Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak zostać forumowym prosem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boty, boty i boty... ja pierdole ludzie tylko byście używali botów? Proszę Was... sami nauczcie się grać, a nie BOTY.

To jest gra MOBA, bot wam gówno pomoże...

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boty, boty i boty... ja pierdole ludzie tylko byście używali botów? Proszę Was... sami nauczcie się grać, a nie KURWA boty i tak wybijecie się do silvera maksymalnie.

A i jeszcze jedno. Koleś jakiś pojebany jesteś (drugie zdjęcie) rozegranych 410 gier a 414 ryzem... Jak chcesz oszukiwać to przynajmniej pomyśl.

Spinasz się o cheaty na forum o cheatach? Hah.

Fajny ten bot, dużo ryzów widziałem z tym botem.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

przeprazam mozesz wrzucic na innego hosta i wyslac mi na pv bez skana aby admin nie gadal ze nie ma skana ;p

edit@

platny;x

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Działa wam ten skrypt Glory Ryze? Ja próbowałem wersje 3.8 i 4.0 (beta), oraz w BoL Studio wersje 3.9 i Latest, ale nic nie działa, przy ładowaniu zawsze jest bugsplat. Inne skrypty działają. Może ktoś wrzucić swój plik z tym skryptem w .lua?

Opublikowano

No i się skończyło. Ban poszedł. Oficjalnie potwierdzam że bana można dostać za tego bota. Polecam zaprzestać używanie tego na main kontach aby uniknąć płaczów.

Opublikowano

thx za info teraz nie bede sciagal xD

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

No i się skończyło. Ban poszedł. Oficjalnie potwierdzam że bana można dostać za tego bota. Polecam zaprzestać używanie tego na main kontach aby uniknąć płaczów.

Wyjdź chłopcze i nie wprowadzaj ludzi w błąd, nikt nie dostał bana za BoLa i nigdy nie dostanie :)

Opublikowano

mozna dostac nowego hostad bo do tego potrzeba premium ...

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

nie mogę pobrać bo muszę mieć jakieś premium..

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

na dzisiejsza mete lepsza pentarina :) tylko to moja sugestia.

Imo, chyba właśnie na odwrót... na tą mete najlepszy jest ryze, niestety tera nerfa na range dostał, często banowany :/

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Czy jak wyszła teraz ta nowa aktualizacja to można spokojnie używać bola ?

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Raczej za wiele się nie zmieniło i myślę, że nadal nie ma szansy wyłapać bana.
Btw. H@ BoL'a zrobił update dla "Free Users" wiec dla tych którzy nie wiedzą, to BoL już działa.

Co do skryptu ryza to proponuje każdemu zmienić sobie manualnie offsety z zasięgu skilli z 6xx na 600 - czyli na takie jakie zostały podane przy patchu ("nerfie")

EDIT: Zna ktoś alternatywe do Ryze'a?

Preferuje jakiegoś offtanka z świetnie działającym skryptem, który potrafi w miare dobrze przyczynić się do wygranej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...