Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak szybko wylevelować smurfa 1-30 LVL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No fajna sprawa. Jutro przetestuję bo dziś już jestem zmęczony i wkurwiony tymi meczami z retardami. Dziś nawet ashe chciała być junglerem, a blitzcrank chciał mida vs Xerath ;o,

Mam nadzieję, że chociaż ten bot działa bo potrzebuje w kilka dni 975RP ^^

1372794467-U137250.jpg

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc jeżeli nie macie monitoru 1920/1080 albo 1024/7xx tylko macie naprzykład mniejszy od tej pierwszej rozdizałki a większy od drugiej zmieniasz roździelczość na tą drugą i wszystko dobrze śmiga ja właśnie tak zrobiłem i wszystko działa

Opublikowano

Mi tam wszystko działa tylko trzeba dobrą roździelczość ustawić

Zadziałała zmiana rozdielki ;).

Tylko problem jest taki, że po skończonej grze nie kilka kontynuuj.., tak powinno być czy da się to naprawić?

Opublikowano

mozna jakos zmienic zeby nie cofało jak twoj towarzysz cofa albo deda zeby cb nie cofalo?

A więc jeżeli nie macie monitoru 1920/1080 albo 1024/7xx tylko macie naprzykład mniejszy od tej pierwszej rozdizałki a większy od drugiej zmieniasz roździelczość na tą drugą i wszystko dobrze śmiga ja właśnie tak zrobiłem i wszystko działa

a ty Zmieniles rozdzielczosc w grze czy monitora i gre?

Opublikowano

mozna jakos zmienic zeby nie cofało jak twoj towarzysz cofa albo deda zeby cb nie cofalo?

a ty Zmieniles rozdzielczosc w grze czy monitora i gre?

Użyj tej 1920x1080 powinna działać. Mam teraz taki problem, że bot nie klika kontynuuj po wygranej/przegranej pomóżcie proszę.

Opublikowano

Użyj tej 1920x1080 powinna działać. Mam teraz taki problem, że bot nie klika kontynuuj po wygranej/przegranej pomóżcie proszę.

tylko ja nie mam takiej rodzielczosci w grze ;/

aa mi tez nie klika kontynyuj nie tylko ty masz z tym problem

Opublikowano

Mam taki problem że nie widze jak moja soraka gra, jest cały ekran dopiero pod koniec gry pokazują mi się statystyki

i druga sprawa to to że dziennie można grać max ok. 2-3h w tym trybie potem już nie dostaje się PZ/XP. Więc jak?

Opublikowano

Ja mam taki problem ze jak dodam te skrypty to widze tylko te 5 ktore bylo dodane wczesniej a tych dodanych przez skopiowanie juz nie

Opublikowano

Wejdź do folderu scripts i usuń te skrypty, które cie nie interesują. Albo edytuj te skrypty że usuwasz jaka tam treść jest i wklejasz ta treść od tego skrypta jakie chcesz. Masz tylko 5 opcji ponieważ nie masz vip'a i masz limit, że możesz mieć tylko 5 custom scriptów.

ImChallanger_eune_67_2_logo.png

Opublikowano

Co mam zrobic jesli wszystko dobrze bot robi, az do zaczecia sie gry? Jak sie zacznie gra to nic nie robi ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...