Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Turion.pl

ziomeklbk

Czy Zagrasz na Serwie?  

429 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na serwerze Turion.pl?

• Tak Zagram.
      377
    • Nie Zagram.
      52
  2. 2. Chcecie 6-7 do Expa?

• Tak.
      295
    • Nie.
      134
  3. 3. Czy chcecie ?eby bony wchodzi?y max ?

• Tak.
      186
    • Nie.
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popieram lepiej w sobotę, bo w piątek prawie każdy normalny leci na melo, a w sobotę już każdy wróci i można sobie pograć . ;)

Nikt Ci nie karze iść na "melo", tak samo jak nikt nie karze Ci grać na serwerze, będzie start w piątek to sobie wrócisz w sobotę z tego " melo " i sobie zagrasz. A jak chcesz grać na stracie to przykro mi wszystkiego na raz się nie da mieć.

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikt Ci nie karze iść na "melo", tak samo jak nikt nie karze Ci grać na serwerze, będzie start w piątek to sobie wrócisz w sobotę z tego " melo " i sobie zagrasz. A jak chcesz grać na stracie to przykro mi wszystkiego na raz się nie da mieć.

To ze ty nigdzie z domu nie wychodzisz tylko czekasz na starty serwerów to współczuje , sami admini napisali ze moze w sobote ruszy wiec tylko napisał ze to dobry pomysł . Większość ludzi wychodzi w piatek .

Opublikowano

Po co się od razu napinasz nałogowcu ? To że ty nie masz życia i nie masz z kim wyjść na browara czy co to już hejtujesz ? Szkoda mi cię .

Opublikowano

Ja tez jestem za sobota bo w piątek i tak nie wbije bo mam inne plany w piątek niż granie bo koniec roku wreszcie

mi tam zwisa kiedy start i tak nie walczę o topke

Opublikowano

To ze ty nigdzie z domu nie wychodzisz tylko czekasz na starty serwerów to współczuje , sami admini napisali ze moze w sobote ruszy wiec tylko napisał ze to dobry pomysł . Większość ludzi wychodzi w piatek .

Czy ja napisałem, że nigdzie nie wychodzę ? Napisałem, że nikt nie przesunie startu dla tych co idą sobie w " melo ". Nikt wam nie karze wychodzić co już pisałem wcześniej. Ja może też wyjdę, jak wyjdę to zagram w niedziele,poniedziałek, wtorek.. A nie " nie róbcie startu w piątek bo ja idę w "melo" jak i pewnie wiele osób", no ludzie bez przesady to tak jakby powiedzieć nie grajcie w piątek meczu bo ja nie będę mógł przyjść bo idę na "melo".

Opublikowano

Już znamy datę oficjalnego startu serwer ;).

Data Oficjalnego startu serwera

29.06.2013 między godziną 14 - 15. Będziemy was informować o wszystkim na bieżąco :D.

Pozdrawiam Team Turion.pl

Jak robi się skille na serwerze ?

Opublikowano

Cos czuje ze masa bugow zniszczy ten serwer : ) takie przeczucie po obejrzeniu prezki :P

Bugów jest kilkanaście,lecz właśnie naprawiamy je,i myśle że do wieczora uwiniemy się z wszystkimi które znaleźliscie :)

Bete planujemy zamknąć wieczorkiem,i w sobote startujemy ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Cos czuje ze masa bugow zniszczy ten serwer : ) takie przeczucie po obejrzeniu prezki :P

Wiadomo że na każdym serwerze są bugi. Dlatego jest beta. Ale każde bugi są już naprawiane. Wystartujemy spokojnie bez żadnych bugów. Nie bójcie się

76989123606991442937.png

Opublikowano

Ja nie chce nic gadać, ale czemu np. z broni z party 80lv nie można robić nic następnego ? Po zrobieniu hwanga również nic nie ma do zrobienia . :)

@Można by było dodać rosy.

@@ Z zjaw nie dropi nic wartościowego.

Opublikowano

Ja nie chce nic gadać, ale czemu np. z broni z party 80lv nie można robić nic następnego ? Po zrobieniu hwanga również nic nie ma do zrobienia . :)

@Można by było dodać rosy.

@@ Z zjaw nie dropi nic wartościowego.

Hwang jest do expa i na nim się konczy a z party normalnie robi sie bronie do PvP !

76989123606991442937.png

Opublikowano

Wiadomosc do wszystkich hejterow jak i teamu serwera.

