Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak zostać forumowym prosem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba powinien autor zaaktualizować skrypta, bo rttc najlepszy jak dotąd, tylko exploity nie działają (free tear stack, jak i na cassio :( )

f1a327ea2f.png

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chyba powinien autor zaaktualizować skrypta, bo rttc najlepszy jak dotąd, tylko exploity nie działają (free tear stack, jak i na cassio :( )

Legendary nie jest gorszy od RTTC. Poza tym, czego Ty wymagasz na tym biedackim forum - 99% dałoby dupy za crack BoL'a?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skrypt Na Ryze:

http://pastebin.com/wLPqfEzH

Link do strony głównej BoL'a

http://lmgtfy.com/?q=Bot+Of+Legends&l=1

Last hity:

--[[

simpleMinionMarker

v1.1

Written by Kilua

]]

function OnLoad()

minionTable = {}

for i = 0, objManager.maxObjects do

local obj = objManager:GetObject(i)

if obj ~= nil and obj.type ~= nil and obj.type == "obj_AI_Minion" then

table.insert(minionTable, obj)

end

end

PrintChat(" >> simple Minion Marker Loaded.")

end

function OnDraw()

for i,minionObject in ipairs(minionTable) do

if minionObject.dead == true or minionObject.team == myHero.team then

table.remove(minionTable, i)

i = i - 1

elseif minionObject ~= nil and myHero:GetDistance(minionObject) ~= nil and myHero:GetDistance(minionObject) < 1500 and minionObject.health ~= nil and minionObject.health <= myHero:CalcDamage(minionObject, myHero.addDamage+myHero.damage) and minionObject.visible ~= nil and minionObject.visible == true then

for g = 0, 6 do

DrawCircle(minionObject.x, minionObject.y, minionObject.z,80 + g,255255255)

end

end

end

end

function OnCreateObj(object)

if object ~= nil and object.type ~= nil and object.type == "obj_AI_Minion" then table.insert(minionTable, object) end

end

3522088333.png

No Nieźle

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To nic nie daje ja i tak z tymi jebanymi pałami przegrywam wszystkie rankedy ten bot daje dużo miałem staty 30/10 a i tak przez idiotów przegrałem przydał by sie jeszcze bot który zmienia nasz team :P 

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

polecam :)

Działa jeszcze?

Łopata roku! xD ^_^

Chcesz działający oraz darmowy skrypt do league of legends (BoL)? Masz z nim problem?

Napisz do mnie na pw! Na pewno odpowiem ;)

Pomogłem? Nie dawaj mi łapki w górę, jest mi to niepotrzebne :D

Pomagam bo lubię!

Serdeczne POZDRO! https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9L5u8BRqrfat1B_y7jAvN9xNd8U9Uq8YENJMpkVP-SoEp70lN

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

post-1399683-0-79936200-1434835056_thumb.png

Witam ja ogólnie jestem nowy na MpcForum jak z reszta z Bolem mam pewien problem robie wszysto oke jak jest napisane ale wyskakuje mi to Ss'y Bardzo prosze o jak najszybszą odpowiedz Daje +

Opublikowano

attachicon.gifzdjecie.png

Witam ja ogólnie jestem nowy na MpcForum jak z reszta z Bolem mam pewien problem robie wszysto oke jak jest napisane ale wyskakuje mi to Ss'y Bardzo prosze o jak najszybszą odpowiedz Daje +

@james9293

Z tego co mi wiadomo na Cracked BoL'u nie da się pobierać skryptów w niego wbudowanego, ja tez tak mam.

Opublikowano

ja ogólnie nieogarniam tego jak by ktoś mogł zrobić jedna paczke w ktorej sa wszystkie ta scripty itp zeby niewyskakiwalo Mi ten Fail to download juz się męcze z tym bolem oko 3-4dni i ciagle to samo a jak sie juz właczy lol To Crashuje  ;(

Opublikowano

ja ogólnie nieogarniam tego jak by ktoś mogł zrobić jedna paczke w ktorej sa wszystkie ta scripty itp zeby niewyskakiwalo Mi ten Fail to download juz się męcze z tym bolem oko 3-4dni i ciagle to samo a jak sie juz właczy lol To Crashuje  ;(

@james9293

Moja paczka BoL od Finna z mojimi skryptami. Uruchamiaj przez Bolvip.exe

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...