Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poprawnie wgrać Moda na Ravie + Bot na Hematy

Alternatyw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak zrobić kamera w oknie ? config nie działa na niego :<.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie wgrałem moda loguje sie na postać w m1 działa normalnie jak jestem w v2 wybieram postać pokazuje sie pasek ładowania i nagle wyłącza całą grę. Wie ktos jak to naprawić ?

213k6ed.jpg

Opublikowano

Witam,

mam następujący problem.

Wszystko chodzi elegancko ale przychodzi czas wyboru postaci...

Mam coś takiego:

xe1p.jpg

a jak wybiore postać to w czasie ładowanie mapy wyskakuje:

mcng.jpg

PROSZĘ O POMOC. :)

Opublikowano

Witam wszystkich !

Troszkę mi się przysnęło z tym tematem i nie odświeżałem go ale czas rozruszać ten temat !

Wiele osób skarży się na pw że piszę zostaniesz połączony z serwerem, powodem są aktualizacje portów serwera.

Jak przebrnąć przez ten problem?

Gdy serwer działa a mimo tego pisze ciągle "zostaniesz połączony z serwerem"

Wchodzimy na :

http://www.metin2mod.tk/privateservers.html

I ogółem z tamtej strony ściągamy Kamer moda. Lecz musi to być ten : http://scr.hu/1tkb/tnt6o
Gdyż ravia stoi na plikach 2k12 .

Gdy ściągniecie najnowszego moda i reszte zrobicie tak jak napisałem w temacie WSZYSTKO Będzie działało, gwarantuję gdyż we wrześniu sam korzystałem z tego poradnika :).

Druga opcja :

Gdy widzimy że pisze "zostaniesz połączony z serwerem" oznacza to tak jak mówiłem że była wprowadzona aktualizacja portów. W ten czas musimy wejść na stronę kamera i patrzeć czy nie widnieje taki napis :

"Dodano Ravia.eu" <- To oznacza że kamer zaktualizował pong i wystarczy pobrać najnowszego moda, a wszystko zostaje tak jak było :)

Tutaj jeszcze lekka podpowiedź, jak wiecie bez WH postać nie stoi w miejscu i biega za respiącym się spotem, często kończy się to tym że nasza postać pobiegnie na silniejsze mooby i będzie co chwile padała i drop będzie zerowy.

Lecz miesiąc temu odnalazłem rozwiązanie, proponuję wam ustawić w ustawieniach Multi hacka (który jest wgrany w modzie) szybkość biegania na 0 . Gdy ustawimy na 0 postać będzie chciała biec za spotem ale nie zdąży gdyż nie będzie ruszała się z miejsca, na modzie wygląda to tak jak by postać biegła bardzo wolno a patrząc z perspektywy Clienta wygląda to tak jakby postać kręciła się w kółko :).

Temat teraz postaram się aktualizować z każdą potrzebą, wszystkie pytania walcie w temacie, będę na nie odpowiadał.

Pozdrawiam.

bez gif

Opublikowano

Ledwo dwa posty UP napisałem że nie ściągać już mojego server info..

Gdy serwer działa a mimo tego pisze ciągle "zostaniesz połączony z serwerem"

Wchodzimy na :

http://www.metin2mod.tk/privateservers.html

I ogółem z tamtej strony ściągamy Kamer moda. Lecz musi to być ten : http://scr.hu/1tkb/tnt6o
Gdyż ravia stoi na plikach 2k12 .

Gdy ściągniecie najnowszego moda i reszte zrobicie tak jak napisałem w temacie WSZYSTKO Będzie działało, gwarantuję gdyż we wrześniu sam korzystałem z tego poradnika :).

Druga opcja :

Gdy widzimy że pisze "zostaniesz połączony z serwerem" oznacza to tak jak mówiłem że była wprowadzona aktualizacja portów. W ten czas musimy wejść na stronę kamera i patrzeć czy nie widnieje taki napis :

"Dodano Ravia.eu" <- To oznacza że kamer zaktualizował pong i wystarczy pobrać najnowszego moda, a wszystko zostaje tak jak było :)

UP@ Skoro chcesz wystawić bota w nocy to po co ci możliwość pisania?

Nie wiem, pokombinujcie, szczerze nie pamiętam co zrobiłem ale wiem ze jakos się odbugowalem z tym pisaniem.

bez gif

Opublikowano

Według tego co napisłeś powinno być wszystko spox a tu teraz mi wyskakuje błąd łączenia serwera i lipa troszke, zamiast twojego server info zostawilem to z moda i nic dalje to samo ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...