Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak zostać forumowym prosem?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

na forum bola zupdatowali użytkownicy Glory Ryza i teraz Q castowane jest pierwsze i wszystkie spelle ogólnie są castowane szybciej + zmienili tylko jeden okrąg dla spelli.

http://pastebin.com/Mta7svFJ

Tak wiem wiem, ale teraz według mnie Ryze nie kosi tak jak wcześniej nie mówię, że zasięg z 675 > 600 jest super uber wielką zmianą, ale na prawde idzie to odczuć i trzeba podchodzić prawie tak blisko jak zasięg AA Ryze (550) dlatego poszukuję alternatywy, bo nie zawsze można tego Ryze'a picknąć a nie będę się "szmacić" pisząc "Ryze or feed". Co do tego nowego skryptu to polecam się w niego zaopatryzć, skrypt podany w 1 poście przynajmniej u mnie się troszeczke buguje, tzn na full buildzie (40cdr) wali skillami jak na "Long combo", a czasami w ogóle tych skilli nie używa tylko stoi jak głupi i wali z AA :P - ofc przed 3.10 było normalnie.

Btw. Testował ktoś skrypt na Orianne? - zamierzam ją jutro kupić.

Opublikowano

I pomyśleć, że potem takie botowalne gówna na diamencie można spotkać. Boże. Jak nie macie mózgu to i tak bot za was diamentu nie wbije, deal with it.

asdvj.png

Opublikowano

I pomyśleć, że potem takie botowalne gówna na diamencie można spotkać. Boże. Jak nie macie mózgu to i tak bot za was diamentu nie wbije, deal with it.

Kto nie ma mózgu ten nie ma mózgu, masz butthurta, że ktoś wstawił cheata na forum o cheatach? fajnie się masz.

Po 1. w tej grze to nie Twój skill decyduje o tym, że wbijesz diament czy platyne, złoto czy drewno, to jest gra drużynowa i tu cała drużyna odpowiada za wygraną/przegraną, ale co Ty o tym możesz wiedzieć prawda? pewnie na normalach masz 10/0 + i chwalisz się każdemu, że carry'ujesz gry.

Po 2. Kto powiedział, że tego używam na rankedach, nawet na normalach szkoda czasami tego używać (chyba, że Tobie - takiemu początkującemu), bo np różne skrypty na "prediction" są śmieszne (chociażby na lux, czy diane), więc większość opcji dla normalnych, nie początkujących graczy są zbędne.

Po 3. Jedyny skrypt PRZYDATNY (wg. mnie) to akurat do Ryze'a, bo nie jest tak łatwo zrobić jak najlepsze i najszybsze combo + if killable, użyć ignite. Reszta postaci są tak dziecinne proste, że do nich nie potrzeba skryptów, no chyba, żeby być tak fajnym na normalach jak Ty i mieć te 10/0+.

Opublikowano

a co jesli juz sie jest forumowym prosem? wziales to pod uwage ty maly wscibski hejterku?

nie no swirki prawilny poradnik od dawna wbity diament V i juz spoczywam na laurach moich kumplow z boja

chcialbym postawic wirutalnego browarka ale niestety jeszcze bez dowodziku jestem hehe

uscisk dloni prezesa

Opublikowano

Kto nie ma mózgu ten nie ma mózgu, masz butthurta, że ktoś wstawił cheata na forum o cheatach? fajnie się masz.

Po 1. w tej grze to nie Twój skill decyduje o tym, że wbijesz diament czy platyne, złoto czy drewno, to jest gra drużynowa i tu cała drużyna odpowiada za wygraną/przegraną, ale co Ty o tym możesz wiedzieć prawda? pewnie na normalach masz 10/0 + i chwalisz się każdemu, że carry'ujesz gry.

Po 2. Kto powiedział, że tego używam na rankedach, nawet na normalach szkoda czasami tego używać (chyba, że Tobie - takiemu początkującemu), bo np różne skrypty na "prediction" są śmieszne (chociażby na lux, czy diane), więc większość opcji dla normalnych, nie początkujących graczy są zbędne.

