Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poprawnie wgrać Moda na Ravie + Bot na Hematy

Alternatyw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łohohohohoho jedna nocka i z 4 metkow ponad 300 hematów xD

Diamentowe też lotają w m1 tyle że o wiele mniejsza ilość ^.v

Czerwone jest piękne! Kocham <3

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łohohohohoho jedna nocka i z 4 metkow ponad 300 hematów xD

Diamentowe też lotają w m1 tyle że o wiele mniejsza ilość ^.v

Gratulacje, polecam zakup rękawiczek to w nocek byś wyjął spokojnie 1k :) .

Fakt diamentowe lotają ale z nich naprawdę leci syf

bez gif

Opublikowano

@Alternatyw możesz coś na to poradzić że mi na modzie pokazuje się mapa (chunjo) a nie wyraj.

Nie wiem co się dzieje ale mapa jest bugnięta i chyba przez kamera znasz jakiś sposób na to?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Mozesz zrobic zeby bylo widac miecz na 1lv ale nie ten przygodowy czy jak ,bo jest slaby?

Opublikowano

Ej działa wam modzik na ravie bo mi nie chce połączyć z serwerm ( jak coś to mi działał )

Opublikowano

Mi też nie działa na tym modzie a działało . Z tego co mi wiadomo to są ogólnie problemy z serwerem .

Aktualnie są problemy z serwerem, ddos itd. Dlatego nie działa. Gdy ataki przejdą ravia wraz z modem poprawnie będzie działać :).

bez gif

Opublikowano

Elo, mam pytanie wgrałem wszystko tak jak pisałeś (Serwer info inny tylko) Ale mam taki problem ,że on nie bije tylko stoi a potworom traci się hp nie pasuje takie coś mi bo widać w tedy od razu ,że mam moda więc jak to naprawić ,żeby 2 osoba widziała ,że bije tego potworka ? (Dodam ,że mam miecz na 5 lvl)

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Elo, mam pytanie wgrałem wszystko tak jak pisałeś (Serwer info inny tylko) Ale mam taki problem ,że on nie bije tylko stoi a potworom traci się hp nie pasuje takie coś mi bo widać w tedy od razu ,że mam moda więc jak to naprawić ,żeby 2 osoba widziała ,że bije tego potworka ? (Dodam ,że mam miecz na 5 lvl)

Masz wgranego WH na to wygląda. Proponuję przeinstalować wszystko od nowa bo już wcześniej musiałeś mieć wh włączone, no chyba że jakiegoś sh używasz.

bez gif

Opublikowano

Ok, Poprostu nie na uruchomiłem tego mieczyka "exp bota" bodajże ale już wszystko pięknie śmiga ;D daje oczywiście like :)

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Siemanko ja mam mały problem robię wrzystko to co jest w poradnik i jak wchodzie na ravia np: ch4 wbisuje login i hasło to wyskakuje mi "Trwa połączenie z serwerm" i tak ciągle to jest o co chodzi prosze o najszypszą odpowiedzi PS:Nie mam kasy

Opublikowano

Siemanko ja mam mały problem robię wrzystko to co jest w poradnik i jak wchodzie na ravia np: ch4 wbisuje login i hasło to wyskakuje mi "Trwa połączenie z serwerm" i tak ciągle to jest o co chodzi prosze o najszypszą odpowiedzi PS:Nie mam kasy

Musisz nowe serverinfo wgrać. TU masz aktualne :

http://www67.zippyshare.com/v/73032359/file.html

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/60ca258a0ec9cab8b07748784aec89f0eeeceaba391435ac9ff4999fc71cd390/analysis/1372750736/

Teraz powinno działać ;)

bez gif

Opublikowano

Cześć słuchaj , mam problem ,że robie wszystko jak w poradniku ...

Tylko ,że widzę eq -.- " .

Jak zrobić ,żeby nie było go widać bo nie mogę wywnioskować z tego co napisałeś.

Pozdrawiam .

Opublikowano

PROPONUJE ZAPRZESTAC UDOSTEPNIANIA SEVERINFO DO RAVI ZE WZGLEDU NA OGROMNE ILOSCI DZIECI KTORE STAWIAJA BOTY I KSUJA.

Poradnik jest ok ale to co sie przez niego dzieje stawia przed nami pytanie czy chcemy dalej grac czy chcemy zniszczyc gospodarke serwera.

W tej chwili ludzie nie kupuja hematow po marne 800k a przedwczoraj po 1kk bez probelemu schodzily.

Duzo osob ma wakacje i stawia boty. Kto umie zrobic serverinfo niech sobie robi a zgraja neokidow i gimbusow niech gra normalnie skoro nie potrafia zalatwic tak banalnej sprawy.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

PROPONUJE ZAPRZESTAC UDOSTEPNIANIA SEVERINFO DO RAVI ZE WZGLEDU NA OGROMNE ILOSCI DZIECI KTORE STAWIAJA BOTY I KSUJA.

Poradnik jest ok ale to co sie przez niego dzieje stawia przed nami pytanie czy chcemy dalej grac czy chcemy zniszczyc gospodarke serwera.

W tej chwili ludzie nie kupuja hematow po marne 800k a przedwczoraj po 1kk bez probelemu schodzily.

Duzo osob ma wakacje i stawia boty. Kto umie zrobic serverinfo niech sobie robi a zgraja neokidow i gimbusow niech gra normalnie skoro nie potrafia zalatwic tak banalnej sprawy.

Ale właśnie do tego trzepa dążyć, zobacz co zrobiła Administracja serwera w kierunku moda/botów na hematy itd? Co? Ja ci powiem. GÓWNO. Do tej chwili nic nie zrobili a boty banują tylko wtedy gdy kręcą noc z życia GM bo ja dostałem bana na odcinku Nymfy a przed tym bociłem ponad 2 miesiące na WH/SH i czym popadnie to nawet żaden GM nie raczył do mnie napisać :). Skoro 3/4 topki bugowała poronca co nie jest zgodne z regulaminem i zarabiali nie czysto to powiedz dlaczego taki Stefan ma zapie*dalać całą noc w m2 żeby zarobić na eq jak oni na bugu w noc zarabiali więcej niż Stefan przez tydzień? Skoro wszyscy robią co chcą to dlaczego to ukrywać? Wtedy już Administracja nawet nie będzie banowała na odcinkach bo przecież po co, skoro mała grupka osób boci to po co ich ruszać. Ja będę ten temat ciągnął i ciągnął wstawiał serverinfo i robił wszystko co się da by rzesza osób widziała co się dzieje na serwerze i stawiała 20 botów na jedną noc żeby Isamu wyrywał sobie włosy z głowy bo nie będzie wyrabiał z banowaniem botów to może WRESZCIE COŚ W TYM KIERUNKU ZROBIĄ ! :)

Pozdro.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...