Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Turion.pl

ziomeklbk

Czy Zagrasz na Serwie?  

429 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na serwerze Turion.pl?

• Tak Zagram.
      377
    • Nie Zagram.
      52
  2. 2. Chcecie 6-7 do Expa?

• Tak.
      295
    • Nie.
      134
  3. 3. Czy chcecie ?eby bony wchodzi?y max ?

• Tak.
      186
    • Nie.
      43

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisze że ulepszacze to perły a na ss'ach z bossów są jakieś inne ulepy

Zgadza się małym błąd się wkradł do prezentacji...

Już robimy poprawke :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Zmięcie wygląd ostatnich zbroi bo są straszne i expowiska bo te są straszie małe, jak będzie dużo osób gralo to tam nie będzie jak expic

bulasek11413sygna.png

Opublikowano

Zmięcie wygląd ostatnich zbroi bo są straszne i expowiska bo te są straszie małe, jak będzie dużo osób gralo to tam nie będzie jak expic

Zbroje są bardzo dobre i w najbliższym czasie nie będziemy ich zmienia. Co do map. Na każdej mapie są tak duże spoty że na pewno nie będzie problemu z expem ;)

76989123606991442937.png

Opublikowano

ja się założę że będzie on podobny do : linaries....mt2.pl

( kurwa nie może nikt zrobić serwera z dropem ulepek z mobów które są na nowych mapach ? tylko każdy nowy serwer te same ulepszacze , mapy , moby , bugi a także drop ulepszaczy z bossów )

Dodatkowo na takich serwerach ciężko zacząć nowemu graczowi jak są już 150+ ( nie ma bossów i taki gracz nie może nawet eq zrobić ;) )

Up: jak możesz pisać że serwer jest zajebisty jak on nie wystartował ...

rmoiyq.png

Opublikowano

ja się założę że będzie on podobny do : linaries....mt2.pl

( kurwa nie może nikt zrobić serwera z dropem ulepek z mobów które są na nowych mapach ? tylko każdy nowy serwer te same ulepszacze , mapy , moby , bugi a także drop ulepszaczy z bossów )

Dodatkowo na takich serwerach ciężko zacząć nowemu graczowi jak są już 150+ ( nie ma bossów i taki gracz nie może nawet eq zrobić ;) )

Up: jak możesz pisać że serwer jest zajebisty jak on nie wystartował ...

Na serwerze trwają bety ulepszacze na każdym serwerze dropia z bossów u nas też dropia z bossów jak i również z metinów. A Poza tym jak możesz ocenić serwer jak nawet nie zagrałeś...

76989123606991442937.png

Opublikowano

Błagam nie dawajcie 6/7 bon,ta stalka to już i tak za dużo,a 6/7 sam do expa i tak w pvp przeszkadza,bo daje ejdnak dużo hp int/zr/str itd ;) Prosze nei wprowadzajcei 6/7 nawet z bonami do expa i tak to zepsuje rozrywke w pvp :)

1370794519-U152587.png

Opublikowano

Błagam nie dawajcie 6/7 bon,ta stalka to już i tak za dużo,a 6/7 sam do expa i tak w pvp przeszkadza,bo daje ejdnak dużo hp int/zr/str itd ;) Prosze nei wprowadzajcei 6/7 nawet z bonami do expa i tak to zepsuje rozrywke w pvp :)

Rozważymy jeszcze dodanie 6/7 bon na bete zgłaszac sie na ts

76989123606991442937.png

Opublikowano

jak wejsc na bete ;p??

Pobrać clienta ktory jest podany w zapowiedzi oraz wejść na tsa i poprosić kogoś z administracji o założenie konta ;)

Tak jak napisał ziomek,ciągle zastanawiamy się nad 6-7bonem...

Opublikowano

Jeśli nie bedzie bonu wbije na 100% z ekipa :)A jak nie to trudno,a serv zapowiada sie zajebiście no ale 6/7 zawsze odstrasza wiekszosc ludzi ;p

1370794519-U152587.png

Opublikowano

Serwer super zagram na 100% wbije z kumplami na serwa :).

Polecam i zapraszam gorąco, będzie to najlepszy medium/easy pozdrawiam :D.

ddz8gi.png

Opublikowano

Na serwerze trwają bety ulepszacze na każdym serwerze dropia z bossów u nas też dropia z bossów jak i również z metinów. A Poza tym jak możesz ocenić serwer jak nawet nie zagrałeś...

porównując prezentacje innych serwerów z twoim da się wszystko wywnioskować ;)

po 2 ja nie oceniłem twojego serwera tylko wyraziłem opinię o dropieniu ulepek z bossów tak samo metki mam nadzieję że to nie bendą metiny z których wychodzą setaou ;)

rmoiyq.png

Opublikowano

porównując prezentacje innych serwerów z twoim da się wszystko wywnioskować ;)

po 2 ja nie oceniłem twojego serwera tylko wyraziłem opinię o dropieniu ulepek z bossów tak samo metki mam nadzieję że to nie bendą metiny z których wychodzą setaou ;)

Z metina lecą inne moby lecą z nich moby które znajdują się na mapach na których stoją metiny ...

76989123606991442937.png

Opublikowano

Co do tego 6/7 bonu (dodanie/zmianka) to moze niech bedzie tylko za OX , jakies eventowe szkatulki(Pilka lub jajka wielkanocne itd itp xD) ale niech bedzie tylko bon na potwory ;D

Na server wpadnie na pewno :)

Pozdrawiam i czekam ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Co do tego 6/7 bonu (dodanie/zmianka) to moze niech bedzie tylko za OX , jakies eventowe szkatulki(Pilka lub jajka wielkanocne itd itp xD) ale niech bedzie tylko bon na potwory ;D

Na server wpadnie na pewno :)

Pozdrawiam i czekam ;D

6/7 raczej odpada juz prawie oficjalnie...

Ale poczekamy jeszcze,na razie zapraszamy do testow na bete ;)

Opublikowano

Dajcie 6/7 tylko np 1k hp , Wartosc ataku , potwory , szybkosc ataku tylko do expa to zawsze pomaga w expieniu.

Opublikowano

@up to jeszcze gorzej wartość ataku i hp to woje sura wp dagger archer pomaga sporo a klasą magicznym tylko hp na hity by pomogła wartość najlepiej bez 6/7

Opublikowano

Zgadzam się z kolegą up :) Najlepiej bedzie bez 6/7

Najlepsze jest to, że nikt nie chce 6/7, a w ankiecie przeważa odpowiedź "Tak" :D

Na 99% 6/7 nie będzie i raczej się to nie zmieni.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...