Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Turion.pl

ziomeklbk

Czy Zagrasz na Serwie?  

429 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na serwerze Turion.pl?

• Tak Zagram.
      377
    • Nie Zagram.
      52
  2. 2. Chcecie 6-7 do Expa?

• Tak.
      295
    • Nie.
      134
  3. 3. Czy chcecie ?eby bony wchodzi?y max ?

• Tak.
      186
    • Nie.
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczolem- 4 czy 5 klasa? ^^

Wiem ze na elite nie wchodza max bony, gralem tam odrazu jak wyszedl lecz szybko zauwazylem co z tego 'wyrosnie' i przestalem grac po kilku dobrych tygodniach. Poprostu chodzi mi o to ze tam dzieki IS/Allegro mozesz osiagnac WSZYSTKO i nie bedziesz sie musial meczyc co jest moim zdaniem bez sensu bo jak mam grac w gre za ktora moge zaplacic 200zl i nie miec co robic to po co grac?

Wole serwy x2 zmianki i eq gotowe? Wez troche research (sry nw jak po pl) zrob zanim cos palniesz. Na Ahrimanii i Hybridach (Hybrid s1 byl jednym z najtrudniejszych serwerow w calej historii serwerow prywatnych lecz przy tym bardzo fajny!) Arego gralem pewnie dluzej niz Ty ogolnie w Metina a tam bony nie wchodzilem maxymalne, zapewniam Cie. ^^ I BARDZO ciezko bylo o pro eq a juz nie mowie o epikach na max lv (byly tam x3 albo x4 zbrojki po stalce juz nie pamietam dobrze ale pamietam za to ze ta 4 byla praktycznie NIEMOZLIWA do zdobycia to samo tyczylo sie truty) wiec nie wmawiaj mi ze lubie serwy gdzie x2 zmianki i gotowe. Jak pisalem wczesniej, lubie HARDy jak i Medium a jak wiesz (moze) na hardach ciezko o eq, etc. I tam nie ma x2 zmianki i cisniesz cale miasto. Co do energetycznych to juz zostaw ten temat bo pisalem Ci RZADKO gram w nocy, serw musi byc ZAJEBISTY zebym gral na nim w nocy a cos dawno takiego nie bylo...

IS/Allegro- Takze nie wydalem zlotowki na privy, NIGDY.

Nie 'wczulam' sie w pisanie postow, poprostu nie chce wygladac jak ktos kto nie skonczyl podstawowki i jest totalnym debilem i tyle.

Wydaje mi sie ze mozemy juz to tutaj skonczyc bo cos mi sie wydaje ze juz sobie wszystko wyjasnilismy. ;) Chyba ze jestes innego zdania to prosze, carry on!

Ostatni Post ... tak teraz IS/Allegro możesz wszystko mieć ale od poczatku nie było tak różowo ... na EliteMt2 w IS co znalazłeś ?? PD które bugowało?? rękawice która nic nie dawała? czy może HW które było można łatwo zrobić . Poza tym nie ma nic takiego w IS

I wiem że teraz mnie weźmiesz za słówko "skąd wiesz że PD bugowalo skoro nie brales nic z IS" otóż już odpowiem słyszałem to od ludzi którzy w IS inwestowali .

I juz chyba wszystko sobię wyjaśniliśmy rzeczywiście

"Nie 'wczulam' sie w pisanie postow, poprostu nie chce wygladac jak ktos

kto nie skonczyl podstawowki i jest totalnym debilem i tyle."

Powiem Ci tak rzeczywiście mądre osoby nie dyskutowały by o czymś co nie jest jeszcze pewne bo, że ta ankieta jest to nie znaczy że Admini muszą to wprowadzić , i powiem Ci tak głupio mi że dałem sie wciągnąc w tą dyskusję

Poprostu nie podobają mi się tego typu serwery i już mam swoję zdanie , i tego nie zmienię .

Jeżeli lubisz hardy/medium to nie wiem dlaczego tak obstajesz przy max bonach ... sam chyba już wiesz że to nie jest rozsądny pomysł

No ale juz nic ... logam co zlego to nie ja Cya

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatni Post ... tak teraz IS/Allegro możesz wszystko mieć ale od poczatku nie było tak różowo ... na EliteMt2 w IS co znalazłeś ?? PD które bugowało?? rękawice która nic nie dawała? czy może HW które było można łatwo zrobić . Poza tym nie ma nic takiego w IS

I wiem że teraz mnie weźmiesz za słówko "skąd wiesz że PD bugowalo skoro nie brales nic z IS" otóż już odpowiem słyszałem to od ludzi którzy w IS inwestowali .

I juz chyba wszystko sobię wyjaśniliśmy rzeczywiście

"Nie 'wczulam' sie w pisanie postow, poprostu nie chce wygladac jak ktos

kto nie skonczyl podstawowki i jest totalnym debilem i tyle."

Powiem Ci tak rzeczywiście mądre osoby nie dyskutowały by o czymś co nie jest jeszcze pewne bo, że ta ankieta jest to nie znaczy że Admini muszą to wprowadzić , i powiem Ci tak głupio mi że dałem sie wciągnąc w tą dyskusję

Poprostu nie podobają mi się tego typu serwery i już mam swoję zdanie , i tego nie zmienię .

