Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak zostać forumowym prosem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co ty gadasz chłopcze xDD to jest niewykrywalne od 1,5 roku a Riot nie może nic z tym zrobić ;)

Właśnie ktoś mi niedawno uświadomił, że to nigdy nie było niewykrywalne. Gdy tylko zechce im się ruszyć dupę to bez problemu znajdą sposób na to żeby sprawdzić kto spamuje w schematyczny sposób, a czyż nie tak właśnie robi ten bot>?

bez yt.

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy moge otrzymac jakis poradnik do tego shift ( menu ), po polsku najlepiej nie ogarniam tego troche.

Opublikowano

Właśnie ktoś mi niedawno uświadomił, że to nigdy nie było niewykrywalne. Gdy tylko zechce im się ruszyć dupę to bez problemu znajdą sposób na to żeby sprawdzić kto spamuje w schematyczny sposób, a czyż nie tak właśnie robi ten bot>?

Przecież Riot wie o BoLu i nic z nim nie robi, po prostu mają na to wywalone.

Opublikowano

Nie działa. Włączam bota, później LoL`a, i nic. Zaznaczone mam Incject Bot i ustawioną wersje.

musisz coś źle robić albo nie uruchomiłeś jako administrator

śmiga ale na rankeda z tym nie pójdę :D

może ktoś wrzucić dobrze skonfigurowany scripts.cfg z folderu BOLa ?

Hejo

Opublikowano

Wytlumaczy mi ktos te menu?

Nie musisz nic zmieniać w menu najbardziej Ci się przyda :

Spacja - Robi combo (musisz ją trzymać)

T - Farmi z Q (stackuje tear)

Z (chyba) Jak nie Z to to się nazywa Power Farm a obok masz napisany hotkey - Farmi ze wszystkich skili

Jak chcesz zmienić Hotkey to pod Shiftem w Ryze Combo klikasz na dany napis i naciskasz klawisz na którym chcesz mieć daną opcję.

Co do angielskiego menu, przecież tu nie ma żadnych trudnych słów.

Opublikowano

Trochę bzdura, bo Riot wie o BOLu i ma antycheata. BOL zapobiega wykryciu, teoretycznie Riot może walnąć silent patcha i wszyscy mają przedupione :p

Opublikowano

Trochę bzdura, bo Riot wie o BOLu i ma antycheata. BOL zapobiega wykryciu, teoretycznie Riot może walnąć silent patcha i wszyscy mają przedupione :P

patch=ściąganie

wiec w jaki sposób mogą zrobić silent patch'a?

Opublikowano

Serio myślisz że to nie jest możliwe od strony programowania, żeby gra po prostu w tle pobrała sobie malutką paczuszkę z anticheatem ^.-?

Opublikowano

A focus gdzie ustawić?

Na samej górze menu tam ustawiasz priorytet plusikami kogo ma bić najbardziej powiedzmy :

Mid : 3-4

ADC : 3-4

TOP : 2

JUNGLER : 2

Support : 1

Czyli najpierw będzie biło MID/ADC, potem TOP/JUNGLER, następnie SUPPORT.

Można też X'em wyłączyć targetowanie danego gracza.

Opublikowano

tylko ryze sie sprawdza ?

Nie, na forum BoLa jest wiele skryptów do różnych postaci, najbardziej sprawdzają się :

Akali, Katarina, Ryze

Oczywiście to jest moje zdanie.

Opublikowano

Debile głupie , wbijcie sobie kuzwa tego diamenta bez tych haxow , polaczki ......

Nie wiem czy wiesz, ale to jest forum o haxach więc jak ci się coś nie podoba to wyjdź. Proste.

Opublikowano

Serio myślisz że to nie jest możliwe od strony programowania, żeby gra po prostu w tle pobrała sobie malutką paczuszkę z anticheatem ^.-?

To łamie prywatność użytkownika/klienta który dany produkt obsługuję. Valve tak samo nie robi silient vac update'ów bo by mieli w dupę od strony prwaniczej.

PMK3yt4.png

Opublikowano

jest szansa zlapac za to bana?

Narazie żadna, ja gram na skryptach od miesiąca a na skinach od 2 miesięcy i bana nie mam ;).

Opublikowano

zagrałem z tym normala.. paranoja.. idzie gorzej niż normalnie... udało mi się wykręcić 0/7 bo nie mogłem się połapać

Za pierwszym razem tak może być, ale zagraj sobie najpierw na botach bez BOLA, a potem dla porównania "z". Zobaczysz że jest różnica, często są sytuacje gdzie nie możesz zabić wroga, a w takiej samej sytuacji z tym programem poradziłbyś sobie bez problemu.

Jak popróbujesz na botach to zagraj sobie normala albo rankeda.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Pierwszy meczyk na smurfie Ryze 6/4 nie jest źle. Ale nie wiem jak włączyć auto AA farm, bo tam jest (220) wiem są to numeracje klawiszy w c++ czy tam delphi ale nie wnikajmi i nie pamiętam co to jest :)

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...