Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

45k subskrypcji!

Czyli na wyludnienie nie mamy co narzekać.

Też tak sądzę :)

A jak dobrze pójdzie, to może uda się nagrać jakąś serię, tak tylko mówię ^,^

Stay tuned :)

Opublikowano

Będa jakieś eventy? (np. Wielkie klepy)

P.S Spróbuj u Aliena mozę, spoko koleś (Który źle odbiera moje komentarze, uznaje je za obraze :/) Pamiętam jak w tamte wakacje siedzieliśmy o 4 rano na live, 10 osób, poprostu dba o widzów

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Będa jakieś eventy? (np. Wielkie klepy)

P.S Spróbuj u Aliena mozę, spoko koleś (Który źle odbiera moje komentarze, uznaje je za obraze :/) Pamiętam jak w tamte wakacje siedzieliśmy o 4 rano na live, 10 osób, poprostu dba o widzów

Ależ oczywiście! I to jakie! Dzięki naszemu nowemu trybowi gry, będą niepowtarzalne eventy :)

O tym trybie dowiecie się już wkrótce :)

Uczeń
Opublikowano

Świetny pomysł, na pewno zawitam na serwerze jak już wystartuje ;P Mam jeszcze pytanie, czy rozgrywka będzie się toczyła w stylu "Hardcore", czy może normalnie (w sensie, jak zginiemy, to się respawnujemy). Szczerze mówiąc wolałbym pierwszą opcję. ;)

Pozdrawiam, JFG.

Opublikowano

Będzie epicko.

Ostatnio na jakimś serwerze ( nie spoileruję jakim ) zrobiłem sobie kopalnie, a potem zrobiłem z tego ala " Metro 2033 " Respilo sie tam w cholere mobów. I moja gildia zrobiła tam Expiare

Opublikowano

Świetny pomysł, na pewno zawitam na serwerze jak już wystartuje ;P Mam jeszcze pytanie, czy rozgrywka będzie się toczyła w stylu "Hardcore", czy może normalnie (w sensie, jak zginiemy, to się respawnujemy). Szczerze mówiąc wolałbym pierwszą opcję. ;)

Pozdrawiam, JFG.

Serwer będzie raczej PvP/RPG, więc bezsensem byłoby dawać bany za śmierć :)

Będzie epicko.

Ostatnio na jakimś serwerze ( nie spoileruję jakim ) zrobiłem sobie kopalnie, a potem zrobiłem z tego ala " Metro 2033 " Respilo sie tam w cholere mobów. I moja gildia zrobiła tam Expiare

To teraz będziesz miał okazję zwiedzić "troszkę" większe metro :3

Opublikowano

A co z tymi pomieszczeniami? Szczerze to nie widzi mi się gra w pomieszczeniu mającym 3x6 kratek :P Da się coś większego zdobyć?

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Na innych stacjach są rózne mieszkania. Mniejsze, większe - jednak nadal są to malutkie norki. Nic większego raczej nie będzie dostępne. :)

------------------------------------------------------

AKTUALIZACJA #2

• DODANO GRANATY
  • DODANO NOWEGO UNIKALNEGO POTWORA
  • NOWY DROP Z POTWORÓW

​Więcej informacji w pierwszym poście!

>>PRZENIEŚ MNIE<<

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie.

Czekam z niecierpliwością.

Opublikowano

Czy na serwerze beda bronie? Strzelajace? Z odpowiednimi teksturami i pluginami byloby to wykonalne :). Serwery mc.war czy jakos tak, ma dostep do czegos takiego i kilof potrafi byc ak-47 ;d.

Bo nie widzi mi sie jakos walka mieczem w metrze w ktore z namietnoscia lupilem ;/

Opublikowano

Czy na serwerze beda bronie? Strzelajace? Z odpowiednimi teksturami i pluginami byloby to wykonalne :). Serwery mc.war czy jakos tak, ma dostep do czegos takiego i kilof potrafi byc ak-47 ;d.

Bo nie widzi mi sie jakos walka mieczem w metrze w ktore z namietnoscia lupilem ;/

Raczej pozostaniemy przy idei mieczy/łuków. Najwyżej dodamy texture pack, podmieniający łuk na broń i miecz na nóż :)

Opublikowano

Genialne nie moge sie doczekać kiedy wbije na serwa.

