Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak zostać forumowym prosem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to ostatnia opcja pod shiftem, rozwijasz nią sobie menu i odznaczasz wszystkie zdania, które zawierają cursor.

W tym menu znajduje się także od ilu many ma przestać używać auto farmy z Q i muramany takie tam.

Jak się postarasz to znajdziesz.

Cos mi sie nie wydaje , bo to bind gry nie bota..

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cos mi sie nie wydaje , bo to bind gry nie bota..

Nie chcesz to nie rób nikt ci nie każe, jeżeli chodzi ci o to, że jak naciśniesz spację i idzie za myszką to właśnie dobrze ci podałem.

@@@@@UP

Naciskasz napis Auto AA farm i klikasz dowolny klawisz pod którym chcesz mieć tą auto aa farmę, następnie musisz trzymać ten klawisz który zaznaczyłeś.

Odrazu mówię, że to nie działa perfekcyjnie i raczej sam będziesz lepiej last hitować.

Opublikowano

Nie wiesz o co mi chodzi, nie wazne.

EDIT:

Wlasnie przegralem z bolem wlaczonym , cait 0/6 , support 90% kili teamu i flame. GG

Opublikowano

Czyli musisz kombinowac bo wlaczyles opcje autoharrasu z Q gdy jestes w zasiegu.

Własnie auto harras mam zapisane pod "(16)" nie wiem o co chodzi.

Wyłączyć tego też nie mogę.

Opublikowano

Wlaczyc mozesz nawet podczas wybierania postaci , ale MUSISZ wlaczyc przed wystartowaniem gry , poniewaz injectuje sie gdy gra startuje.

Kolejny rank: 15/0/14

kajsksas, dnia 24 Cze 2013 - 14:57, napisał:

Czemu jak wcisnę spację, to pojawia mi się kamera na nim (to jest okej), ale tam gdzie najadę myszką z wciśnietą spacją tam się ruszy. HELP

Bo masz wlaczona opcje z kursorem zeby podazal jak naciskasz spacje.

Opublikowano

Wlaczyc mozesz nawet podczas wybierania postaci , ale MUSISZ wlaczyc przed wystartowaniem gry , poniewaz injectuje sie gdy gra startuje.

Kolejny rank: 15/0/14

kajsksas, dnia 24 Cze 2013 - 14:57, napisał:

Czemu jak wcisnę spację, to pojawia mi się kamera na nim (to jest okej), ale tam gdzie najadę myszką z wciśnietą spacją tam się ruszy. HELP

Bo masz wlaczona opcje z kursorem zeby podazal jak naciskasz spacje.

nie, domyślnie w grze jest, że jak przyciskasz spacje to centruje Ci kamere na bohatera

wystarczy zmienić na inny przycisk w key binds w grze po wsiśnieciy Esc

@DOWN 2 to trzeba ustawić sobie tak:

g29Vbda.png

Hejo

Opublikowano

a teraz inny błąd. wybieram te 3 skrypty, wszystko fajnie gra się "włącza" wyskakuje komunikat bol sucesful iniectied (dupa ze mnie w angielskim x d) pokazuje się ikona lol'a i nic. gra się nie włącza. :s pomoże ktoś ?

Opublikowano

nie, domyślnie w grze jest, że jak przyciskasz spacje to centruje Ci kamere na bohatera

wystarczy zmienić na inny przycisk w key binds w grze po wsiśnieciy Esc

Dobrze wytlumaczylem , pomylio Ci sie napisal JEST DOBRZE bo kamera pojawia sie na nim, ALE kamera podaza za myszka jesli trzyma spacje.

Musisz znalesc ta opcje i wylaczyc teraz Ci nie podam nazwy bo wylaczylem gre.

Opublikowano

Bocik działa bardzo dobrze. Moglby ktos (Kasha plox) podac dobrego skrypta na akali i orianne? Z góry dziękuję. =)

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

a teraz inny błąd. wybieram te 3 skrypty, wszystko fajnie gra się "włącza" wyskakuje komunikat bol sucesful iniectied (dupa ze mnie w angielskim x d) pokazuje się ikona lol'a i nic. gra się nie włącza. :s pomoże ktoś ?

mam to samo

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Ma ktoś, lub widział skrypta do Elise na sam zasięg skilli?

Mam na myśli coś w stylu jednej z opcji na Ryza w podanym skrypcie przez autora :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wie ktoś jak wyłączyć podążanie za kursorem gdy trzymam spację? Mam tak tylko jak mam włączonego bola, bez niego tego nie mam.
Poproszę o lokalizacje tej opcji bo jak chce kogoś zabić i trzymam spację to miota mną jak szatan :D

Opublikowano

@DOWN 2 to trzeba ustawić sobie tak:

g29Vbda.png

Wie ktoś jak wyłączyć podążanie za kursorem gdy trzymam spację? Mam tak tylko jak mam włączonego bola, bez niego tego nie mam.

Poproszę o lokalizacje tej opcji bo jak chce kogoś zabić i trzymam spację to miota mną jak szatan :D

wystarczy przeczytać posty wyżej

wyłącz auto aa follow i auto follow cursor

Hejo

Opublikowano

Gdzie ustawić w tym skrypcie żeby nie maxowalo samo w skille ?

wolał bm sam rozdawać umiejętności :)

I jak można jakiś link z bardzo dobrym bulidem pod ten skrypt :)

Opublikowano

Ej jak zmieniacie przypisanie klawiszy w grze do bola (trzymajac shift) musicie go szybko puscic i wcisnac klawisz na który chcecie bind. Bo 16 jest to klawisz przytrzymania shifta. Jeśli macie problem mogę nagrać pradnik o ile to regulaminu nie łamie.

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Prosze juz o nieudzielanie pomocy tym burakom... Pomyslcie , gdy taki jeden z drugim (zapewne braz V-III) wejda do platyny. Jak oni nawet teraz nie moga sobie poradzic , to co dopiero bedzie w platynie ... Nawet w srebrze I-III nie dadza sobie rady. Oni nawet podstaw angielskiego nie znaja , czyli 0 komunikacji. BoL nie bedzie czynny na dlugo , wyslalem wiadomosc do supportu riotu z linkiem do tego tematu , wiec baniki sie posypia ;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...