Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już wszystko jest dobrze nie będzie kickało zapraszamy na serwer

a jak exp drop yang :D ? skile robi sie odrazu z g1 na P ?

11min i klient sie pobierze <3

jaki zal nie mozna dac 1111111 haslo us postaci -.- zal

ani 1234567 ani 000000 pozdro kur*@ co to ma byc omg ...

i tsza bedzie kartke wywiesic z kod us -.-

server fajny ale rejestracja niedoj*bana

hahahahahahhahahahahaha i jeszcze tsza aktywowac konto pozdro co za idioci z administracji -,-

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale macie dobre zabezpieczenia/maszynę, nie da rady grać nawet przy 1CH - lekka przesada.

@2up wcale nie będzie już kickało

@up G1

Admin napisal , staraja sie aby bylo jak najlepiej , jak wszystko sie ustabilizuje bedzie 5 CH dzialalo.

Opublikowano

a jak exp drop yang :D ? skile robi sie odrazu z g1 na P ?

11min i klient sie pobierze <3

Exp dosc szybko, yang duzo leci, nawet bardzo a w dodatku pelno dostajesz za misje. Co do skilli, to mozna z G1 na P ale kamieniem teczowym a jeszcze nikt nie ma. Mozna tez Kamieniami duchowymi normalnie.

Mam nadzieje ze pomoglem! :)

// OFF!

Opublikowano

Jest błąd występujący w miastach i tylko miasta dotyczy problem, staramy się go zlikwidować, prosimy o cierpliwość.

Resztę CH włączymy bez problemu, kwestia ustabilizowania się serwera... bo miasta padają co 10-15 minut, nie z powodu przeciążenia, tylko jakiegoś błędu, który jest ciężki do zidentyfikowania.

Problem nie dotyczy tylko miast skoro cały serwer wywala -.-

W momencie kiedy wywala nam miasta, wyłączamy serwer - szukamy przyczyny i próbujemy kolejną rzecz dezaktywować, aby odnaleźć problem...
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem powodem padania miast jest zwiększona kilkakrotnie ilość mobów oraz skrócony czas respa, aczkolwiek mogę się mylić.

Na serwerze gram pod nazwą postaci: Manson lub xx

Opublikowano

Znowu serwer OFF. Juz jest troche bardziej stabilnie bo wywala raz na 10/15 min a nie raz co 1sek ale i tak slabo... Pozatym, kiedy w koncu wlaczycie wiecej ch bo naprawde ciezko znazlezc wodza jak jest 1 ch. -.- Albo skroccie resp do 10/15min. :D

//Ma ktos ostrze wyzej niz G7? ^^

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem powodem padania miast jest zwiększona kilkakrotnie ilość mobów oraz skrócony czas respa, aczkolwiek mogę się mylić.

mylisz sie mialem swoj server i bylo pelno mobow bossow itp i nie wywalalo ;)

Opublikowano

a mi dalej wszystkie ch nie działają^^

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

mylisz sie mialem swoj server i bylo pelno mobow bossow itp i nie wywalalo ;)

A ile na nim grało ludzi?

Bo przy testach przy kilku osobach mógł ten problem nie wyjść, natomiast jak wchodzi na serwer masa graczy to serwer automatycznie staje się przeciążony. Choć mogę się mylić, bo po prostu na logikę to biorę, a nie doświadczenie.

Na serwerze gram pod nazwą postaci: Manson lub xx

Opublikowano

Bo przy testach przy kilku osobach mógł ten problem nie wyjść, natomiast jak wchodzi na serwer masa graczy to serwer automatycznie staje się przeciążony. Choć mogę się mylić, bo po prostu na logikę to biorę, a nie doświadczenie.

Nie, nie, moi drodzy, to nie kwestia jakiegoś przeciążenia, serwer spokojnie radzi sobie z taką ilością graczy, maszyna jest mocna.

Kwestia po prostu tych miast, coś musi je crashować.

Dokładamy wszelkich starań aby wykryć tą usterkę, ale to niestety jest mozolna sprawa, gdyż serwer nie zwraca jako takiego błędu, trzeba się domyślać, gdzie leży błąd.

Prosimy o cierpliwość...

Opublikowano

Wiadomo czy mozna ulepszac kd z +3? Czy tylko z +4? I jak tak to co trzeba dac na ulepszenie?

Z gory dzieki za info.

Mozna ulepszać kd +3 na +5 jest potrzebna 1x małz

ravia4.gif

Opublikowano

ok 75 bo to chamak byl :D

ale czytaj posty bo admin pisal ze te padanie miasta nie jest przez przeciazenie tylko przez jakis bug czy cos

Nie, nie, moi drodzy, to nie kwestia jakiegoś przeciążenia, serwer spokojnie radzi sobie z taką ilością graczy, maszyna jest mocna.

Kwestia po prostu tych miast, coś musi je crashować.

Dokładamy wszelkich starań aby wykryć tą usterkę, ale to niestety jest mozolna sprawa, gdyż serwer nie zwraca jako takiego błędu, trzeba się domyślać, gdzie leży błąd.

Prosimy o cierpliwość...

najlepiej to wylaczcie server i jutro z rana wlaczcie bo to nie ma sensu albo poprostu wylaczcie i jak znajdziecie to wlaczycie proste ...

ja spadam pograc w bf3 :D 3m sie i milych nerwow :D

Opublikowano

Server fajny tylko te kicki :/ Co do expa to 30-50% dac na stale i malina :)

O kaske nie trudno ,dropia najpotrzebniejsze rzeczy (EQ).

Narazie polecam, ale zobaczymy co bedzie dalej (exp na nowych mapach itd) :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

moim zdaniem exp jest za wolny troszeczke, ale to tylko moja opinia innym moze pasuje :)

tak popieram troche zawolny ale to medium to dlatego tak :P

zwiekszcie expa o 25% i bedzie gralo albo o 50% :D bo jak sie buffa bedzie expilo to bedzie lipa ;/

yang zajebiscie leci jak dla mnie :D

drop itemow mozna zwiekszyc o 10% bo troche lipa :D i zwiekszyc szanse na drop z metkow o jakies 5/10% bo troche lipnie dropi :<

Opublikowano

tak popieram troche zawolny ale to medium to dlatego tak :P

zwiekszcie expa o 25% i bedzie gralo albo o 50% :D bo jak sie buffa bedzie expilo to bedzie lipa ;/

yang zajebiscie leci jak dla mnie :D

drop itemow mozna zwiekszyc o 10% bo troche lipa :D i zwiekszyc szanse na drop z metkow o jakies 5/10% bo troche lipnie dropi :<

Lipnie z metkow!?

Akurat ostrze na P wbilem, z kazdego metina 45+ leci mi (ZAWSZE) x3 zmiana 6/7 x1 dod. 6/7 kamien duchowy i kilka kd+4. to jest slabo!? :D

@UP

No ja ich juz troche mam.^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...