Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Turion.pl

ziomeklbk

Czy Zagrasz na Serwie?  

429 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na serwerze Turion.pl?

• Tak Zagram.
      377
    • Nie Zagram.
      52
  2. 2. Chcecie 6-7 do Expa?

• Tak.
      295
    • Nie.
      134
  3. 3. Czy chcecie ?eby bony wchodzi?y max ?

• Tak.
      186
    • Nie.
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na start nie będzie żadnego peta więc spokojnie,zabaw takich nie znajdziecie :)

1.Do ulepszania od +0 do +9 bd potrzeba tylko hajsu,a zeby zrobić kolejną rzecz potrzeba właśnie tych ulepszaczy :)

2.Planujemy aby pety znajdowaly się w IS oraz w nagrodach za eventy/OX...

3.Prócz pereł będą sie znajdować się także inne ulepszacze i tu był błąd napisany w prezentacji... :)

4.KD nie da sie ulepszać.Zdobędziemy od razu gotowe +4 z szkat blasku dropiące z mobków :)

5.Tak,ew.zwój powrotu bd znajdować się w IS albo kompletnie z niego zrezygnujemy...

6.Szkatułka ucznia-Możemy ją otwierać od 1 do 90lv i otrzymujemy z niej ciekawe rzeczy o których dowiecie się grając :)

7.Drop Olimpijskiej szkaty z tego co pamiętam jest 1% albo 1.5% z mobka,aczkolwiek reki se uciąć nie dam bo nie pamiętam...

8.Wejdź na ts3 i zaproponuj to Chilusiowi głównemu administratorowi serwera,on to rozpatrzy :)

9.Katakumby-100lv,Komnata Królowej-szczerze powiem,nie pamietam ale chyba od 100,BossRun od 120lv,i komnata smoka od 80lv...DROP-to co z bossa/metka ;)

10.Niestety ale aż tak nie możemy ułatwić życia,trzeba expić buffka ^ ^

11.Kostiumy mamy w planach wstawić w IS i ew.eventy/OX,na razie dają tylko wygląd,aczkolwiek planujemy coś do nich dodać (bon..)

12.Broni na pewno nie znajdziemy w IS co mogę z miejsca zagwarantować.Ulepszacze-Te główne myśle znajdą sie...

13.Powiem szczerze że nie mam pojęcia.Płatności bd obsługiwal dotpay lub homepay,dlatego tego już musiałbym się dowiedzieć...

Huhu rozpisałem sie :)

Dzieki wielkie!

Lecz jeszcze chcialbym zadac kilka krotkich pytan dotyczacych niektorych z Twoich odpowiedzi.

1. Ile % na +9 podczas ulepszania?

2. Szkaty blasku- Rozumiem ze beda dropily olimpijskie+ blasku? Czy poprostu te blasku to 'olimpijskie'? :P

3. Szkatulka ucznia- Otwieramy ja co poziom?

4. 1/1.5% na drop to spoko ale z tego wynosze ze bedzie mozna chodzic na psy na 100lvl'u i dropic tak?

I ostatnie pytanie (jak narazie :D)

Czy beda jakies misje/fabula?

Jezeli tak to mysle ze mozna by dodac zwierzaka do ktorejs z misji fabularnych co mysle byloby fajnym dodatkiem i duuuzo wiecej osob zaczelo by robic misje bo fajne nagrody by byly! (Nie zauwazylem w zapowiedzi nic o misjach, dlatego tez pytam. Jezeli przeoczylem to z gory przepraszam.) + jezeli juz sa jakies misje/fabula to powinniscie pomyslec nad dodaniem jakis dobrych (naprawde dobrych) nagrod zeby ludzie chcieli robic jak i zeby ludzie sie nie skupiali tylko na expach na poczatku serwa. :>

