Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Turion.pl

ziomeklbk

Czy Zagrasz na Serwie?  

429 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na serwerze Turion.pl?

• Tak Zagram.
      377
    • Nie Zagram.
      52
  2. 2. Chcecie 6-7 do Expa?

• Tak.
      295
    • Nie.
      134
  3. 3. Czy chcecie ?eby bony wchodzi?y max ?

• Tak.
      186
    • Nie.
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuńcie żeby nie wchodził max. bony! To nie easy/4fun! :/ Zróbcie 10/12/15%, najlepszy pomysł.

Heh własnie chciałem to napisać

Naprawde przemyślcie to !!

Bo pvp i wojny będą praktycznie takie same..

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto Ci na BSie siedzi na głównym charze ?? :D chyba tylko ty .. :D

Robi się new postać kasę przerzucasz i bonujesz a główną postacią expisz , przecież to proste ?? :D

No dobra wkońcu nie my decydujemy , ale mam nadzieję że takiego bęedu nie popełnią :D

Chyba mnie zle zrozumiales. Nie bedziesz mogl expic jezeli eq bedzie na 2 charze czyz nie? Pozatym, wiekszosc ludzi co uzywa bsa to nie uzywa go tylko do tego zeby zrobic eq pod pvp ale takze pod pve.

No chyba ze jestes taki 'pro' i dajesz rade expic bez eq oraz bijesz moby z piesci to ok.

//

Zgodze sie na 2 wartosci np. 10% i 15% na miecze ale nie wiecej. Wiem ze to nie zalezy odemnie ale skoro to jest medium to imo nie powinno byc az tak trudno o te bony. Wiadomo ze bedzie trzeba troche posiedziec i tak, i tak ale jak juz mowilem, nie chce siedziec w m1 kilka dni i czekac az zrobie sobie porzadne eq pod pve/pvp!

//

Zaczynalem od privow? LOL!

Nie znam NIKOGO kto zaczynal od privow. Moze Ty jestes pierwszym?

Sie zaloze ze w Metina zaczalem grac duzo predzej od Cb. Nie liczac przerw. ;)

Opublikowano

Chyba mnie zle zrozumiales. Nie bedziesz mogl expic jezeli eq bedzie na 2 charze czyz nie? Pozatym, wiekszosc ludzi co uzywa bsa to nie uzywa go tylko do tego zeby zrobic eq pod pvp ale takze pod pve.

No chyba ze jestes taki 'pro' i dajesz rade expic bez eq oraz bijesz moby z piesci to ok.

Proszę Cie skończ ..:D

Eq do expa robi się praktycznie na samym początku ( z niebiańskich łez) albo tym podobnych ... potem się ewentualnie ulepsza o ile ma to sens

a eq pvp nie będziesz robił na 50 lvlu czyż tak ?

PS. eq do expa nie wymaga BSa no proszę Cie wbić blok czy odp na diabły np możesz i ręcznie :)

Opublikowano

Może ktoś z teamu się wypowie na ten temat bonów wreszcie ?

Eq na expa no to zawsze ręcznie no co na podwojenie yang i hp i coś na diabły trupy czy jakiś tam inny bon ;d

Opublikowano

Ja się wypowiem, myślałem, że tu od początku są max bony.. ale jeśli to zmienią na jakieś gówno 10-12-15 czy co innego, to nie zagram, a już mieliśmy wbijać z gildią. Nie mam zamiaru bonować jakiegoś pixelowego itemka kilkanaście/kilkadziesiąt godzin. Skoro tu i tak będzie ''hard'' exp, to po co jeszcze utrudniać robienie eq? Przemyślcie to, bo przez takie ''coś'' idzie stracić graczy..

Pozdrawiam .

