Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer oczywiście polecam. Tylko jest na nim pewien ogromy problem. Masa ludzi którym ciągle coś nie pasuje. W życiu na żadnym privie z taką bandą się nie spotkałem. Owszem zaraz ktoś napisze, że pełno bugów to narzekają. O to chodzi, że nie! Większość tematów to np. "Czemu usuneli info na wołaj o zabiciu bossa" co lepsze kilka osób było za tym typkiem co to napisał, co najlepsze niektórzy pisali, że to jakiś spisek... No dosłownie żyć się odechciewa przez tych ludzi. Drugi przykład, świeży z przed kilku dni - komuś się nie podoba, że ludzie się kłócą na wołaj i on potrzebuje do tego oddzielnego działu na forum żeby ich banować (no ide się wieszać) pozostawie to po prostu bez komentarza. No i inne tam jeszcze pierdoły typu: zwiększcie exp, zmniejszcie exp, zwiększcie drop tego, zmniejszcie tamtego. Osobiście uważam, że jakby Administracja posłuchała jednej ze stron, exp na Triadorze byłby 5x mniejszy niż na PLu lub większy niż na 4fun. Obelgi niejednokrotnie padały w stronę takich osób, ale miały one i tak jakiś zwolenników którzy serwer oczerniają dalej.

Według mnie serwer jest fajny. Właśnie na początku był gorszy niż jest teraz nie odwrotnie. Cały czas coś dodają, odbugowują, dopasowany exp, drop, ogółem serwer fajny. Tylko właśnie główym problemem jest pełno ludzi którzy by chcieli dodać coś od siebie nie wiedząc, że to wejść w życie nie może, że te ich pomysły zepsuły by serwer. Nie mogąc się z tym pogodzić łażą po forach i oczerniają ten serwer, oczerniają i oczerniają nie mając racji i (z tym się zgodze) przez nich serwer upada. Widać zdecydowanie, że z dnia na dzień mniej tych tobołków w m1, najbardziej tylko mnie boli, że bez żadnego powodu ludzie opuszczają serwer.

Na koniec chciałbym dodać, że dziękuje za uwagę i jeśli uważasz mnie za lizodupa, chcesz to ogłosić publicznie to pod tym ogłoszeniem dopisz swój adres zamieszkania i nr. gg :)

Jeszcze raz serwer polecam. Będę grał do ostatniej setki osób :)

Dokłądniie opisąłes to co ja mam w glowie tylko ze mi sie nei chcialo tego pisac :D

W skrócie masz racje :)

Serwer tez polecam jak najbardziej,

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli mam na woju tylko przepustki i wejdę do v2 to buffkę sobie tam tepnę obrączką czy nie da się?

88980808639483698438.png

Opublikowano

Ogólnie to serwer fajny, godny polecenia. Z gildią skończyliśmy grę z powodu mniejszej ilości graczy na serwerze. Teraz gra około 800 osób, a na początku było 1,5 - 1,8 k. A co do tych faworyzacji i że 1 kkk to mega dużo i, że nie da sie tego zdobyć itp. Tak jak pisał Arapaim, wystarczy pomyśleć, mieć chęci i na każdym lvl, da się zarobić ładny hajs. Oczywiście DC i smoki są najlepszym zarobkiem i tak powinno być :) W dobry dzień idzie ponad 1 kkk zarobić na spokojnie ;p Ale i tak najlepiej płakać jak JenczaK, że ku są tanie i nie ma jak zarobić ;( Kto na hardzie na książkach zarabia xD Śmiech

Opublikowano

Ja już rozpakowuje ;) Tak btw. to powracam po rocznej przerwie do Metin'a jeżeli serwer mi się spodoba to będę grał :)

Potem dam Edit'a

Opublikowano

Serwer bardzo dobry

Plusy:

-Dobrze dopasowany exp i drop

- Fajnie rozwieniety system skilli

-duzo graczy

-Nie znaczne bugi (wrecz znikome kosmetyczne)

-Pomocna administracja i przede wszystkim nie skorumpowana

-Fajne i ciekawe autorskie misje oraz Dungeony

Minusy :