Sorry ze tyle pytam ale chcialbym sie dowiedziec troche o serwie zanim zaczne grac. Lepiej byc przygotowanym niz pozniej sie zdziwic na starcie. Mam nadzieje ze rozumiesz. A takze chce sprawdzic czy administracja jest zyczliwa i pomocna, i jak narazie widze ze jest i mam nadzieje ze to sie nie zmieni za szybko lub wogole! :)

Btw. Nie za bardzo wierze temu silverxmetin ale czy moglbys sie do tego odniesc? Bo wlasnie skonczylem gre na serwie ktorego zniszczyly lagi jak i zla administracja (a wlasciwie jej brak :P) takze jezeli bys mogl cos powiedziec na ten temat to takze bede wdzieczny!

//

Widze ze juz sie chyba wszystko wyjasnilo z Silverem takze teraz tylko mam nadzieje ze masz racje i oczywiscie 3mam kciuki za start! <3

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ulepki rodem z Sealiana widzę....

Ciekawa prezentacja, system ulepszeń oraz fajny pomysł ze stalką na początek.

A co do Silvera to człowieku ogarnij się. Łazisz po wszystkich prezentacjach spamujesz zapraszając ludzi na Ts choć nawet nie jesteś w teamie danego serwera...

Skoro grafika kradziona to jakim prawem masz mieć do niej prawa autorskie? Tylko podstawiłeś obrazki do szablonu :)

Opublikowano

Rodem Sealiana to tutaj jest nawet tło logowania... Tak trudno się wysilić i dodać własne? Chyba robiliśćie wszystko na podstawie klienta Sealiana, bo nie możecie tego dropu yang naprawić. Wszystko praktycznie takie same... A co do maszyny, faktycznie nie za dobra. Wcześniej nie zwróciłem na nią uwagi.

Opublikowano

Nie polecam serwera , Admini to są dzieci i tylę.

Jeszcze Jedno ten serwer padnie ponieważ True- Sponsor

powiedział jak gadałem z Teamem całym , że serwer jest z OVH Kupiony za

250 zł i oni chcą z taką maszyną startować więc napewno się utrzymacię.

A MÓWILI WAM ŻE Z HOSTEAM GÓWNO PRAWDA Z OVH ZA 250 ZŁ.

Proszę moda o zamknięcie

prezentacji ponieważ znajduję się tam moja grafika , którą zrobiłem lecz

autor nie usunął , wywali mnie z TEAMU ponieważ ich wkurzałem spamem

pozdro dla administracji udanego startu i skasujcie moją grafikę z

zapowiedźi..

Odradzam tutaj gry 1 Ddos i maszyna pada + utrzyma 100 osób i 150+ lagi.. Bye.

Weź się ogarnij dzieciaku... w każdym temacie serwerów spamujesz liżesz dupe żeby być w teamie, a za przeproszeniem CHU** się znasz. :)

Co do serwera z miłą chcęcią zagram ;) Jeśli ruszycie bez większych problemów i administracja będzie ogarniać :) Nie, że serwer miesiąc i żadnego eventu nie ma ;)

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Nie polecam serwera , Admini to są dzieci i tylę.

Jeszcze Jedno ten serwer padnie ponieważ True- Sponsor

powiedział jak gadałem z Teamem całym , że serwer jest z OVH Kupiony za

250 zł i oni chcą z taką maszyną startować więc napewno się utrzymacię.

A MÓWILI WAM ŻE Z HOSTEAM GÓWNO PRAWDA Z OVH ZA 250 ZŁ.

Proszę moda o zamknięcie

prezentacji ponieważ znajduję się tam moja grafika , którą zrobiłem lecz

autor nie usunął , wywali mnie z TEAMU ponieważ ich wkurzałem spamem

pozdro dla administracji udanego startu i skasujcie moją grafikę z

zapowiedźi..

Odradzam tutaj gry 1 Ddos i maszyna pada + utrzyma 100 osób i 150+ lagi.. Bye.

