Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Turion.pl

ziomeklbk

Czy Zagrasz na Serwie?  

429 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na serwerze Turion.pl?

• Tak Zagram.
      377
    • Nie Zagram.
      52
  2. 2. Chcecie 6-7 do Expa?

• Tak.
      295
    • Nie.
      134
  3. 3. Czy chcecie ?eby bony wchodzi?y max ?

• Tak.
      186
    • Nie.
      43

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up Stronka w środe .

Mam pytanie do ziomkalbk czy ten klient tylko na bete czy już na zawsze będzie bo nwm czy sciągać czy będzię nowy? ?

Jak ktoś bedzie mial clienta z bety bedzie mozna na nim grac na oficialnym staracie. tylko wtedy pobierzecie łatkę

76989123606991442937.png

Opublikowano

SaitaN aka Sagaris aka faltharis to największy lizodup w historii... Wyjdzie jakiś nowy serwer to pod zapowiedzią będzie spamowal "kiedy forum?", później zgłosi się na tsa, a później oleje to wszystko i odejdzie na inny serwer...

Co do serwera to widać, ze fajnie się zapowiada. Możliwe ze zagra. Będzie jakas reklama czy coś?

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Ziomeklbk , będzie dziś ts do 12? czy co z nim?

Drogi silverze chcialbym cie poinformowac że za to co wczoraj zrobiles oraz udostepnienie mojego ip oraz grosby sprawa trafila dzisiaj rano do sadu

oraz z wydrukiem z routera. Pozdrawiam

Opublikowano

Ej , spokojnie proszę panowie, PanParówka podobno wyzywałeś Admina ts i dostałeś bana słusznie sam dawał ssy mi , a po 2 on ci nie wywalił neta tylko kto inny.

Proszę was bez spiny , chętni na betę proszę o kontakt PW .

76989123606991442937.png

Opublikowano

Ej , spokojnie proszę panowie, PanParówka podobno wyzywałeś Admina ts i dostałeś bana słusznie sam dawał ssy mi , a po 2 on ci nie wywalił neta tylko kto inny.

Proszę was bez spiny , chętni na betę proszę o kontakt PW .

Udostepnil moje ip oraz mi grozil

Niech sprawdzi dzisiaj poczte :)

Opublikowano

Nie udostępnił , ponieważ ta 2 osoba w zioła twoje Ip , ponieważ miał S na tsie , za wyzywanie ten ktoś odciął ci internet dosłownie na 5 min , dobra koniec spamu jak ktoś ma jakieś sprawy PW.

Ta osoba co to zrobila niech przeprosi ładnie

i bedzie po sprawie :)

Opublikowano

Okej , dzięki zostanie to poprawione.

Dziś betę zamykamy myślę że 20-21 póki co grajcie.

Zamykamy i przeprowdzamy wszystkie zmiany oraz błędy które nam zgłośiliście , zostaniecie powiadomienia o postępach serwera , i wyczekujcie nas w Officjalnej odsłonie w Piątek-Sobota.

76989123606991442937.png

Opublikowano

Serwer na pierwszy rzut oka wydaje się być obiecujący

Jeżeli chodzi o mnie to rzeczy nie pasujące do klimatów Mt2 mnie drażnią a jest to np. Jubilerka młodego rastamana ;x

Wymienić ją i serwer będzie świetnie zadbany. Stalka na początek i dobrze i nie dobrze no ale cóż ;> Ja bym użył zupełnie innej zbroi na początek rozgrywki z tym samym bonusem ;)

Polecam gorąco ! :>

Opublikowano

Serwer normalnie działa , co ty gadasz.

Dokładnie serwer działa jak na razie bez zarzutów teraz tylko podajcie ip ts3 miał być nowy rano !

@Edit widzę będzie o 15-16 ts3

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...