Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak szybko wylevelować smurfa 1-30 LVL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie, tylko jak dochodzi do wyboru postaci, nie wybiera mi soraki. Mam ją kupioną, odpalałem wszystko przez administratora i także zmieniałem rozdzielczość i nic nie dało. Proszę o pomoc

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystko działa ,dzięki wielkie! tylko takie pytanko bo moja soraka followuje osobe ktora pojdzie na bota. a jesli ta osoba potem afkuje? niechce dostac bana bo moja psotac bedzie stac na spawnie

Opublikowano

Siemka.

Mam maly problem...

Wlaczam wszystko jak nalezy, ale gdy juz znajdzie gre to nie klika mi samo akceptuj.

Probowalem z tymi rozdzielczosciami ale to nic nie dalo.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

3h/dzien ,reszta dnia dostajesz 70%

będzie działać ,tylko trzeba coś ogarnac bo soraka idzie afk jak gosc ktorego followujemy idzie afk

Opublikowano

Nie wybiera mi soraki.

Wszystko odpalilem jako administrator,ocb?

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Do tej pory bot działa bardzo dobrze, tylko bot ma wadę taką, że jak adc wyjdzie z gry to bot stoi na respie. Nie da się zrobić czegoś by np. biegł za kimkolwiek innym ? Mam jeszcze taki problem, że przed każdym wyborem postaci muszę wciśnąc F2 i F3 i wtedy wybiera mi postać. Dokładnie to samo muszę zrobić gdy kończy się gra, bo bot sam nie kliknie kontynuuj. Jest jakiś sposób aby obejśc to ?

Opublikowano

Nie wybiera mi soraki.

Wszystko odpalilem jako administrator,ocb?

Podbijam.

Opublikowano

A na 30 lvl głównym mogę tego używać do nabijania PZ zamiast expa? do tego czy jest szansa że 30 lvl się kapną i mnie zgłoszą?

Jak kto jest z tym że cofa soraka jak adc nie ma na lini.

I czy na polskim języku będzie wszystko śmigało?

Opublikowano

Czyli tak:

Bot nie klika play samemu - trzeba zminimalizowac okno na maxa,potem je przesunac troszke w lewo i jest ok.

Bot nie wybiera soraki - Czasami dziala zrestartowanie bota

Bot nie zaczyna nastepnej gry

Tak wiec po co ten temat jeszcze stoi?Bot ma sam wszystko robic ,a skoro tak nie jest to temat powinien byc close.

Chyba ,ze ktos zna rozwiazanie tych problemow i mu dziala to niech pisze.

Opublikowano

up.

Masz lola po Angielsku, rozdzielczość dobra ? Jak tak, to może spróbuj uruchomić jako admin boty, mi pomoglo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...