Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poprawnie wgrać Moda na Ravie + Bot na Hematy

Alternatyw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóz. Jeśli chodzi o mnie ja już na ravii mam bana. Nie radze nigdy wam ściągać WH. Normalnie dropiłem przez ponad miesiąc bez wh i nikt ani razu do mnie nie napisał a odpalilem WH i po 10 minutach dropu Nymfa przyszła i zbanowała mi dropka jak i konta powiązane dlatego WH wam nie polecam. Pro postać + Perfekty eq o wartości 300 złoty poszły się dryndolić więc naprawdę nie polecam.

Dodam że jeszcze dziś napiszę poradnik jak zarobić uwaga : W INNYM KRÓLESTWIE NIŻ JINNO I WYRAJ :).

Wszystkiego spodziewajcie się w godzinach wieczornych

Pozdrawiam .

Alternatyw po twojej ostatnie wypowiedzi to nie wiem o co chodzi :P

To mam używać tego kamermoda do hematów, czy gm zobaczy, że jakoś "skacze" i da mi bana?

Już łącznie wydropiłem chyba 60 hematów i wbiłem 30lvl xD

Posłuchaj, w logach widać kto czego używa. Tak samo zmień sobie nazwę pliku przez którego odpalasz moda , każdy ma

"metin2modsf" i zmień na game.exe ( bo w logach widać kto na czym wchodzi) i używaj zwykłego kamera, nie jakiegoś gówna czyli WH bo jak widzisz ja już swoje konta straciłem =).

bez gif

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bana dostałeś na ravi za wh? Tez używam wh jak mam tego kamera od cb? Nie ogarniam tematu ale fajnie sie dropi :P

Masz może coś takiego?

Chce widzieć wszystkie itemki na modzie :P

4 WEAPON icon/item/00180.tga d:/ymir work/item/weapon/00180.gr2
17 WEAPON icon/item/00180.tga d:/ymir work/item/weapon/00180.gr2
50011 ETC icon/item/50011.tga d:/ymir work/item/etc/jewellery_box.GR2
70038 ETC icon/item/70038.tga
27001 ETC icon/item/27001.tga d:/ymir work/item/etc/medicine_R.GR2
27002 ETC icon/item/27002.tga d:/ymir work/item/etc/medicine_R.GR2
27003 ETC icon/item/27003.tga d:/ymir work/item/etc/medicine_R.GR2
27014 ETC icon/item/27014.tga d:/ymir work/item/etc/medicine_R.GR2
27004 ETC icon/item/27004.tga d:/ymir work/item/etc/medicine_B.GR2
27005 ETC icon/item/27005.tga d:/ymir work/item/etc/medicine_B.GR2
27006 ETC icon/item/27006.tga d:/ymir work/item/etc/medicine_B.GR2
29001 ETC icon/item/29001.tga
to mam w pliku item_ravia ;p Potrzebuje wszystkich rzeczy, a nie tylko tych :P
Opublikowano

a ja mam inny problem poradnik wszystko fajnie wytłumaczone tylko nie wczytuje mi screenów i nie wiem jak ustawić bota :/ pomóżcie

Opublikowano

Bana dostałeś na ravi za wh? Tez używam wh jak mam tego kamera od cb? Nie ogarniam tematu ale fajnie sie dropi :P

Masz może coś takiego?

Chce widzieć wszystkie itemki na modzie :P

4 WEAPON icon/item/00180.tga d:/ymir work/item/weapon/00180.gr2
17 WEAPON icon/item/00180.tga d:/ymir work/item/weapon/00180.gr2
50011 ETC icon/item/50011.tga d:/ymir work/item/etc/jewellery_box.GR2
70038 ETC icon/item/70038.tga
27001 ETC icon/item/27001.tga d:/ymir work/item/etc/medicine_R.GR2
27002 ETC icon/item/27002.tga d:/ymir work/item/etc/medicine_R.GR2
27003 ETC icon/item/27003.tga d:/ymir work/item/etc/medicine_R.GR2
27014 ETC icon/item/27014.tga d:/ymir work/item/etc/medicine_R.GR2
27004 ETC icon/item/27004.tga d:/ymir work/item/etc/medicine_B.GR2
27005 ETC icon/item/27005.tga d:/ymir work/item/etc/medicine_B.GR2
27006 ETC icon/item/27006.tga d:/ymir work/item/etc/medicine_B.GR2
29001 ETC icon/item/29001.tga
to mam w pliku item_ravia ;p Potrzebuje wszystkich rzeczy, a nie tylko tych :P

To nie podmieniaj wgl tych plików tylko zostaw oryginalne z moda.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ale co mam zrobić? Wy jesteście mądrzy w tych sprawach, a ja to tylko gram i czasem czituje :P Jak możesz to powiedz co mam gdzie wpisać albo coś. Najlepiej na pw, żeby ci tu nie spamować.