Opublikowano

Ja się wypowiem, myślałem, że tu od początku są max bony.. ale jeśli to zmienią na jakieś gówno 10-12-15 czy co innego, to nie zagram, a już mieliśmy wbijać z gildią. Nie mam zamiaru bonować jakiegoś pixelowego itemka kilkanaście/kilkadziesiąt godzin. Skoro tu i tak będzie ''hard'' exp, to po co jeszcze utrudniać robienie eq? Przemyślcie to, bo przez takie ''coś'' idzie stracić graczy..

Pozdrawiam .

Człowieku nie ma sensu żeby bony wchodzily max.. Przecież każdy by miał te same eq. i co ta za rywalizacja..

Nikt was tu nie trzyma ;P

Opublikowano

MisSsieK, dnia 26 Cze 2013 - 13:59, napisał:

Kto tu mowi ze max bony lv eq wybonowane? -.-

Nawet

jak beda nie beda max bony wchodzily to i tak czy tak beda ludzie mieli

dobre eq na wyzszych lvlach bo beda spedzali kilka dni na bonowaniu a

tak to poprostu troche ulatwi i umili gre no bo kto chce siedziec w m1

przez tydzien i robic 2 itemki x4 abs +ludzie no kto? No tak

zapomnialem... Ty!

Kto Ci karze robic pvp na samym poczatku? Nabij

wyzszy lvl, zrob epickie eq i zobaczysz ze pvp bedzie bardzo przyjemne.

Ile Ty grasz w metina? Bo cos mi sie wydaje ze krotko.

I tak masz racje. Koniec spamu.

Do zobaczenia na starcie!

~Frenzyy

//Widze ze nie tylko ja mam takie zdanie.

(Patrz do gory)

Popieram ta gra nie polega na zmienianiu bonów tylko expieniu, dropieniu (kilka miesiecy temu jeszcze spoko bo zostawiales bsa i szedles sie uczyć, ale teraz są wakacje i bony max by sie przydały)

BronoxNoLife, dnia 26 Cze 2013 - 14:23, napisał:

Człowieku nie ma sensu żeby bony wchodzily max.. Przecież każdy by miał te same eq. i co ta za rywalizacja..

Lepiej żeby było trudniej o ulepszacze, wtedy o "kokszeniu" w pvp decydowałoby Eq czyli ile czasu gracz expił/dropił a nie na ilu kontach postawił BS'a. Mam nadzieje że to przekona admina do max bonów

NoExpGo69, dnia 26 Cze 2013 - 14:04, napisał:

Kto Ci na BSie siedzi na głównym charze ?? :D chyba tylko ty .. :D

Robi się new postać kasę przerzucasz i bonujesz a główną postacią expisz , przecież to proste ?? :D

No dobra wkońcu nie my decydujemy , ale mam nadzieję że takiego bęedu nie popełnią :D

Jeżeli zaczynałeś od privów to tak naprawdę nie znasz tej gry ... :)

serwer 15 Eteor nick Koscik18 pozdrawiam

ja go znam od kilku lat z mpc mam go w znajomych nawet na starym koncie :] wgl co ty pierdolisz, chwalisz sie swoim "doświadczeniem" w bonowaniu a co to ma do PL'a ? raczej ty nie znasz tej gry bo tam dodania i zmianki sa w isie po 20zł szt :O

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Człowieku..Nie napisałem tej wypowiedzi do Ciebie to raz, a dwa.. Prędzej czy później KAŻDY będzie miał to samo eq, więc ? .. No właśnie .

Ja wolę mieć zrobione eq ''szybciej''a potem męczyć się z ulepszaniem/lvl'em .

Dziękuję .

