano

Serwer zapowiada sie ZAJEBISCIE czuje, że to bedzie hit i od kompa nie odejde przez najbliższe 2 miechy. Z wielką niecierpliwością oczekuje startu serwera!

Opublikowano

Serwer zapowiada sie ZAJEBISCIE czuje, że to bedzie hit i od kompa nie odejde przez najbliższe 2 miechy. Z wielką niecierpliwością oczekuje startu serwera!

Haha, miło nam że pomysł tak się Wam podoba. :)

Nowy Screen Shot:

dVqsWi5.png

Opublikowano

Mamy juz 1.6.1 i mozecie podac przyblizona date startu ;> ?

Dzisiaj nagrywamy trailer, mapy mamy jakieś 70%. Nic nie obiecuję ale może jeszcze tydzień - maksymalnie dwa. ;)

Opublikowano

wiesz co będzie taki Ninja Start , czyli ni z tąd ni z owąd walą start o 4:59 i proszę bardzo grajcie :)

Opublikowano

wiesz co będzie taki Ninja Start , czyli ni z tąd ni z owąd walą start o 4:59 i proszę bardzo grajcie :)

Nie, raczej powiemy Wam kilka dni wcześniej, jednak nie będę pisał kiedy, ponieważ wiem co się będzie działo jak na tą datę nie zdążymy. Będzie, jak będzie gotowe :)

Opublikowano

Już na dniach na kanale KaLi'ego (/MrKamcioll) ukaże się trailer naszego serwera!

Przygotujcie się, start coraz bliżej! :)

Kolejne zdjęcie z serwera:

9ySWFlu.png

Opublikowano

Czy reklama serwera będzie jeszcze u jakiegoś YouTubera?

Staramy się o jak największą reklamę serwera. Prawdopodobnie będziemy mieli reklamę u jeszcze kilku YouTuberów.

NOWOŚĆ

577onbB.png

Jeśli chcesz pomóc rozwojowi serwera, wsadź do swojego podpisu tą schludną sygnaturę.

W ten sposób pomożesz nam najbardziej jak się da. Z góry dziękujemy :)

Sygnatura #1:

nechxi7.png

Kod do skopiowania:

[center][url=http://www.mpcforum.pl/topic/979298-zapowiedz-metro-2033-youtuberpvprpgno-modsnagrodyquestyautorskie-pluginy/][color=#ffa500][size=6][img=http://i.imgur.com/nechxi7.png][/size][/color][/url][/center]

Sygnatura #2:

Sbf3Sty.png

Kod do skopiowania:

[center][url=http://www.mpcforum.pl/topic/979298-zapowiedz-metro-2033-youtuberpvprpgno-modsnagrodyquestyautorskie-pluginy/][color=#ffa500][size=6][img=http://i.imgur.com/Sbf3Sty.png][/size][/color][/url][/center]

Userbar #1:

X8uHY8s.png

Kod do skopiowania:

[center][url=http://www.mpcforum.pl/topic/979298-zapowiedz-metro-2033-youtuberpvprpgno-modsnagrodyquestyautorskie-pluginy/][img=http://i.imgur.com/X8uHY8s.png][/url][/center]

Opublikowano

Nie wiem czy to pytanie już padło, czy też nie, ale ile slotów będziemy mieli do dyspozycji?

Zaczynamy od 100, a później w górę.

Już nie mogę się doczekać!! :D

Ja też :D

Uwaga!

Jeżeli ktoś potrafi zrobić profesjonalny trailer serwera Minecraft i ma już jakieś projekty, niech napisze na PW.

W zamian oferuję nagrody na serwerze.

Opublikowano

Trailer bardzo mi sie podoba (oprocz tych klatek co nieraz wystepuja) jednak mam pytanko. Czy on ma byc tylko na twoim kanale ? Bo bez obrazy ale masz malo widzów i jeszcze mniej osob to zobaczy :) No chyba ze bedzie u Juliana

Opublikowano

Trailer bardzo mi sie podoba (oprocz tych klatek co nieraz wystepuja) jednak mam pytanko. Czy on ma byc tylko na twoim kanale ? Bo bez obrazy ale masz malo widzów i jeszcze mniej osob to zobaczy :) No chyba ze bedzie u Juliana

U Juliana/Kaliego trailer pojawi się w Środę, w nowej, odświeżonej wersji. Ten jest tylko tymczasowy, już niedługo remake :)

Opublikowano

Ok to bedzie git , czekam i odswiezam co 10 min temat czy cos nowego . Hueh mam nadzieje ze za 1 tyg juz bedzie mozna grac ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...