- Jak narazie jedyny minus to ze czasem leko laguje Dt ale to chyba wina klienta bo moim kolegom chodzi ok

Serwer ogolnie na duzy PLUS

Polecam i Pozdrawiam

DO zobaczenia w chunjo :)

Opublikowano

Serwer bardzo dobry

Plusy:

-Dobrze dopasowany exp i drop

- Fajnie rozwieniety system skilli

-duzo graczy

-Nie znaczne bugi (wrecz znikome kosmetyczne)

-Pomocna administracja i przede wszystkim nie skorumpowana

-Fajne i ciekawe autorskie misje oraz Dungeony

Minusy :

- Jak narazie jedyny minus to ze czasem leko laguje Dt ale to chyba wina klienta bo moim kolegom chodzi ok

Serwer ogolnie na duzy PLUS

Polecam i Pozdrawiam

DO zobaczenia w chunjo :)

przecież w chunjo nikt nie gra :D

nawet sklepów nigdy tam nie ma

serwer polecam, jedyne co mnie wkurza to bardzo mały drop ulepszaczy, powinni chociaż troszkę go zwiekszyc

Opublikowano

No bo zawsze jinno najwicej ludzi, Za to na Triadorze w jinno sie nie da przejsc przez maisto tyle sklepów ;) a ja wole grac w chunjo bo wiekszy luz ;P

Opublikowano

Ogólnie to serwer fajny, godny polecenia. Z gildią skończyliśmy grę z powodu mniejszej ilości graczy na serwerze. Teraz gra około 800 osób, a na początku było 1,5 - 1,8 k. A co do tych faworyzacji i że 1 kkk to mega dużo i, że nie da sie tego zdobyć itp. Tak jak pisał Arapaim, wystarczy pomyśleć, mieć chęci i na każdym lvl, da się zarobić ładny hajs. Oczywiście DC i smoki są najlepszym zarobkiem i tak powinno być :) W dobry dzień idzie ponad 1 kkk zarobić na spokojnie ;p Ale i tak najlepiej płakać jak JenczaK, że ku są tanie i nie ma jak zarobić ;( Kto na hardzie na książkach zarabia xD Śmiech

Mowilem sie wam sie znudzi gra. Tak to jest jak sie dostaje eq od Gma.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, przyjemny, dawno na lepszym nie grałem... szkoda, że debile odchodzą, bo da się grać.

Boli mnie tylko ten bug, co ludzie z DT wynosili perły i metale w ilościach hurtowych za free ;ddd

Opublikowano

Dalej ktoś twierdzi że ludzi ubywa ?? :D

q2d22g.jpg

Bardzo fajnie wymyślone. xD xD

Aż z ciekawości zalogowałem się do gry - CH1 M1 Jinno - sklepów maksymalnie 200, Shinsoo - sklepów maksymalnie 20, Chunjo - 0 sklepów.

Liczba graczy we wszystkich pierwszych miastach na CH1 = ~500 graczy.

Na reszcie kanałów maksymalnie po 10 osób we wszystkich miastach.

Na serwerze na pewno nie ma więcej niż 1000 osób.

Więc z tego SS'a wyżej można się co najwyżej pośmiać. xD

1373443667-U470250.png

Opublikowano

To mają się czym chwalić skoro nie można się zalogować gdy gra do 1200 osób MAX. Na Ra*** 2300 było i 2x busy :)

Tak jak myślałem - pod koniec wakacji z tego serwera będzie tyle co z ich poprzednich privów. Zarobić zarobili na pewno mnóstwo kasy, jednakowoż szkoda Lourta. Marnuje się chłopak z tymi ludźmi :)

io7e.jpg

Opublikowano

Długo ten serwer nie postoi, będzie tak jak z poprzednimi, na starcie +1k graczy a z tygodnia na tydzień ta liczba ciągle spada.A jak upadnie to zapewne kolejny nowy serwer żeby znowu pare groszy zarobić i tak w kółko aż wkońcu gracze zrozumieją że nie warto poświęcać czasu na ich serwery.

Opublikowano

Polecam serwer, zajebisty jedyny serwer na którym gram i mógłbym grać nie wierzcie w jakieś pomówienia innych osób, bardzo polecam serwer naprawdę warto ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...