Po 3. Jedyny skrypt PRZYDATNY (wg. mnie) to akurat do Ryze'a, bo nie jest tak łatwo zrobić jak najlepsze i najszybsze combo + if killable, użyć ignite. Reszta postaci są tak dziecinne proste, że do nich nie potrzeba skryptów, no chyba, żeby być tak fajnym na normalach jak Ty i mieć te 10/0+.

Puknij się. Gram w tą grę od bety bez żadnych syfów, nie musisz mnie uczyć jak to działa. Jestem wręcz pewny że sam jesteś pierdem który robi 10/0, przegrywa, a później żali sie "ziomalom" że miał noob teama i dlatego przejebał. Idź pan w chuj, skill w ogóle nie ma znaczenia, wcale, lol. Tą gre spokojnie można dobrym mechanicznym skillem i dobrymi callami strategicznymi okopywać samemu, bez używania jakiegoś gówna "if killable" albo skryptów na rajza. Wyczucie killa przyjdzie samo z czasem. Akurat właśnie to ryze jest postacią w chuj prostą nie wymagającą żadnych skryptów, bo to i tak tylko napierdzielanie QWEQWEQWEQWEQWE aż ktoś zginie. Reszta postaci dziecinnie prosta (tak jak mówiłem, wnioskuję że uznajesz Ryze'a za trudnego, lol). No jasne. Pozdrowienia od lee sina, shaco, anivii i innych.

asdvj.png

Opublikowano

Świetna sprawa, ale prosiłbym też o jakieś screeny z ustawieniami na jakich grasz. No i o jakiś film z użyciem tego skryptu, bo trzymanie spacji to nie problem jednak chciałbym zobaczyć jak nim dobrze harasować, zdobywać first blood itd :)

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Ryż znerfiony więc już po graniu :( :unsure:

No chyba nie... late ma bardziej pokurwione niż było, te zasięgi bolą tylko w early a early to i tak tylko farma i czekanie na gank.

Opublikowano

Bot mi działał, kilka dni go nie używałem i mi przestał działać, czy to przez tego patcha?

@Edit

Due to S3 latest update and VIP perks, BoL will be unavailable for free users until 28/08/2013.

Dobra nie ważne :P

Opublikowano

Albo ja jestem takim debilem albo coś źle robię..
W każdym skrypcie pisze press shift to cofigure no i wciskam ten shift w grze i gowno sie dzieje.. co jest?

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Albo ja jestem takim debilem albo coś źle robię..

W każdym skrypcie pisze press shift to cofigure no i wciskam ten shift w grze i gowno sie dzieje.. co jest?

bol będzie zaktulizowany dla free userów około 15g

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Może mi ktoś podać tutaj listę skrótów klawiszowych? Nigdzie nie mogę znaleźć.

Z góry dzięki.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Mam pewien problem. Nie mogę wyłączyć auto last hit z Q. Początkowo mogłem włączać i wyłączać tę opcję używając "T" teraz mam tam znaczek "(16)" i nie moge tego wyłączyć. Poza tym mam pewne problemy z konfiguracją .. czy nie powinienem włączyć "burst combo" bądź "long combo"? Bo obie opcje mam OFF. A i jeszcze jedno.. mam czasem komunikat "Murder him" nawet na tankach z full hp :(

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

kto moze wysłac to na inny hosting lub podac konto premium do speedydrive!? plosie. :X

Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :*

Opublikowano

Skrypt nie umie wykonać na szybko combo QWEQ, zamiast tego mamy gorszą wg. mnie wersję QEWQ, poza tym lata w kółko i przerywa combo na QR/QE, nawet po tym jak zmieniłem zasięgi Ryza w skrypcie na te nowe, z nim dalej jest coś nie tak, ogólnie łatwiej mi się gra bez tego i szybsze combo robię ja od tego skryptu, o wiele bardziej polecam SBTW Ryze.

Co do skryptu na lasthity - jak dla mnie to zbędne, bo czasem trzeba przewidzieć ile hp będzie miał minion w momencie dotarcia AA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...