Ojj Gimbusek spina. Po pierwsze Administracja dzieci hahah. To ty spamiłeś na ts o bele gówno. To ty stękałeś ze nie masz czasu bo musisz zaliczyc matmę więc kto to dziecko co .. Nie dośc ze z gimbazy to taki tępy że nie może jej skończyc. Co do sponosra True jest człowiekiem bardzo w porządku można z nim się dogadac itd .. Co do maszyny jest ona tylko na betę przechodzimy na nową. Widocznie nie wiesz wszystkiego gimbusku ;). Prezentacja jest na moim kącie wiec nic nie będzie zamykane. Hahah rozwaliłeś mnie twoja grafika ... Ss nie przerobione ... Co do tych napisów zarąbałeś je z mpcforum tylko zmieniłeś tło. Tak samo z tamtymi niebieskimi ... Chyba wiesz o co mi chodzi i z tą akcją na ts ...

PS.

Serwer nie padnie. zapraszam do gry piątek sobota start !!!!

76989123606991442937.png

Opublikowano

Ojj Gimbusek spina. Po pierwsze Administracja dzieci hahah. To ty spamiłeś na ts o bele gówno. To ty stękałeś ze nie masz czasu bo musisz zaliczyc matmę więc kto to dziecko co .. Nie dośc ze z gimbazy to taki tępy że nie może jej skończyc. Co do sponosra True jest człowiekiem bardzo w porządku można z nim się dogadac itd .. Co do maszyny jest ona tylko na betę przechodzimy na nową. Widocznie nie wiesz wszystkiego gimbusku ;). Prezentacja jest na moim kącie wiec nic nie będzie zamykane. Hahah rozwaliłeś mnie twoja grafika ... Ss nie przerobione ... Co do tych napisów zarąbałeś je z mpcforum tylko zmieniłeś tło. Tak samo z tamtymi niebieskimi ... Chyba wiesz o co mi chodzi i z tą akcją na ts ...

PS.

Serwer nie padnie. zapraszam do gry piątek sobota start !!!!

Piate/sobota- Czyli rozumiem ze jak w piatek o 18 nie ruszy to w sobote rano (8-10)?

Oraz prosilbym o odpowiedz na moje wczesniejsze pytania jezeli to nie problem. :)

Opublikowano

Piate/sobota- Czyli rozumiem ze jak w piatek o 18 nie ruszy to w sobote rano (8-10)?

Oraz prosilbym o odpowiedz na moje wczesniejsze pytania jezeli to nie problem. :)

Tak dokładnie lub w sobotę w godzinach popołudniowych. Oczywiście opowiem na pytanie tylko mógłbyś zadać je jeszcze raz ;)

76989123606991442937.png

Opublikowano

Dzieki wielkie!

Lecz jeszcze chcialbym zadac kilka krotkich pytan dotyczacych niektorych z Twoich odpowiedzi.

2. Szkaty blasku- Rozumiem ze beda dropily olimpijskie+ blasku? Czy poprostu te blasku to 'olimpijskie'? :P

4. 1/1.5% na drop to spoko ale z tego wynosze ze bedzie mozna chodzic na psy na 100lvl'u i dropic tak?

Jezeli tak to mysle ze mozna by dodac zwierzaka do ktorejs z misji fabularnych co mysle byloby fajnym dodatkiem i duuuzo wiecej osob zaczelo by robic misje bo fajne nagrody by byly! (Nie zauwazylem w zapowiedzi nic o misjach, dlatego tez pytam. Jezeli przeoczylem to z gory przepraszam.) + jezeli juz sa jakies misje/fabula to powinniscie pomyslec nad dodaniem jakis dobrych (naprawde dobrych) nagrod zeby ludzie chcieli robic jak i zeby ludzie sie nie skupiali tylko na expach na poczatku serwa. :>