Ten serwer, jezeli wystartuje bez bugow, etc., bedzie duzo lepszy do wszystkich mediumow dotychczas (nawet Theris z ktorego nie dawno zrezygnowalem, glownie ze wzgledu na admina ;() Dlaczego? Z kilku prostych powodow. Oto (zaledwie) kilka (jakbym mial wypisac wszystkie to bym tu pisal posta na strone a nie mam czasu teraz, sry :P) z nich:

- Jest to medium a i tak z niektorymi rzeczami bedzie sie trzeba natrudzic wiec nie bedzie tak ze 1dzien i masz epickie eq+9 i full abs.

- Duzo nowosci/fajnych dodatkow do gry ktore umila granie jak i urozmaica gre. (miejmy nadzieje ze dodadza jakies misje a wtedy juz wogole byloby zajebiscie, a obiecali wiec trzeba teraz tylko czekac...)

- Kilka nowych map (przydalaby sie jeszcze jedna w mojej opini ale to tez zalezy od expa na tych mapkach takze ok.) jak i 2 dungeony (jestem pewien ze bedzie wiecej w przyszlosci)

- Brak 6/7 co jest duzym plusem poniewaz nawet jakby nie bylo do pvp to i tak w pewnym sensie by te bony ulatwialy gre niektorym klasom (jak i wiekszosci osob) w PvP (ze wzgledu na staty/kryta/szycie etc.) jak i oczywiscie expa a tak przynajmniej bedzie sie trzeba troche bardziej postarac.

- Czy bony beda max czy beda 2 opcje bonow to juz naprawde nie robi. Oby dwie sa swietnymi i obojetne ktore z nich team wybierze graczy nie straci. (imo)

- Ulepki tylko na epiki co znowu jest w pewnym sensie (pozytywnym) ulatwieniem gry dla graczy jak i dobrym rozwiazaniem bo jest wlasnie teraz jeden serw w zapowiedziach, tez medium ktory ma ulepki od +4 na, zgadnijcie na co? Na wszystko! LOL! <3

- KD+4= ciekawsze PvP! <3

- Drop szkat ktory urozmiaca expa (a przypominam ze na wielu serwach podczas expa nic sie nie dzieje tylko bijemy mobki i czekamy an ten lvl up :P a tutaj przynajmniej bedziemy sie cieszyc jak cos fajnego z tej szkaty wyleci przy nie duzym wysilku bo jednak i tak bysmy expili i tak) ;)

- Jest w sam raz zbroi/broni lecz nie ma ich tyle zeby sie wydawalo ze admin przez przypadek mial wlaczonego painta podczas robienia serwa i cos mu sie tam wkleilo przez przypadek ^^(jesli wiecie o co mi chodzi :P)

-Administracja wydaje sie byc mila, uprzejma jak i pomocna (tak wiem ze wszyscy sa tacy przed startem serwa ale jednak mimo wszystko mam dobre przeczucia, nie wiem czemu (zwlaszcza do True). A musicie wiedziec ze rzadko kiedy przez te lata dobrze sie 'trzymalem' z adminami. ^^ Zwlaszcza True wydaje sie byc naprawde fajna osoba, co do ziomka to troche nie odpowiadal na moje pytania (co True robil za niego) lecz nie winie go jest w koncu osoba od ktorej zalezy wszystko na serwie (jezeli sie nie myle, wiem ze True tez jest HA ale wydaje mi sie ze jestes tylko sponsorem czyz nie? Sry jezeli cos pomieszalem, ale wiecie o co mi chodzi tutaj).

Kilka sugestii:

- Jak juz wspomnialem, dodajcie misje, DUZO, moga byc proste nawet niektore, np. rozwal x5 metinow 100lv ale zeby byly dobre nagrody i nie, nie chodzi mi o mi misje ze ''Idziesz do A od niego dostajesz'x' i masz zaniesc go do B a po nagrode udaj sie do C.'' ^^

- ZROBCIE COS Z PETAMI! Sa one na wiekszosci serwow a zwlaszcza ze sa OGOLNOdostepne (na wiekszosci) a tutaj jak sie nie myle ktos mi odpowiedzial ze ich nie bedzie/zostana dodane pozniej/tylko IS (co mam nadzieje sie nie stanie- chodzi mi o ostatnia opcje)

- Moglibyscie dodac wiecej rajdow ale to oczywiscie troche pozniej bo z poczatku i tak wszyscy beda expic. ^^

To chyba bylo by na tyle narazie, troche sie rozpisalem ale mam nadzieje ze chociaz ktos to przeczytal.

//Mialem nie pisac posta na strone? No i nie napisalem, tylko na pol! :D

Opublikowano

A skoro stalka na start daje 10% na potwory, to hwang daje 20% ?

Ile daje defa ? Trudno go zdobyć ? Ulepszacze na niego trzeba zdobyć z nowych metków bossów mobów ? Czy może z metka 90 lvl ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...