Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poprawnie wgrać Moda na Ravie + Bot na Hematy

Alternatyw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie pytanko bo temat juz ma z pół roku, korzystałem nawet juz z nigo jakieś 2 miech temu, działało było spoko. Czy Botek jeszcze działa ?

Opublikowano

pomoze mi ktos? mam wszystko jak ziomek w tucie tylko jeszcze waithacka, kiedy bot oddaje expa scina sie, roib sie czarny ekran i przestaje lurowac i podnosic itemy, pomoze ktos?

Opublikowano

Pomożecie mi robie wszystko to co napisane i nadal blad podczas laczenia z serwerem

Musisz pobrać nowe serverinfo

xxx

mi bot nie bije mobow jak sobie zluruje o co moze chodzic?

Może musisz włączyć ExpBota?

Takie pytanko bo temat juz ma z pół roku, korzystałem nawet juz z nigo jakieś 2 miech temu, działało było spoko. Czy Botek jeszcze działa ?

Jak aktualnie korzystam i nie mam żadnych problemów ;)

xxx

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siema zrobilem wszystko tak jak tutaj pisze i gdy chce sie zalogowac na ravie caly czas pisze zostaniesz polaczony z serwerem czekam 15min i nic sie nie dzieje co zrobic ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłby ktoś napisać jak to zrobić teraz? Bo tak jak robię wg poradnika to i tak nie łączy, chociaż pobrałem nowe serverinfo (raczej nowe) i nadal nic. Proszę o pomoc, bo wiem, że można to zainstalować, bo po m1 pełno lata tych botów. ;)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...