Lajki wszędzie daję :P

Opublikowano

Ale co mam zrobić? Wy jesteście mądrzy w tych sprawach, a ja to tylko gram i czasem czituje :P Jak możesz to powiedz co mam gdzie wpisać albo coś. Najlepiej na pw, żeby ci tu nie spamować.

Lajki wszędzie daję :P

Nie chce mi się pisać od początku. Skasuj cały folder z metkiem i zrób jak tutaj w tutorialu masz

http://www.mpcforum.pl/topic/972070-tut-raviaeu-na-kamermodzie/

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ale ja to wszystko mam i nie będe godzine pobierał od nowa wszystkiego.

Chyba wystarczy jakieś pliki jak mi dasz i sobie podmienie. Dam ci lajki ;p

Opublikowano

.

mam ; LOG gdy wlaczam metin2mod_2011 sf co robic? zrobilem wszystko jak Ty na poradniku

Proponuję przeinstalować moda/metina bo dużo osób nie ściąga Globala tylko na pałę wrzuca wszystko do pierwszego lepszego metina.

SS"y skasowały się dlatego bo serwis na które je wrzuciłem przestał działać, gdy się włączył to od razu ss'y wróciły na miejsce

Dodam że w najnowszym filmie noc z życia GM Nymfy jestem na filmie =). Co najbardziej mnie rozwaliło nasza rudo włosa koleżanka nie wiedziała co zrobić (nie widziała mnie jak bocę, nie widziała mojej postaci nawet) a po samych logach stwierdziła że używałem czita. Dziwne że u Isamu na odcinkach była taka sytuacja że jakaś 90 się w logach wyświetlała a on z automatu bana nie dał. A Nymfa w filmie zrobiła po prostu cięcie i zbanowała wszystkie moje postacie tylko za to że stałem w miejscu (w m1) i byłem afk bo jej nie odpisałem..

Ach ta administracja. =).

Odkryłem sposób na pobyt na mapie której do której jak sie nie zna sposobu to sie nie dojdzie ( a taki sposób jest nawet na cliencie ) do której nie może tepnąć się GM i co? Ona się do mnie tepnęła miała czarny ekran, no to już o mało co na zawał nie zeszła ze strachu , tak z dupy tepnęła mnie do siebie do m1 jinno (A ciekawe co by zrobiła gdybym aktualnie tą postacią siedział w dt na 7 piętrze) . Akurat nie było mnie przy kompie napisała do mnie , ja nie odpisałem, ona zrobiła sobie cięcie i konto zbanowane.

Pozdrawiam cię droga Nymfo, mógłbym teraz na ts'sie kłócić się o Un bana bo nic mi nie udowodniłaś a bana dałaś za darmo..

No ale stwierdzam że to sensu nie ma bo pewnie dałabyś mi od razu bana na ts bo nie wiedziałabyś co powiedzieć..

Pozdro..

bez gif

Opublikowano

@Alternatyw

Dało by się jakoś zrobić żeby muszle zbierał :() ?

Ponieważ tak na 1 godz dropi po 4 muszle, a tak nie patrząc to jakies 24-28kk :)

Opublikowano

@Alternatyw

Dało by się jakoś zrobić żeby muszle zbierał :() ?

Ponieważ tak na 1 godz dropi po 4 muszle, a tak nie patrząc to jakies 24-28kk :)

Dałoby się

Dopisz sobie do item ravia

29001 ETC icon/item/50037.tga

Będzie je widział jako szkatki heksogalne bo na modzie widok muszli coś nie działa, przynajmniej mi.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Mam problem, a mianowicie :

Pobrałem nowego clienta prosto ze stronki, moda tak samo. Zrobilem wszystko dobrze krok po kroku, ale wchodzac do gry wyskakuje mi jakiś log. i nie moge aktywować lurowania, tzn. nie moge wgl. kliknąc tej "pelerynki". Wiesz co robić?

Log wygląda następująco :

LOG: Failed to load kamer Module. Some functions are now disabled.

Przeinstalowałem Metina wraz z kamerem, zrobilem wszystko od początku i nadal nic, ciągle wyskakuje ten LOG, który uniemozliwia wlaczenie lurowania. Za kazdy pomysl dam lajki.

