Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A własnie zapomniałem o lewym. Chcesz to cię też do watachy zapraszam :D

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Ale szybcior tak właśnie sobie myślałem a Lewy ?!?! xD

Opublikowano

Zastanawiałem się nad wysłaniem do was podania ale raczej sobie odpuszczę. Zazwyczaj wolę skupić się na grze, a moja stała obecność na serwerze jest niepewna dopóki nie pogram dlatego wolę nie wysyłać podania i sprawiać zbędnych kłopotów i czytania. A co do serwera z niecierpliwością czekam i mam nadzieje że ten projekt osiągnie sukces i nie będzie problemów jak z zomboidem.

Opublikowano

Podziekuję, wolę zostać typem ''Samotnika'' lub podróżować z jedną osobą :)

Opublikowano

A będzie można nwm... założyć sobie pomniejsze grupy i je nazywac ?? nie tam że od razu frakcje tylko takie party :P

I czy będzie załatwiony ts 3 ?? :P Bo tak trochę nie wypada grać z kimś i bez ts'a. Wiem że jest skype ale on to już przeszłość :P

@Lewy

nie rób nam tego ! potrzebujemy cb :(

Opublikowano

Menelku tym sie bedziemy martwic jak serwer wystartuje...

A tu coś dla ciebie menelku.. Zapamiętaj przekaz

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

A będzie można nwm... założyć sobie pomniejsze grupy i je nazywac ?? nie tam że od razu frakcje tylko takie party :P

I czy będzie załatwiony ts 3 ?? :P Bo tak trochę nie wypada grać z kimś i bez ts'a. Wiem że jest skype ale on to już przeszłość :P

Co do grup - hmm, może coś spróbuję zrobić.

TS3 będzie jak najbardziej, spokojnie :)

Opublikowano

Menelku tym sie bedziemy martwic jak serwer wystartuje...

A tu coś dla ciebie menelku.. Zapamiętaj przekaz

oooo Dziękuje to bardzo miłe <3 ale Ą,Ę używam mniej troche , i . xD

Opublikowano

oooo Dziękuje to bardzo miłe <3 ale Ą,Ę używam mniej troche , i . xD

Widzimy.

Na serwer oczekuje od startu, co widać po mojej sygnaturce. Mam nadzieję że to nie będzie kolejny serwer na 2 tygodnie, a jutro będzie nowa edycja.

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

@Lewy

nie rób nam tego ! potrzebujemy cb :(

Wiesz.. Wolę nie mieszać się z wami, później jeden Ch*uj za przeproszeniem zacznie się awanturować, że to takie i owakie, a ja chciałbym tego uniknąć. Więc.. Wybacz co najwyżej moglibyśmy mieć sojusz ;F

Opublikowano

Ale Kalidora z nami nie będzie :P a więc kłutni nie będzie. Ale to już twoja sprawa jak będziesz grał . :P

Opublikowano

Mnie dziwi że o mnie się nie kłócą :D

KOT NARCYZ <3

hummanusa znam, wiem że jego serwer wypali, zwłaszcza jeżeli ma reklamę u samego króla Juliana :)

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Kotkooooowskiii, kocieeee Witaj! :D

Może by na początek Sojusz dwóch grup? ;> Dwie grupy, dwaj przywódcy. Nic nie stanie nam na drodze! [Demoniczny śmiech] A tak serio, serio sojusz Watach? :D

Opublikowano

A watachy to nie u wilków?

Kot tu chyba nie pasuje :C

Hummanus, trochę ch**we pytanie, ale będzie można wilka oswoić na serwie? xD

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Tam daleko daleko w komentarzach, gdzies 6/7 strona istnieje informacja o zmianie tekstur mobów na jakies demony itp, Jest mozliwosc przerobienia tekstur (tak tak) własnie blaze na demona a ghasta na takiego wielkiego? Albo giant zeby mial zbroje? Bylo by to przeepickie :P A zombie moglyby miec rodzaje (Jak w mo zombies lecz chodzi mi tu o teksture, ze sa 3 rodzaje tekstur dla zombie, zakrwawiony, normalny, i rozszarpany .) lecz nie roznilyby sie one siłą.

Opublikowano

@kotkowski

Kocie, źle mnie rozumiałeś :D Nie chcę cię zapraszać do watachy, ale chcę byśmy zawarli sojusz między naszymi ''grupami''. :D

Opublikowano

@kotkowski

Kocie, źle mnie rozumiałeś :D Nie chcę cię zapraszać do watachy, ale chcę byśmy zawarli sojusz między naszymi ''grupami''. :D

Uff, to dobrze bo nie lubię grup wilków :C

Tam daleko daleko w komentarzach, gdzies 6/7 strona istnieje informacja o zmianie tekstur mobów na jakies demony itp, Jest mozliwosc przerobienia tekstur (tak tak) własnie blaze na demona a ghasta na takiego wielkiego? Albo giant zeby mial zbroje? Bylo by to przeepickie :P A zombie moglyby miec rodzaje (Jak w mo zombies lecz chodzi mi tu o teksture, ze sa 3 rodzaje tekstur dla zombie, zakrwawiony, normalny, i rozszarpany .) lecz nie roznilyby sie one siłą.

Rzeczywiście, byłoby przeepickie, ale nie w klimatach Metra

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Przewidywany start jest nieokreślony(najwcześniej 19 najpóźniej w ch*j późno.). Serwer ma być podobno non.

//Eng ciebie też serdecznie zapraszam do naszej "Watachy" :) Kto jest chętny pisać na pw.(Narazie na pewno jestem ja i Jay.)

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...