Sorry ze tyle pytam ale chcialbym sie dowiedziec troche o serwie zanim zaczne grac. Lepiej byc przygotowanym niz pozniej sie zdziwic na starcie. Mam nadzieje ze rozumiesz. A takze chce sprawdzic czy administracja jest zyczliwa i pomocna, i jak narazie widze ze jest i mam nadzieje ze to sie nie zmieni za szybko lub wogole! :)

Btw. Nie za bardzo wierze temu silverxmetin ale czy moglbys sie do tego odniesc? Bo wlasnie skonczylem gre na serwie ktorego zniszczyly lagi jak i zla administracja (a wlasciwie jej brak :P) takze jezeli bys mogl cos powiedziec na ten temat to takze bede wdzieczny!

//

Widze ze juz sie chyba wszystko wyjasnilo z Silverem takze teraz tylko mam nadzieje ze masz racje i oczywiscie 3mam kciuki za start! <3

Jakby cos tutaj nie bylo jasne to kilka postow wyzej jest post True ktory moze troche wyjasnic. ;)

Opublikowano

Tak dokładnie lub w sobotę w godzinach popołudniowych. Oczywiście opowiem na pytanie tylko mógłbyś zadać je jeszcze raz ;)

To może niech sie wyjaśni sprawa z 6/7 będą czy nie bo nie wiem czy tym serwem się interesować ;x

Opublikowano

Opublikowano

1.Na chwile obecną jest 100%,mozliwe ze zmienimy na 70% :)

2.blasku i olimpijskie,2 inne szkaty :)

3.Co 10lv :)

4.Tak,bd blokada na lvl,to jeszcze musimy poprawić :)

Co do fabuły stworzymy ją,a questy już sie pojawią ;)

Opublikowano

1.Na chwile obecną jest 100%,mozliwe ze zmienimy na 70% :)

2.blasku i olimpijskie,2 inne szkaty :)

3.Co 10lv :)

4.Tak,bd blokada na lvl,to jeszcze musimy poprawić :)

Co do fabuły stworzymy ją,a questy już sie pojawią ;)

No to pozostalo mi jedno, czekac! ^^

Jeszcze raz powodzenia z serwem i mam nadzieje ze ta maszyna jest dobra. ;)

Opublikowano

Wlasnie niech beda max bony bo to ograniczy ludzi ktorzy beda uzywali bsa...

Pewnie ze to najlepszy pomysl, jak masz zamiar 3 dni siedziec w miescie z bsem i czekac az Ci wejda te <3 bony.

//ziomeklbk- Rozumiem ze GA tak? To od Cb jak i True zalezy ostateczna decyzja? Jezeli tak to jeszcze przemysl ''Bony max ustawione tylko na bete ...''

bo jak juz mowilem to moze ograniczyc/zwiekszyc ilosc ludzi ktorzy beda uzywali bsa.

Opublikowano

Wlasnie niech beda max bony bo to ograniczy ludzi ktorzy beda uzywali bsa...

Pewnie ze to najlepszy pomysl, jak masz zamiar 3 dni siedziec w miescie z bsem i czekac az Ci wejda te <3 bony.

Hmm a to nie będzie za proste ?? Właśnie w tym urok aby nie każdy miał od razu full abs

Trzeba się trochę namęczyć nawet tym BSem , gra w Metina między innymi na tym polega na małej rywalizacji . Kto ma lepsze Eq ten wygrywa

Opublikowano

jestem za max bonami bo ten ktory 1 raz w metina bedzie gral to mniej wiecej bedzie wiedzial co ma robic :D

Tak najlepiej niech już dadzą na start max lvl eq pobonowane ... :D

A ty będziesz miał pvp z 20 minut bo będziecie się naparzać po 1 k ze skila :D

max bony zrypają grę na samym początku ...

