Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie Wy sie spinacie jak by niewiem co sie dzialo , 90% serwerow na starcie ma problemy , wbijcie jutro to pogracie a nie spamujecie tym swoim gimbusowym

placzem.

tylko ze jutro bedzie juz 100 online bo serwer zarabia na gimbusach a jak sa opozienia to gimbusy ida plakac i nie wroca wiec serw padnie

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwszy serwer medium na który postanowiłem wbić od pół roku ponad bo nie lubię wolnego expa ale się zdecydowałem a tutaj taka klapa wbiłem na serwer postać sobie potanczyła i wylogowało i wlogować się nie da już :/

Opublikowano

cierpliwośc się skończyła... :)

• co 5 sec loga , jeszcze nie było takiego serwera na którym by tam wywalało... !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Jak sam admin czy ktos tam z ekipy pisal- maja problemy ze stabilizacja miast. Wiec wychodzi na to ze nadodawali tyle nowosci ze chyba nie dali rady ogarnac. Szkoda bo fajnie sie zapowiadalo (jak zawsze :P) ale i tak jeszcze troche poczekam na serwa bo nie mam co innego robic akurat. :D

Opublikowano

Poczekajcie nie spinajcie kazdy serwer ma jakies problemy.

Wystarczy troszke poczekac a Administracja sobie poradzi.. Jak bedziecie tak spinac to bedzie tylko szło na -^^

Opublikowano

ogarnijcie kickanie i będzie to najlepszy serwer jaki wystartował w tym roku :)

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

No to sie nagrałem :( zrobiłem postać , wbiłem 8 lvl wracałem po skille i kick :/ teraz za każdym razem po wyborze postaci wywala do wyboru Ch nawet jak nową postać zrobiłem

Opublikowano

No to sie nagrałem :( zrobiłem postać , wbiłem 8 lvl wracałem po skille i kick :/ teraz za każdym razem po wyborze postaci wywala do wyboru Ch nawet jak nową postać zrobiłem

Mam tak samo ;/ ogarnijcie to to będzie pompa ;)

ravia4.gif

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobrze zrobiony. Oczywiście sam na nim gram. Niektórzy atakują serwer tak dla zabawy, a niektórzy atakują, bo po prostu zazdroszczą jemu, a on starał sie przez 2 lata by serwer był jak najlepszy :( i co tamci sobie myślą ? Jeśli myślą,że jak ten padnie to polecą zaraz na ich serwery to sie grubo mylą, bo wiele osób na pewno bedzie czekało na nowy start tego serwera bo jest bardzo dobrze dopracowany , oczywiscie jak na kazdym serwerze kilka małych bugów na poczatku może sie znaleźć , ale ludzie i tak bedą grali. Jeśli wy nie możecie wytrzymać to ja proponuje na przykład coś zjeść , obejrzeć film i położyć sie spać i jutro rano wstać i sobie na spokojnie zagrać. Ja oczywiście trzymam kciuki za serwer i by Ethiel sobie z tym wszystkim poradził, bo w końcu robi to sam, a wy róbcie jak chcecie, ale pamiętajcie, że narzekania na jego prace tylko go coraz bardziej zniechęcają, zostawcie go w spokoju by spokojnie wszystko zrobił :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Ale gdzie jest ten patcher?Mada Fucka.

mogę się nie znać ale zapewne w folderze "Theris.pl" - czyli tego w którym masz gre. Pod nazwą - może Cię zdziwię ale -> "Patcher.exe".

x

Opublikowano

ale mu chodziło,taki żeby sam mu wszystko ściągnął bo ma wolnego neta ;)

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

aaaaaaa czy to mozliwe wlasnie na to czekalem wbijam aaaaaaaaaaa <333

zawitam z ekipa :D Dudix3 ;D

poda ktos ts'a :D ?

on-line 3 ? server on ?? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...