Opublikowano
Popieram ta gra nie polega na zmienianiu bonów tylko expieniu, dropieniu (kilka miesiecy temu jeszcze spoko bo zostawiales bsa i szedles sie uczyć, ale teraz są wakacje i bony max by sie przydały) Lepiej żeby było trudniej o ulepszacze, wtedy o "kokszeniu" w pvp decydowałoby Eq czyli ile czasu gracz expił/dropił a nie na ilu kontach postawił BS'a. Mam nadzieje że to przekona admina do max bonów ja go znam od kilku lat z mpc mam go w znajomych nawet na starym koncie :] wgl co ty pierdolisz, chwalisz sie swoim "doświadczeniem" w bonowaniu a co to ma do PL'a ? raczej ty nie znasz tej gry bo tam dodania i zmianki sa w isie po 20zł szt :O
To co na czerwono- jedne z najmadrzejszych slow w tym calym spamie.Btw. Jaki nick? :)

Proszę Cie skończ .. :DEq do expa robi się praktycznie na samym początku ( z niebiańskich łez) albo tym podobnych ... potem się ewentualnie ulepsza o ile ma to sensa eq pvp nie będziesz robił na 50 lvlu czyż tak ? PS. eq do expa nie wymaga BSa no proszę Cie wbić blok czy odp na diabły np możesz i ręcznie :)

Moze sam juz skonczysz co? Twoja umiejetnosc czytania ze zrozumieniem jest naprawde BARDZO slaba. Zacytuj prosze gdzie napisalem ze JA bede bonowal eq pod exp/pvp bsa? Lub ze wogole bede go uzywal?Pisalem ze inni beda tak robic. A jezeli by bony byly maksymalne to by zmniejszylo liczbe osob uzywajacych bsa...Wszyscy beda mieli to samo eq? I tak czy tak beda mieli to samo eq na wyzszym lvlu czy beda max bony czy nie takze nie pierdol. Powiedz mi na jakim serwie (ktory juz troche stoi) wysokie lvle/max lvle nie maja takiego smaego lub BARDZO podobnego eq? Anyway, chodzi mi o to ze jak nie beda max bony to ludzie co nie beda uzywali bsa, beda tracic duzo wiecej czasu. I nie, nie odpisuj mi ze mam go zaczac uzywac bo cheat to cheat! Peace!//UPWidze ze myslimy podobnie! ^^Mam teraz tylko nadzieje ze to nas posluchaja a nie ludzi ktorzy zaczeli grac w metina od kiedy bs wyszedl. -.-
Opublikowano

Nie rozumiem Was piszących posty typu "Nie ma sensu, żeby bony wchodziły max, bo każdy by miał takie samo eq.", przecież i tak KAŻDY kto będzie chciał postawi BS-a i po kilku godzinach będzie miał perfect eq, więc po co to utrudniać ludziom co wbijają eq ręcznie, a dla botujących nie ma to żadnego znaczenia?

Opublikowano

Nie rozumiem Was piszących posty typu "Nie ma sensu, żeby bony wchodziły max, bo każdy by miał takie samo eq.", przecież i tak KAŻDY kto będzie chciał postawi BS-a i po kilku godzinach będzie miał perfect eq, więc po co to utrudniać ludziom co wbijają eq ręcznie, a dla botujących nie ma to żadnego znaczenia?

I WLASNIE TO JEST CO CHCE WSZYSTKIM USWIADOMIC!!! ALE JAK WIDAC NIEKTORZY NIE ROZUMIEJA...

NIEKTORZY NIE ROZUMIEJA ZE JAK KTOS BEDZIE CHCIAL TO 'PERFECT EQ', TO BEDZIE I NAWET MIESIAC W M1 STAL!

Opublikowano

SUPER!Z niecierpliwością czekam na start,nie mogę się doczekać,wiadomo w jakich godzinach serwer zostanie włączony?Ok. godz 18?

Opublikowano

Ankieta zrobiona zapraszam do oddawania głosów za tym czy bony zostawić max :)

Ja juz glos oddalem i cos mi sie wydaje ze opinia bedzie jednoglosna! ^^

SUPER!Z niecierpliwością czekam na start,nie mogę się doczekać,wiadomo w jakich godzinach serwer zostanie włączony?Ok. godz 18?

