Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

@Up

Hmm, no dobra. Dzięki za odpowiedź ;d

Mam jeszcze jedno pytanie, czy będzie można tworzyć własne Nacje, lub dystrykty?

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale byłoby dobrze gdyby można było robić nowe tunele czy też stacje (oczywiście pod nadzorem administratorów :)).

Proszę o rozpatrzenie mojej propozycji, bo być może jeszcze bardziej rozbuduję grę na waszym serwerze.

Opublikowano

nie to by było bez sensu. To tak jak byś budował bazę dla swojej ekipy poszukiwaczy. Tu chodzi o to zeby ze swoją ekipą odkrywać i podróżować a nie kopać jak nie wiadomo kto. Oczywiście też są kopalnie do kopania ale to są tylko rzeczy na sprzedaż :)

Opublikowano

Świat metro będzie ciągle na swój sposób "żył". Może się zdarzyć, że któregoś dnia zawali się jakiś tunel i będzie trzeba poczekać, aż zostanie on odkopany, będą odkrywane/otwierane coraz to nowe stacje, niszczyły się będą stare. Nie myślcie, że jesteśmy aż takimi amatorami, żeby zrobić stabilny i niezmienny świat, panowie i panie, toż to profeska!

Opublikowano

ahhh w końcu coś. I pytanie czy grupy będą takie że to party, i po wyjściu lidera grupa znika czy takie takie jakie nam by pasowały czyli takie ekipy , w których jak ktos wyjdzie to nie znika tak jak gildie tylko takie pomniejsze. ?? :P

Opublikowano

Prowadzimy rekrutację do watachy cieni.

Rekrutacja odbywa się za pomocą forum. Forum do dostania na pw u jakiegokolwiek członka watachy.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Uczeń
Opublikowano

@2Up

Jeszcze dopiszę listę członków ^^

Rada Cieni :

JayFG - Prezes/Przewodniczący
Kaer - Skarbnik/Zastępca
Menel - Członek rady
Keerok - Członek rady

Oficjalni członkowie :

SeTT - Oficjalny Członek
Vizzen - Oficjalny Członek
Szymciox12 - Oficjalny Członek
Synekk - Oficjalny Członek/Cheerleaderka
Kotkowski - Oficjalny Członek/Maskotka

Archerowy123 - Oficjalny Członek

Serdecznie Zapraszam do składania podań.

Opublikowano

@up Human to nie tak że to jakaś reklama tylko zbieramy ekipe. Jak możecie to nie zróbcie tych grup tak , że mozna tam nwm z 7 osób zaprosić, bo to moim zdaniem nie przejdzie :)

Uczeń
Opublikowano

@Up

Ale nawet jeśli to reklama, to i tak lepiej dla Jego serwera, ponieważ będzie miał w pewnym sensie więcej graczy.

Opublikowano

Właśnie, ja się pytam czemu wymyśliliście "Watacha Cieni" skoro to ma błąd ortograficzny?

Edit: dopiero teraz to zauważyłem, gdyż cały czas myślałem że jesteśmy "Klanem Cieni" ^^

Opublikowano

Jest watacha, w związku z tym, że nie jesteśmy wilkami, tylko ludźmi i zasługujemy na "ch".

//Levy ma swoją watahę, więc będzie tam jakoś około 1-2 osobnych graczy.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Uczeń
Opublikowano

To nie my się mylimy, tylko ortografia. Powinno być przez "ch" :D

Archerowy, musisz się zarejestrować na forum xD Wypisywałem osoby z forum, wybacz.

Opublikowano

Kiedy przewidywany start? :3

Nie mogę się doczekać :3

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Uczeń
Opublikowano

Uwaga, uwaga ! Serdecznie ogłaszam, że nie jesteśmy już "watachą", a Klanem Cieni!

cooltext1118154680.png

Rada Cieni :

JayFG - Prezes/Przewodniczący
Kaer - Skarbnik/Zastępca
Keerok - Członek rady

Oficjalni członkowie :

Menel - Oficjalny Członek
SeTT - Oficjalny Członek
Vizzen - Oficjalny Członek
Szymciox12 - Oficjalny Członek
Synekk - Oficjalny Członek/Cheerleaderka
Kotkowski - Oficjalny Członek/Maskotka

Archerowy123 - Oficjalny Członek

Logo by Keerok

Opublikowano

Rekrutacja do Gildii zarządzającej przez osobę porządną - mocno stawiającą na progress i exploring. Wieczorkami pobiegamy po niezbadanych stacjach metra, niczym w prawdziwym. Każdy członek gildii, jeśli będzie taka możliwość będzie otrzymywał swój "żołd" oczywiście w nabojach :). Szukam 5 ogarniętych osób do gildii o nazwie "Mroczny Zwiad". Dołączyłbym do "Watachy Cieni", ale patrząc po tym kogo sobie JFG i Wujek dobrał do gildii to zrezygnowałem ;/.

Interesuje mnie tylko wiek i czy lubisz gry RPG i jakie skończyłeś. Pisać PW

Opublikowano

Rekrutacja do Gildii zarządzającej przez osobę porządną - mocno stawiającą na progress i exploring. Wieczorkami pobiegamy po niezbadanych stacjach metra, niczym w prawdziwym. Każdy członek gildii, jeśli będzie taka możliwość będzie otrzymywał swój "żołd" oczywiście w nabojach :). Szukam 5 ogarniętych osób do gildii o nazwie "Mroczny Zwiad". Dołączyłbym do "Watachy Cieni", ale patrząc po tym kogo sobie JFG i Wujek dobrał do gildii to zrezygnowałem ;/.

Interesuje mnie tylko wiek i czy lubisz gry RPG i jakie skończyłeś. Pisać PW

Teraz już "Klanu Cieni".

Mamy członków aktywnych i chętnych do poświęceń ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...