Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak zostać forumowym prosem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Focus w kolejnosci nie dziala , co zrobic zeby bilo np pierwszego Eza potem Mordekaisera , ustawic to w kolejnosci od najmniejszej do najwiekszej czyli np. 1- Ez 2-Morde 3- itd. czy 5- Ez 4- Morde?

ustawiasz wg priorytetu

1 na supporta

4/5 na ADC

Hejo

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć.

Zagrałem dzisiaj koło 7 gier Ryzem z BoLem.

Mam do was kilka pytań:

1. Grać nim agresywnie czy deffensywnie ? Narażać się i wychodzić po przeciwnika, czy raczej stać za minionami i czekać na jego ruch?

2. Mój build : Socerry ->RoA -> Banshe -> Manamuna -> Rękawica -> Lodowe serce. Tym buildem mam 220 pancerza (około ) i 80 odp. na magię, 3k hp i 4.5k many. Co mogę w tym buildzie zmienić, co zostawić?

3. Jakich postaci powinienem się obawiać ?

4. Z jakim itemem startowym zacząć?

Opublikowano

Cześć.

Mam do was kilka pytań:

1. Grać nim agresywnie czy deffensywnie ? Narażać się i wychodzić po przeciwnika, czy raczej stać za minionami i czekać na jego ruch?

2. Mój build : Socerry ->RoA -> Banshe -> Manamuna -> Rękawica -> Lodowe serce. Tym buildem mam 220 pancerza (około ) i 80 odp. na magię, 3k hp i 4.5k many. Co mogę w tym buildzie zmienić, co zostawić?

1. Agresywnie chyba

2.Rekawice zmień na lodowe serce a ostatni item berlo otchłani/kostur pustki. Zależy czy potrzebujesz przebicia czy mr.

3. Cassio w early

4. flaszka+pot+ward

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

A u mnie jest problem z BoL'em.

Wyskakuje dymek, że wszystko jest ok, "bot załadowany"

A w momencie, gdy powinno wyskoczyć okienko z ładowaniem postaci, to wyłącza się gra. Może ktoś pomoże?

Może to chodzi o to, że mam windows XP, bo gdzieś słyszałem, że chodzi tylko na win 7. Prawda to?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jak zminimalizowałem lola, to wszystko się wyłączyło. Mam tylko timer, a brakuje kółek przeciwników i moich spelli. Jak włączyć je spowrotem ?

Opublikowano

A u mnie jest problem z BoL'em.

Wyskakuje dymek, że wszystko jest ok, "bot załadowany"

A w momencie, gdy powinno wyskoczyć okienko z ładowaniem postaci, to wyłącza się gra. Może ktoś pomoże?

Może to chodzi o to, że mam windows XP, bo gdzieś słyszałem, że chodzi tylko na win 7. Prawda to?

na xp32 śmiga jak trzeba ;)

masz zainstalowane Microsoft Visual C++ Redistributable?

ps mi ani razu nie wyskoczył bugsplat do tej pory z tym :>

Hejo

Opublikowano

Bugsplaty to wina skryptów tylko i wyłącznie. Jeden ze skryptów : "hidden objects; perfect ward" wywołuje takowe coś, sprawdziłem, przetestowałem.

// Besccer : wciskasz f9 podczas gry

Opublikowano

Cześć.

Mam do was kilka pytań:

1.Ja nim gram agrsywnie i zazwyczaj mam first blooda.Zaczynasz z itemkiem na 200 many i już na 1 lvl spamujesz w wroga z q.Na 2-3 lvl jak przeciwnik ma już mało hp i trzyma się daleko od ciebie używasz flash ful combo ignite i masz first blooda. Prawie zawsze działa.

2.Rękawice bym wywalił i zamienił na jakiś kostur pustki

3.Cassiopei Jayce xeratha.Największy problem miałem zazwyczja z jaycem.

4.Jak grasz agresywnie to wez ten item na 200 many.

Opublikowano

Fajne, ale cały czas mi wywala błędy i nie działa bot:

UqXz2FM.jpg

Jak naprawić ten problem????

I jeszcze jak odpalam tą paczke co dał autor tematu to po zalogowaniu się wyskakuje mi error : Failed to download i bol się wyłącza - już nie trzeba, poradziłem sobie. Ale pozostaje problem numbero uno

Opublikowano

Jak naprawić ten problem????

I jeszcze jak odpalam tą paczke co dał autor tematu to po zalogowaniu się wyskakuje mi error : Failed to download i bol się wyłącza - już nie trzeba, poradziłem sobie. Ale pozostaje problem numbero uno

masz zainstalowane Microsoft Visual C++ Redistributable?

do tego net framework 4

jak nie zadziala to spróbuj jeszcze raz wkleić skrypt

a może nie odpalasz jako administrator?

@EDITT: w sumie działa ^^ ale na maina z tym nie wbije :) tylko na lowku sobie pogram

hDvMzvd.png

Hejo

Opublikowano

do tego net framework 4

jak nie zadziala to spróbuj jeszcze raz wkleić skrypt

a może nie odpalasz jako administrator?

Dobra, zadziałał net framework 4. Teraz jak włącze gre, to na czacie wyskakuje Welcome to bol. Tylko że nic nie działa, ani menu się nie włącza jak daje shift i combo nie działa.

Opublikowano

No co jest z tym -.- . Mam tą paczke co dał autor tematu i wyskakuje mi takie coś :

YSfoVg7.jpg Te foldery Common i Sprites są w folderze z Bolem. Usuwałem je i robiłem na nowo, dalej to samo

Opublikowano

Nie wiem czy ta paczka podana działa poprawnie. Ściągnij BoLa z oficjalnego forum i po prostu dodaj te skrypty które chcesz. Możliwe, że BoL wytwarza jakieś pliki , których nie ma w paczce .:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...