Tak, albo o 18 w piatek albo z rana w sobote prawdopodbnie jezeli w piatek sie nie da.

//UP

Odpowiedz masz w moim poscie. :)

Opublikowano

wystartuje to dzis?

Serwer dziś nie może wystartować przechodzimy na nowego lepszego dedyka ;). I musimy dopracować stronkę

Jeżeli dokończę pliki te ostatnie bugi i stronę dokończymy wystartujemy w piątek ... Jeżeli nie to w sobotę godziny popołudniowe tak 14 - 15. !!!

76989123606991442937.png

Opublikowano

Mam juz ostatnie pytanie obiecuje, no nie obiecuje w sumie ale raczej tak. :P Btw. Chyba powinniscie byc zadowoleni ze niektorzy gracze wykazuja takie zainteresowanie co?:P

Mianowicie, co ile sie respia bossy/metiny oraz po ile metinow bedzie od lasu w gore? Mam nadzieje ze nie po 3/4 i resp co 1h bo to bedzie troche przesada. -.-

Dzieki!

Opublikowano

Mam juz ostatnie pytanie obiecuje, no nie obiecuje w sumie ale raczej tak. :P Btw. Chyba powinniscie byc zadowoleni ze niektorzy gracze wykazuja takie zainteresowanie co? :P

Mianowicie, co ile sie respia bossy/metiny oraz po ile metinow bedzie od lasu w gore? Mam nadzieje ze nie po 3/4 i resp co 1h bo to bedzie troche przesada. -.-

Dzieki!

Bossy respia się co 20 - 30min. Metiny respia się od 4 do 5 sztuk na każdej mapie

76989123606991442937.png

Opublikowano

Macie jakąś reklamę na yt lub inną która może wybić serwer?

Do tych co testowali na becie - dużo jest bugów do poprawienia?

Opublikowano

Dodam że jak ktoś już głosował wcześniej to musi zrobić "usuń mój głoś"

Co do respu metków, mogłoby być że jak metek padnie to po 10 minutach respi sie nastepny a nie po godzinie jak na theris.

Moze nie 10minut ale np. 30? Chociaz to tez wszystko zalezy od ilosci bo jak jest ok.8 na ch to spoko, moze byc i co 1h.

Nie moga tez sie respic za szybko bo potemm drop z nich bedzie nic nie warty skoro wszyscy beda mogli to tak latwo zdobyc. ^^

//

Bossy respia się co 20 - 30min.

Wow! No to bedzie co robic na poczatku! <3

Metiny respia się od 4 do 5 sztuk na każdej mapie

No to bedzie ok jak resp +/- co pol h a jak jest naprawde?

//

Btw. Cos mi sie wydaje ze bony beda max. ^^

Opublikowano

Macie jakąś reklamę na yt lub inną która może wybić serwer?

Do tych co testowali na becie - dużo jest bugów do poprawienia?

Reklamy na yt jak narazie nie mamy. Każde bugi które były zostały natychmiastowo poprawione !

Moze nie 10minut ale np. 30? Chociaz to tez wszystko zalezy od ilosci bo jak jest ok.8 na ch to spoko, moze byc i co 1h.

Nie moga tez sie respic za szybko bo potemm drop z nich bedzie nic nie warty skoro wszyscy beda mogli to tak latwo zdobyc. ^^

//

//

Z metinów dropia ulepszacze perły itd. Jeszcze nie mogę wam powiedzieć do do dropu bo będzie zmieniany ;)

76989123606991442937.png

Opublikowano

//

//

tzn chodzi o to zeby nie bylo jak na theris, że respi sie po 30 metkow na mape ale respią sie co godzine ..... i jak ktos wybije all to potem nie ma przez godzine nic ...... najlepiej jakby bylo 5-10 metkow na mape (zalezy jaka) i resp co 10 minut zeby nie bylo takich sytuacji

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...