Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poprawnie wgrać Moda na Ravie + Bot na Hematy

Alternatyw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem tego bota ale on nie jest na ravie (Chodzi mi o tego z mt2.tk, tam co link dales jak juz wlaczylem kamera to na liscie nie ma ravi...)

Jak wchodze tym normalnym w mod.tk z 2012 w zakladnce mod2011.sf (wybieram ten na 2012) to normalnie wszystko ch sa zapisane na norm a jak sie loguje to pisze zostaniesz polaczonyy.. a 30sec pozniej blad...

Dam limit jak ktos mi objasni moje problemy.

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Je***e hostingi ! -.- Nie mogę nawet moda pobrać -.- W jednym wyskakuje jakiś błąd, a w drugim pisze, żeby czekać 10 minut, czekam i znowu od nowa 10 minut -.- Ma ktoś może link do moda na normalnym hostingu ?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ok, poradziłem sobie, tylko tez mam ten problem, że wyskauje blad podczas polaczenia z serwerem ;/

Opublikowano

Je***e hostingi ! -.- Nie mogę nawet moda pobrać -.- W jednym wyskakuje jakiś błąd, a w drugim pisze, żeby czekać 10 minut, czekam i znowu od nowa 10 minut -.- Ma ktoś może link do moda na normalnym hostingu ?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ok, poradziłem sobie, tylko tez mam ten problem, że wyskauje blad podczas polaczenia z serwerem ;/

mi tez wyskakuje HELP!

Opublikowano

wszystko fajnie, śmiga

jednak nie wiem jak zrobiłeś 130 ataku na dropku, u mnie wali po 30 gdyż nie widać miecza..

Opublikowano

Wszystko robie tak jak w poradniku, zmieniłem serverinfo i jak sie loguje to ZOSTANIESZ POLACZONY Z SERWEREM

Nie tego KameR'a masz, miałem ten sam problem.

http://metin2mod.tk/ml2012sf.html

<- Oto link który zażegna twój problem, niemniej jednak pamiętaj by wgrać to -> xxx.

Mam nadzieje że pomogłem, pozdrawiam.

Opublikowano

XENON911 mam jeszcze jedno pytanie, bo kiedys na starym modzie moglem robic glidie na 1 lvl, a teraz nie moge, wie ktos jak sie zaklada glidie na 1 lvl na kamermodzie?

Pytanie nie aktualne, sam sobie dalem rade

Opublikowano

wszystko fajnie, śmiga

jednak nie wiem jak zrobiłeś 130 ataku na dropku, u mnie wali po 30 gdyż nie widać miecza..

Siema gdzie zainstalowac tego moda w pl czy tam gdzie ravia?

Opublikowano

Jak mam jeden router i dwa komputery to oplaca sie bocic na tym drugim ? Czy ip mam to samo ?

@Edit

Mam strasznego laga kiedy bot oddaje expa na gildie :/ da rade jakos to ograniczyc ?

1338481355-U442310.jpg
Opublikowano

Mam problem gdy włączam autopicka do gdy wypadnie itemek zaczynają się nie miłosierne lagi co zrobić ?

sprobuj :

menadzer zadan -> PPM na metina -> zmien priorytet -> niski

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...