Jeżeli lubisz hardy/medium to nie wiem dlaczego tak obstajesz przy max bonach ... sam chyba już wiesz że to nie jest rozsądny pomysł

No ale juz nic ... logam co zlego to nie ja Cya

NO A TEN KURWA SWOJE!

Napisalem 2 posty temu ze chce zeby byly 2 opcje na wchodzenie bonow, np. (w przypadku absow) 10/15 lub 12/15. Tylko szkoda ze Ty tego nie zauwazyles...

Opublikowano

Na TS True powiedzial mi ze w piatek lub w sobote z samego rana. :/

Albo w piątek pod wczesny wieczór (17-19) albo w sobote w godzinach popołudniowych :)

Takie lekkie naprostowanie ;)

Opublikowano

Co do bony w pierwszej zbroi na hp nie będzie go. Nad max bonami się grubo zastanawiamy. Wcześniej przeczytałem że jakiś kolega do 20 znalazł sporo bugów. Jeżeli możesz wymień na pw jakie. Na początku bety było kilka bugów które natychmiast starałem się poprawić. Teraz zostało kilka bugów przy systemie ulepszeń które już poprawie na dedyku który ma być na oficjalnym starcie ;)

Mam pytanie czy serwer ma zamiar troche postać czy za 1/2 tygodnie paść ?

Serwer ma zamiar postać i to sporo czasu ;)

76989123606991442937.png

Opublikowano

Ja tam mam wyjebane czy będą bony max czy nie i tak i tak bs będzie pracował na pełen etat a jak nie będzie max to będzie więcej ;d to zlitujcie sie nad bs xD zęby nie pracował za dużo wakacje

Opublikowano

Jak dla mnie serwer nawet nawet , ale te bony niech wchodzą maks . ;] Ja jestem ciekawy tylko tego ile serwer postoi ;) na serwer wbije , na jak długo to się okaże ;x

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Wszystko fajnie wygląda.

Mam nadzieję, że bony będą wchodziły maksymalne.

Zapewne zagram.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Do prezentacji moglibyście dodać ss'y zbroi/broni jak wyglądają na postaciach. Bo z ss z eq za dużo się nie dowiemy..

Opublikowano

Do prezentacji moglibyście dodać ss'y zbroi/broni jak wyglądają na postaciach. Bo z ss z eq za dużo się nie dowiemy..

Już♦ na oficialnym dodamy ss na postaci.

Czy client z bety będzie działać na officjalu ?

Będzie działac tylko ze musicie pobrac łatkę

76989123606991442937.png

Opublikowano

jak z dropem yang ?

Mam nadzieje, że nie będzie tak, że każdy ma po Xkkk, i nic się nie da w shopach kupić, bo to traci urok metina .

Nie yangi już są poprawione nie lecą za szybko nie lecą za wolno jak dla mnie to w sam raz ;)

76989123606991442937.png

Opublikowano

Nie yangi już są poprawione nie lecą za szybko nie lecą za wolno jak dla mnie to w sam raz ;)

Moglibyście drastycznie zmniejszyć drop yang do np.50yang z psa, i do 30k z najlepszych mobów, to 2kkk było by jakimś wyczynem i za yang można by było kupić dobre eq. :)

Opublikowano

obyscie jak najszybciej wystartowali bo czekalem na co takiego jak wystartjecie przed 29 to zagram jak nie to nie ;/ :D

Moglibyście drastycznie zmniejszyć drop yang do np.50yang z psa, i do 30k z najlepszych mobów, to 2kkk było by jakimś wyczynem i za yang można by było kupić dobre eq. :)

yhm... w takim razie powinni dac zmianki i dodania po 50k

Pasjonat
Opublikowano

Szukam serwera 2tygodnie i żaden mi się nie spodobał.

Turion patrze prezke a tu serwer, którego szukałem wbije na 100%

Prezka 10/10 serwer 9/10 wszystko mi się podoba tylko trochę słaby system petów bo mało ich nie ma tych nowych.

Ale tak to spoko :)

Opublikowano

Do soboty wystartujemy spokojnie ;)

w sobote ruszcie kolo 14-15 bo jest piatek zakonczenie roku i tez pomyślcie o ludziach co ida w piatek sie zabawic wkoncu wolne bedzie

Opublikowano

Idiots everywhere...

Po co się kłócicie o te bonusy? Niech wchodzą nawet 1,5,10,15%, jak ktoś lubi to będzie stał godzinami w m1 i mieszał ręcznie bony, dla mnie (i zapewne większości) to nie ma znaczenia, bo co to za różnica czy bs będzie działał 1h czy 3h? jedyne co to u mnie zmienia to to, że wbije więcej lv, przez ten czas kiedy bs będzie robił eq...

Opublikowano

Po pytaniach które zadajesz na forum dotyczących plików do Metina i bugów stwierdzam, że ten serwer będzie jednym wielkim failem. Zobaczymy czas pokaże na razie obstawiam raczej, że serwer nie wypali.

27yww1c.jpg

Opublikowano

Po pytaniach które zadajesz na forum dotyczących plików do Metina i bugów stwierdzam, że ten serwer będzie jednym wielkim failem. Zobaczymy czas pokaże na razie obstawiam raczej, że serwer nie wypali.

Hahah. Pytam się bo wiadomo nikt nie jest idealny i nikt wszystkiego nie potrafi. Ciekawe ile ty ogarniasz przy plikach metin2.

76989123606991442937.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...