Publikacja rewelacyjnie opisana wszystko można sie dowiedzieć

pomysł na serwer też dobry

pozdrawiam

1315741014-U286260.png

Opublikowano

@UP Taak, piękne czasy *-*

Jeżeli macie jakiekolwiek propozycje dotyczące serwera, to zachęcam do podzielenia się z nami. Ci, którzy nie mają jeszcze wystarczającej ilości postów aby napisać w tym temacie, niech piszą do mnie na PW. Każda propozycja zostanie rozpatrzona, a jeśli będzie wystarczająco ciekawa - dodana.

Czy może zostaną dodane epickie itemki tzn Legendary items albo tech skrzynki co 1 dzien do zdobycia albo cus

No i serw zapowiada sie zajebiscie co tu wiecej pisać czekam na start :)

Opublikowano

Czy może zostaną dodane epickie itemki tzn Legendary items albo tech skrzynki co 1 dzien do zdobycia albo cus

Tak, codziennie będziesz mógł wylosować ze skrzyni jakiś przedmiot z puli, zaczynając na zwyklych, a kończąc na legendarnych. :)

Będą trzy "kategorie przedmiotów", wszystko opisane w pierwszym poście.

O i to mi się podoba, zero broni palnej, ona jest nie zbalansowana ;f

Chcemy aby serwer był dostępny dla wszystkich i nie było wymagane żadne pobieranie aby zagrać.

Genialne nie moge sie doczekać kiedy wbije na serwa.

Publikacja rewelacyjnie opisana wszystko można sie dowiedzieć

pomysł na serwer też dobry

pozdrawiam

Skoro serwer i pomysł tak Ci się podoba, to wytłumacz nam czemu zagłosowałeś na nie? :3

@Down

Pierwszy :D

Opublikowano

W głównym poście jest napisane trochę odnośnie tego. Znajdź napis Daily Reward i tam masz napisane co nieco o losowaniu itemków co jakiś czas ze skrzyń.

Edit: Nie wiem jak ale odpowiedzieliśmy w tym samym czasie [12:37 <-> 12:38] i już tak zostawiam :D

13_mpcforum-logo.png

Opublikowano

Aktualnie trwają prace nad mapą.

Proszę o pozostawianie propozycji i komentarzy w temacie.

Ludzi z dobrymi pomysłami nagrodzimy na starcie serwera :)

Nowe zdjęcie z serwera:

QHqMdO0.png

Opublikowano

Tam był wcześniej taki ss gdzie była brama i 2 strażników i brama była z pistonów a szyje pistonów były odsłonięte rozumiem jak by były zasłonięte bo oczywiscie od razu wizualnie lepiej wygląda :) a tak co do pomysłów to w nie których miejscach dodać takie coś że będzie sie tam gineło czyli takie opary i w sklepach maski i filtry :)

Opublikowano

Tam był wcześniej taki ss gdzie była brama i 2 strażników i brama była z pistonów a szyje pistonów były odsłonięte rozumiem jak by były zasłonięte bo oczywiscie od razu wizualnie lepiej wygląda :) a tak co do pomysłów to w nie których miejscach dodać takie coś że będzie sie tam gineło czyli takie opary i w sklepach maski i filtry :)

Co do zasłonięcia szyjek (lol) - zrobimy tak jak mówisz, dzięki za zwrócenie uwagi.

Maski i filtry - uwierz mi, baaardzo chciałem to zrobić, jednak nigdzie nie mogę znaleźć takiego pluginu/pluginiarza, który by to zrobił. Może z czasem coś wykombinujemy :)

Opublikowano

Hmm, a może poprostu zrobićby Texturpack Chainowego hełmu na maskę, maska by się zzużywała tylko podczas walki, a np. Filtrem byłby nie uzywany shit ( śnieżka)

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Hmm, a może poprostu zrobićby Texturpack Chainowego hełmu na maskę, maska by się zzużywała tylko podczas walki, a np. Filtrem byłby nie uzywany shit ( śnieżka)

To bez sensu, jak już mielibyśmy wprowadzić maski, to po to, żeby musieć je w pewnych miejscach zakładać.

Tak to będzie tylko zbędny feature.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...