Opublikowano

Mam problem, a mianowicie :

Pobrałem nowego clienta prosto ze stronki, moda tak samo. Zrobilem wszystko dobrze krok po kroku, ale wchodzac do gry wyskakuje mi jakiś log. i nie moge aktywować lurowania, tzn. nie moge wgl. kliknąc tej "pelerynki". Wiesz co robić?

Log wygląda następująco :

LOG: Failed to load kamer Module. Some functions are now disabled.

Przeinstalowałem Metina wraz z kamerem, zrobilem wszystko od początku i nadal nic, ciągle wyskakuje ten LOG, który uniemozliwia wlaczenie lurowania. Za kazdy pomysl dam lajki.

http://www.mpcforum.pl/topic/895444-tut-co-zrobi-gdy-na-modzie-pl-wyskakuje-failed-to-load-kamer-module-some-functions-are-now-disabled/

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Mógłbyś dać te 2 pliki co były na początku , czyli item ravia i ten 2? Bo chcę na FB łowić a nie widzę wędki , robaków itp.

Ziomuś po co ci na ravii FB?

Na ravii wprowadzili lekkie ułatwienie dla botów a utrudnienie dla fb. Otóż z ryb już nie lecą małże . Dzięki temu na serwerze nie ma fb. Za to dodali na serwer "muszle" muszle dropią z każdego potwora ( tak jak hematy ) tylko wiadomo że rzadziej i w mniejszych ilościach. Z muszli standardowo lecą perełki :) .Tak samo zamiast ulepszaczy małży nie ma tylko są muszle :). Także odradzam fb bo nic na nim nie zarobisz.

bez gif

Opublikowano

Dałoby się

Będzie je widział jako szkatki heksogalne bo na modzie widok muszli coś nie działa, przynajmniej mi.

Cześć dzięki. Dało by się też zrobić zeby było widać rękawice złodzieja ??? to by się tez naprawdę przydało bo bym nie musiał wchodzić na clienta i zakładać a potem znowu wchodzić na camera ;()

Cześć dzięki. Dało by się też zrobić zeby było widać rękawice złodzieja ??? to by się tez naprawdę przydało bo bym nie musiał wchodzić na clienta i zakładać a potem znowu wchodzić na camera ;()

Ok dobra juz sam znalazłem pliki do tych rękawic w tym temacie : http://www.mpcforum.pl/topic/905996-tut-raviaeu-jak-zarobi-500kk-800kk-w-jeden-dzie/

Pobieramy 2 pliczki, dzięki którym będziemy widzieli w grze tylko hematy poty i rękawice złodzieja.

Jest to z tego tematu co podałem wyżej . Jeżeli ktoś by chciał, a by mu się nie chciało szukać po innych tematach :)

Opublikowano

Dałoby się

Hmmm. Dopisałem i nie zbiera a nawet ich nie widzi :(

+nie jestem pewnien czy dobrze to wpisałem , wieć czy ktoś mógł by dać DL do gotowca ? ^^

Generalnie Szukam Osoby , Która Potrafi Zrobić Fajną Grafikę Na Sygnaturę , Jak Ktos Może Się Podjąć Tego Zadania To PW ^^ ( Oczywiście Za Darmo - PLN , Jego Nick/Pseudonim Będzie Umieszczony W Grafice - By... )

Opublikowano

O Reupload prosiłbym

Ym

Robie według tutka, gdy włączam metina to wyskakuje:

Proponuję ściągnąć metka od nowa i moda - może pomoże.

Reupload'a nie zrobię gdyż już tego metina nie posiadam, może ktoś kto ściągnął niech wrzuci.

UWAGA DRUGI PORADNIK ZWIĄZANY Z RAVIĄ I ZAKAZANYM KRÓLESTWEM !

ZAPRASZAM : http://www.mpcforum.pl/topic/979219-tut-jak-dostac-sie-do-zakazanego-krolestwa-na-ravii-poradnik-vol-2/

bez gif

Opublikowano

Dobra Zainstalowałem jeszzcze raz i działa, ale mam jeszcze jedno pytanie czemu nie wpakowałeś tutaj pliku aby bot widział diamentowe hematy?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Dobra Zainstalowałem jeszzcze raz i działa, ale mam jeszcze jedno pytanie czemu nie wpakowałeś tutaj pliku aby bot widział diamentowe hematy?

bo z diamentowych szkat gówno leci a diamentowe szkaty lecą tylko w v2 - w m1 dropiłem ponad 2/3 godziny i nic nie leciało

Ewentualnie klucze :)

Zapraszam do nowego poradnika : http://www.mpcforum.pl/topic/979219-tut-jak-dostac-sie-do-zakazanego-krolestwa-na-ravii-poradnik-vol-2/

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...