Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Turion.pl

ziomeklbk

Czy Zagrasz na Serwie?  

429 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na serwerze Turion.pl?

• Tak Zagram.
      377
    • Nie Zagram.
      52
  2. 2. Chcecie 6-7 do Expa?

• Tak.
      295
    • Nie.
      134
  3. 3. Czy chcecie ?eby bony wchodzi?y max ?

• Tak.
      186
    • Nie.
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomek widziałem ile miałeś serwerów hamachi i nareszcie udało ci się zrobić dedyka, brawo widzę bardzo fajnie go zrobiłeś tylko dlaczego skill p

od 40 lv trochę głupio. Mam nadzieję że dmg mobów będzie dobre ;)\

Nie pacz !!! za nic w świecie :

Lukłeś oj ty nie dobry ty xD

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuje dodać (jeśli tego nie ma):

1. Całkowite uzdrowienie HP po padnięciu.
2. Pierścień teleportujący na środek każdej mapy.
3. Brak regeneracji skilli: Aura, Berserk, Strach, itp.
4. Dodanie zakładki z zabójstwami ludzi, metinów, potworów, bossów.
5. Dodanie nowych emotek.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Pomyslales o wojnach ? Kto padnie na wojnie wstaje i odrazu bije bo ma full hp , pierscien teleportujacy niech bedzie taki jak jest nic nie moze byc podane na tacy.

3 Moze byc

4 Tak

5 Nie

Opublikowano

Pomyslales o wojnach ? Kto padnie na wojnie wstaje i odrazu bije bo ma full hp , pierscien teleportujacy niech bedzie taki jak jest nic nie moze byc podane na tacy.

3 Moze byc

4 Tak

5 Nie

Chyba nigdy na wojnie nie byłeś, na każdym serwerze po powstaniu ma się całe HP (na wojnie), a ja proponuje zrobić takie coś na każdej mapie.

Co do pierścienia - jest to bardzo przydatne, szczególnie na większe mapy ewentualnie można dodać zwoje powrotu.

W czym przeszkadzają Ci nowy emotikony? Jedynie co mogą zrobić to umilić grę.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Jak najbardziej właśnie tego trzeba i tego szukałem :), z tymi dodatkami serwer będzie najlepszy oczywiście zapraszam na serwer polecam i pozdrawiam <3 .

ddz8gi.png

Opublikowano

3 Moze byc

4 Tak

5 Nie

Nie wiem czy dobrze pamiętam ale na wojnach chyba było tak, że na mapie wojen gildii po zgonie, wstawało się i miało się cale hp, bo przecież jak by tak nie było to byś stał nad kimś i nie dawał wstać i by padał co chwile bo by wstawał z hp na - .

Opublikowano

z tymi skilami to glupi pomysl zeby od razu miec regenerowane...

Właśnie jest to bardzo dobry pomysł, gdyż został on już zastosowany na innym serwerze tr***** i świetnie się sprawdza, jestem za dodaniem...

Opublikowano

Kiedy beda linki do clienta na normalnym hoscie ?

Mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj bo nie mam zamiaru pobierac clienta 1h przed startem..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

z tymi skilami to glupi pomysl zeby od razu miec regenerowane...

Będą to tylko skille defensywne, więc nie wiem co w tym głupiego. o.O

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Przecież "rozproszenie" też ma czas trwania, więc nawet jeśli ten wojownik odpali aure to i tak mu zgaśnie.

Troche logiki :rolleyes:

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Przecież "rozproszenie" też ma czas trwania, więc nawet jeśli ten wojownik odpali aure to i tak mu zgaśnie.

Troche logiki :rolleyes:

Dokładnie, a jak dobrze pamiętam to rozpro trwało ok. tyle samo czasu co ładowanie aury spowrotem :) Przeważnie już po zniknięciu rozpro można było włączać aure itp :)

Opublikowano

no i na ile mu zgasnie? a tak trzeba czekac az sie zaladuje ponownie i tu caly sens rozproszenia a nie na 10 sekund gdzie bedzie latal bez aury... rozpro sie nie naladuje a woj juz z now z aura bedzie latac...a tak zazwyczaj sie spali aure:) jak dla mnie bezsens jesli takie cos wejdzie. niech napisze admin serwa co o tym sadzi:)

Opublikowano

Konkurencja już się za nas wzieła i widać że zależy im abyśmy wystartowali z największymi problemami jakie są możliwe bo ataki DDoS ciągle idą na maszyne od TS3 :)

Na chwile obecną zostanie on wyłączony,powiadomimy was od razu gdy uruchomimy maszyne obsługująca TS3 :)

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

no i na ile mu zgasnie? a tak trzeba czekac az sie zaladuje ponownie i tu caly sens rozproszenia a nie na 10 sekund gdzie bedzie latal bez aury... rozpro sie nie naladuje a woj juz z now z aura bedzie latac...a tak zazwyczaj sie spali aure:) jak dla mnie bezsens jesli takie cos wejdzie. niech napisze admin serwa co o tym sadzi:)

Czas ładowania rozproszenia - 12 sekund

Czas trwania rozproszenia - 30-35 sekund

Nie sadzę, że wojownik zdąży jeszcze odpalić Aure. -.-

1373443667-U470250.png

Opublikowano

no tak tylko ze ja jakos 1na1, nie lubie sie bic wole w grupce ale to tam jak kto woli. wyrazilem tylko swoje zdanie, a wy swoje proste:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...