Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poprawnie wgrać Moda na Ravie + Bot na Hematy

Alternatyw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pojawia mi sie problem :

Traceback:

Error: Bad magic number in C:/users/hp/desktop/metin2/lib/traceback.pyv

Pomozecie ? :))

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc ? Z tego co rozumiem to już nie potrzeba incjetora(tak?). Właczam z uprawnieniami administarora i wyskakuje (http://www.fotosik.p...352172a410.html) i że nie znalazło mobPointera jak nacisne start. P.s Wrzuciłem całą paczke do folderu z gra ale wymagało jeszcze przeniesienia całej biblioteki dll do folderu głównego.Win 7 64bit

Prosze o pomoc

Opublikowano

Pisze ciągle: "Zostaniesz połączony z serwerem" i tak już 30 min i nic. Co mam zrobić ? Proszę o pomoc, PS zrobiłem wszystko krok w krok jak w poradniku

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć, czemu gdy zmieniam na WhisperLevelMode=On z Off, nie mogę wysyłać wiadomości? Gdy było na off mogłem wysyłać, lecz nie było lvlu przy nicku, a gdy zmieniam na ON nie mogę w ogole wysyłać, kliikam enter i mi do czatu przechodzi:P

Pasjonat
Opublikowano

Prosze pomóżcie , gdy włączam moda i chce wejść na ravie to cały czas pisze "Zostaniesz połączony z serwerem" i mógłbym czekać tak wieki PROSZE O POMOC Z GÓRY DZIĘKUJE DAJE LAJKI DO KOŃCA ŻYCIA PROOOOOSZE

Pomogłem ? Zostaw + :) To Cię nic nie kosztuje :D

Opublikowano

wszystko dziala ale jest problem mam rekawice 2h no gites no i po godzince sprawdzam a tam 8 hematow no ku rwa ... i tak juz prae razy myslalem ze przez to ze po 30 min mialem to daltego tak no kurde no jak wy w 2h na 2 posacie po 380 hematow no to kurde pomozcie

Opublikowano

Działa i tak jak kolega napisał, nowe serverinfo trzeba.

85577738178893161752.jpg

"Kocham swe życie, dziękując za swe pasje
Ja kocham to co robię, będę robił to zawsze"

Opublikowano

Ogolnie działa, ale ostatnio pojawił się problem z server info, które już mam, ale wie ktoś jak zrobić żeby mi działało Item_ravia? Bo nie chce działać:<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...