Mam nadzieję że Admini jednak nie wezmą tej waszej Propozycji pod uwagę ;)

Ok koniec spamu .. jak wystartuje oficjal wbije

Pozdrawiam

Bez

różnicy czy bony max czy nie i tak każdy bedzie jechał na bsie ......

ale lepiej max bo większe lagi na serwie bedą, nawet na theris gdzie są

bony max stoi 10 postaci 1lvl na każdym ch pod handlarą (bsy) ...... to

co dopiero tutaj jak będzie abs 10-12-15

Za pewne używałeś kiedyś BSa i sam wiesz że nie na każdym serwerze bony wchodzą tak gładko

I to ma sens bo założę się że 50% serwera nie będzie miało full absów tzn przypuśćmy 4x15

a nastepnym plusem będzie to że , można będzie handlować tym eq

Opublikowano

Bez różnicy czy bony max czy nie i tak każdy bedzie jechał na bsie ...... ale lepiej max bo mniejsze lagi na serwie bedą, nawet na theris gdzie są bony max stoi 10 postaci 1lvl na każdym ch pod handlarą (bsy) ...... to co dopiero tutaj jak będzie abs 10-12-15. Też w pierwszych dniach serwa ludzie chca wbic max hp, kryta omdlenie itp do expa i na max bonach można to wbić ręcznie dość szybko a przy roznych wartosciach kazdy bs'a na 300ms odpali + ddosy i serwer zlagowany.

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Tak najlepiej niech już dadzą na start max lvl eq pobonowane ... :D

A ty będziesz miał pvp z 20 minut bo będziecie się naparzać po 1 k ze skila :D

max bony zrypają grę na samym początku ...

Mam nadzieję że Admini jednak nie wezmą tej waszej Propozycji pod uwagę ;)

Ok koniec spamu .. jak wystartuje oficjal wbije

Pozdrawiam

Kto tu mowi ze max bony lv eq wybonowane? -.-

Nawet jak beda nie beda max bony wchodzily to i tak czy tak beda ludzie mieli dobre eq na wyzszych lvlach bo beda spedzali kilka dni na bonowaniu a tak to poprostu troche ulatwi i umili gre no bo kto chce siedziec w m1 przez tydzien i robic 2 itemki x4 abs +ludzie no kto? No tak zapomnialem... Ty!

Kto Ci karze robic pvp na samym poczatku? Nabij wyzszy lvl, zrob epickie eq i zobaczysz ze pvp bedzie bardzo przyjemne. Ile Ty grasz w metina? Bo cos mi sie wydaje ze krotko.

I tak masz racje. Koniec spamu.

Do zobaczenia na starcie!

~Frenzyy

//Widze ze nie tylko ja mam takie zdanie.

(Patrz do gory)

Opublikowano

Kto tu mowi ze max bony lv eq wybonowane? -.-

Nawet jak beda nie beda max bony wchodzily to i tak czy tak beda ludzie mieli dobre eq na wyzszych lvlach bo beda spedzali kilka dni na bonowaniu a tak to poprostu troche ulatwi i umili gre no bo kto chce siedziec w m1 przez tydzien i robic 2 itemki x4 abs +ludzie no kto? No tak zapomnialem... Ty!

Kto Ci karze robic pvp na samym poczatku? Nabij wyzszy lvl, zrob epickie eq i zobaczysz ze pvp bedzie bardzo przyjemne. Ile Ty grasz w metina? Bo cos mi sie wydaje ze krotko.

I tak masz racje. Koniec spamu.

Do zobaczenia na starcie!

~Frenzyy

//Widze ze nie tylko ja mam takie zdanie.

(Patrz do gory)

Kto Ci na BSie siedzi na głównym charze ?? :D chyba tylko ty .. :D

Robi się new postać kasę przerzucasz i bonujesz a główną postacią expisz , przecież to proste ?? :D

No dobra wkońcu nie my decydujemy , ale mam nadzieję że takiego bęedu nie popełnią :D

Jeżeli zaczynałeś od privów to tak naprawdę nie znasz tej gry ...:)

serwer 15 Eteor nick Koscik18 pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...