Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Turion.pl

ziomeklbk

Czy Zagrasz na Serwie?  

429 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na serwerze Turion.pl?

• Tak Zagram.
      377
    • Nie Zagram.
      52
  2. 2. Chcecie 6-7 do Expa?

• Tak.
      295
    • Nie.
      134
  3. 3. Czy chcecie ?eby bony wchodzi?y max ?

• Tak.
      186
    • Nie.
      43

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam czyli serwer rusza dzis czy w sobote, jesli dzis to o ktorej godzinie bo chcial bym zagrac z bratem i powalczyc z najlepszymi wiadomo o co xD

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Witam czyli serwer rusza dzis czy w sobote, jesli dzis to o ktorej godzinie bo chcial bym zagrac z bratem i powalczyc z najlepszymi wiadomo o co xD

Jutro w godz.14-16

Opublikowano

Proponuje dodać (jeśli tego nie ma):

1. Całkowite uzdrowienie HP po padnięciu.

2. Pierścień teleportujący na środek każdej mapy.

3. Brak regeneracji skilli: Aura, Berserk, Strach, itp.

4. Dodanie zakładki z zabójstwami ludzi, metinów, potworów, bossów.

5. Dodanie nowych emotek.

Bardzo dobre pomysły powinieneś zrobić serwer bo widzę masz pomysły dobre.(POPIERAM) :)

To będzie mój serwer na wakacje :) szkoda że jutro on ;/ <3

Dobrze by było żeby każdy dawał radę metkom oraz bossom bo niekiedy są po prostu za mocne a ktoś nie ma eq. A te błędy popełniają prawie wszędzie.

Opublikowano

Bardzo dobre pomysły powinieneś zrobić serwer bo widzę masz pomysły dobre.(POPIERAM) :)

To będzie mój serwer na wakacje :) szkoda że jutro on ;/ <3

Dobrze by było żeby każdy dawał radę metkom oraz bossom bo niekiedy są po prostu za mocne a ktoś nie ma eq. A te błędy popełniają prawie wszędzie.

Bez przesady z tym zeby kazdy dawal rade rownie dobrze mozna dac wszystko do sklepow zeby sie nikt nie wysilal. Na eq trzeba zapracowac :P

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Iż chciałbym dodać że hosting klienta jest tak słaby że przy internecie 25mb/s pobiera się 27kb/s -,-''

proszę o nowy upload

Postaramy się wszystko podać na nowym hostingach do wieczora albo jutro od rana już (Client bd na 2 lub 3 hostach) :)

Ts już dostepny :)

Teraz pracujemy nad podpięciem IS,zrobieniem go od strony rzeczy oraz ciągle poprawki aby umilić wam gre na serwerze już na głównej maszynie :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Beta zakończona o 16;30. :)

Interesuje mnie jeszcze jedno, jak zdobyć pety i kostiumy. Oby nie tylko w item shop ponieważ psuje to lekko rozgrywkę.

Opublikowano

Beta zakończona o 16;30. :)

Interesuje mnie jeszcze jedno, jak zdobyć pety i kostiumy. Oby nie tylko w item shop ponieważ psuje to lekko rozgrywkę.

Prawdopodobnie peta będzie można zdobyć w jakiejś misji ale nie jestem do końca pewny.

Opublikowano

Cześć wam ;3 , mam pytanko czy byłby ktoś taki miły :) Żeby wrzucić clienta na osobny hosting... ; ) .. No bo mi się tak wolno pobiera .. mysle że to chyba przez to że pobiera go duża ilość osób ;)

Opublikowano

Beta oficjalnie zamknięta!

Start jutro o godzinie 16!

Zapraszamy! :)

Zaraz wszystkie konta/postacie zostaną usuniete...

Rejestracja oficjalna zostanie otwarta za max.1h :)

Licznik Online niestety chwilowo jest popsuty ale myśle że do startu naprawimy go (zle nalicza)

Pozdrawiam

Najnowsze info od GM!

Serwer zostanie otwarty jutro o godzinie 12:00 !

Pozdrawiam

Proszę niewprowadzać w bład tak jak pisałem,o 16 startujemy ;)

Opublikowano

Tyle czekalem na ten serwer a teraz sie okazuje ze na starcie nie bede mogl byc, LOL! :D

Szkoda ze nie ma startu okolo 17/18 ale trudno, co zrobic? Nie martwcie sie i tak mnie wszyscy bedziecie znali na serwie. ^^

Opublikowano

W końcu beda te 6/7 czy nie?Bo nei wiem czy szykować sie na start czy nie?

Będzie do expa, masz wyraźnie napisane ile jest głosów na ankiecie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...