Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak zostać forumowym prosem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , Poda mi ktos skrypt do lasthitów cs? bo pobralem jakis skrypt tylko ze on bije je caly czas i czasem miniiony dobijają ...

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa, ale vipom a tak to zwykłym userom bd działać po 16.07.13

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

lol ja tego nie ogarniam

serio trzeba być d3b1lem żeby tego nie ogarniać, w czym ty masz człowieku problem? pobierasz, uruchamiasz, wklejasz skrypt i grasz takie ku*wa trudne?

Opublikowano

Czy wie ktoś może jak ustawic sobie zeby pokazywało mi podkreślone miniony które moge zlasthitować?

Opublikowano

Czy wie ktoś może jak ustawic sobie zeby pokazywało mi podkreślone miniony które moge zlasthitować?

a do kurw* wgrałeś skrypt który to umożliwia?

­

Opublikowano

Siemanko , Poda mi ktos skrypt do lasthitów cs? bo pobralem jakis skrypt tylko ze on bije je caly czas i czasem miniiony dobijają ...

Łap:

--[[

simpleMinionMarker
v1.1
Written by Kilua
]]
function OnLoad()
minionTable = {}
for i = 0, objManager.maxObjects do
local obj = objManager:GetObject(i)
if obj ~= nil and obj.type ~= nil and obj.type == "obj_AI_Minion" then
table.insert(minionTable, obj)
end
end
PrintChat(" >> simple Minion Marker Loaded.")
end
function OnDraw()
for i,minionObject in ipairs(minionTable) do
if minionObject.dead == true or minionObject.team == myHero.team then
table.remove(minionTable, i)
i = i - 1
elseif minionObject ~= nil and myHero:GetDistance(minionObject) ~= nil and myHero:GetDistance(minionObject) < 1500 and minionObject.health ~= nil and minionObject.health <= myHero:CalcDamage(minionObject, myHero.addDamage+myHero.damage) and minionObject.visible ~= nil and minionObject.visible == true then
for g = 0, 6 do
DrawCircle(minionObject.x, minionObject.y, minionObject.z,80 + g,255255255)
end
end
end
end
function OnCreateObj(object)
if object ~= nil and object.type ~= nil and object.type == "obj_AI_Minion" then table.insert(minionTable, object) end
end

Ciężko zajrzeć do pierwszego postu, prawda? ;)

Opublikowano

może ktoś pomóc? włączam bola mam zaznaczone skrypty właczam gre i nic nie działa pod shiftem nic , niewiem też gdzie powinno wyskoczyć to, że bot się załadował ale tego nie mam ;o

Opublikowano

może ktoś pomóc? włączam bola mam zaznaczone skrypty właczam gre i nic nie działa pod shiftem nic , niewiem też gdzie powinno wyskoczyć to, że bot się załadował ale tego nie mam ;o

1.nie każdy skrypt ma coś pod shiftem

2.uruchom jako admin

3.ustaw w wersji latest

4.używaj custom script iż te ściągane nie działają w większości

­

Opublikowano

mam skrypty ryzego z 1 posta autora a jak próbuje odpalić bola w wersji admina to mi wywala error Failed to download

Opublikowano

nwm czy ktoś to ogarnia bo chciałbym postreamować "but" jak wyłączyć te kołka koło siebie i napis "murder him" lub też "cooldown" z góry dzięki może ktoś to ogarnie

a jeżeli odpisze mi ktoś że:

"STREAM na bolu lol jaki noob/troll/fuu etc." fajnie by było gdybyś miał chociaż silver V to raz po 2 to forum od z "CHEATAMI"

z góry thx

76886589258054029595.jpg

Opublikowano

Trzymam spacje i nie wywala mi combo o co chodzi?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...