Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypowiadałem się już chyba za dużo razy, popatrz wcześniejsze posty. Nie zamierzam pisać niczego więcej, ale to tylko ze względu na Lourta, bo reszta to pozerka straszna.

Sonea - nie chodzi o parę groszy. Chodziło o to, żeby pokazać administracji, że trzeba być bardziej odpowiedzialnym i w szczególności nie kłamać jeżeli jest taka, a nie inna sytuacja. Kto chce się dowiedzieć czegoś więcej to ts/pw, siemano! ;d

Tak czegoś więcej to ts/pw? Weź chłopie jeszcze brakuje tego abyś na PW wszystkim swoje ściemy wypisywał..

Skończ po prostu, daj sobie siana i szukaj innego serwa, gdzie porobisz sobie wiochę wraz z tymi swoimi przydupasami.

Twoje wyjaśnianie sytuacji jest takie jak "niby wideo", które masz a tak naprawdę chuya masz. Kręcisz idiotę z siebie na prawo i lewo. Lecisz cały czas po dnie i tego się trzymasz. Pozdrów gildię, znajdźcie sobie jakiś inny serwer, może tam się uda przelecieć wszystkim na WH do topki.

Cya ;*

Co do serwera w 100% polecam, teraz wrócił Lourt, zostaną dodane kostiumy i pousuwane inne bugi ;)

Dla mnie to jest hard na którego czekałem od bardzo bardzo dawna..

Grałem na Drae***, okazał się lipny, na Ra**a wgl. bez komentarza, no i postanowiłem odwiedzić ten i jak na razie bardzo się cieszę :)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj o godzinie 24:00 nastąpi przerwa serwera do kilku godzin w celu wyeliminowania oraz przetestowania większości błędów.

wtf przeciez to idealny serwer :\

Opublikowano

Jeśli chodzi o tą całą sytuację to z tego co zauważyłem Mavex, Kat itp. Praktycznie zawsze zaczynali rujnować reputacje danego serwera z różnych powodów.

Tutaj jak tak czytam to wychodzi na to, iż zaczęli oni spamować i dawać te screeny riperów itp. dopiero po tym jak zostali zbanowani. W mym mniemaniu jakby nie zostali złapani i nie zakończyłoby się to dla nich banem, to by pewnie dalej grali, a dopiero jakby im się serwer znudził albo coś by im admini zawinęli to by wtedy zaczęli wywalać swoje "brudy" typu screeny itp. Na początku tak zaciekle polecali ten serwer, bronili go itp. a dopiero po banie zaczęli pisać takie coś :p

Jak dla mnie - próbowali nieuczciwie zarobić, zostali złapani, wkurzyli się na tych, którzy ich ukarali w postaci bana i dopiero potem zaczęli pisać. Tyle w temacie.

Co do serwera - pograłbym chętnie, gdyby admini byli inni. Nie będę już pisał czemu, aby nie łamać tego "regulaminu", jednakże kto miał wcześniej styczność z ów teamem za czasów Albatora - ten wie raczej jakie zdanie posiadam na temat administracji Triadora.

io7e.jpg

Opublikowano

Zgodzę się co było z Albatorem ale ten błąd został naprawiony, może i pliki nieukrywając były ukradzione ale Triador to wogóle inna bajka, tutaj Lourt się starał by wszystko było jak najlepiej. Serwer jak najbardziej polecam, ze względu na pomocną administrację i dopasowane raty.

Opublikowano

Jeśli chodzi o tą całą sytuację to z tego co zauważyłem Mavex, Kat itp. Praktycznie zawsze zaczynali rujnować reputacje danego serwera z różnych powodów.

Tutaj jak tak czytam to wychodzi na to, iż zaczęli oni spamować i dawać te screeny riperów itp. dopiero po tym jak zostali zbanowani. W mym mniemaniu jakby nie zostali złapani i nie zakończyłoby się to dla nich banem, to by pewnie dalej grali, a dopiero jakby im się serwer znudził albo coś by im admini zawinęli to by wtedy zaczęli wywalać swoje "brudy" typu screeny itp. Na początku tak zaciekle polecali ten serwer, bronili go itp. a dopiero po banie zaczęli pisać takie coś :P

Jak dla mnie - próbowali nieuczciwie zarobić, zostali złapani, wkurzyli się na tych, którzy ich ukarali w postaci bana i dopiero potem zaczęli pisać. Tyle w temacie.

Co do serwera - pograłbym chętnie, gdyby admini byli inni. Nie będę już pisał czemu, aby nie łamać tego "regulaminu", jednakże kto miał wcześniej styczność z ów teamem za czasów Albatora - ten wie raczej jakie zdanie posiadam na temat administracji Triadora.

I kolejna inna wersja ;) zmieniajcie dalej a w końcu dowiemy się czegoś ciekwego ^^

Gdybyśmy nie zostali i złapani to gralibyśmy dalej a te dowody zostałyby między nami :)

Tak jak mówiłem na początku triadora był to mój ostatni serw ;3

Pozdrawiam

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Mavex i tak bedziesz grał w metka, kazdy czeka na start mediuma, nazwy nie będę wymieniał. I zapewne ty tam zawitasz.

Oczywiście czekam na ten filmik, jeżeli go macie. Bo jak nie to pogrążycie tylko siebie ^^

Opublikowano

I kolejna inna wersja ;) zmieniajcie dalej a w końcu dowiemy się czegoś ciekwego ^^

Gdybyśmy nie zostali i złapani to gralibyśmy dalej a te dowody zostałyby między nami :)

Tak jak mówiłem na początku triadora był to mój ostatni serw ;3

Pozdrawiam

Przecież napisałem to samo co ty w drugiej linijce.

io7e.jpg

Opublikowano

Mavex i tak bedziesz grał w metka, kazdy czeka na start mediuma, nazwy nie będę wymieniał. I zapewne ty tam zawitasz.

Oczywiście czekam na ten filmik, jeżeli go macie. Bo jak nie to pogrążycie tylko siebie ^^

Niestety ale raczej nie zawitam na serwerze, który masz na myśli :) na samym początku triadora mówiłem na ts przy wszystkich (całej gildii) że triador to mój ostatni priv i chciałem zostać naprawdę długo na serwerze ale wszyło jak wyszło

Groxiu@ To najwidoczniej źle zrozumiałem to co napisałeś, sorry ;)

fearless :

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Zaśmiecacie temat niepotrzebnie.

Takich sytuacji nie da się uniknąć na bardzo dobrych i ogromnie grywalnych serwerach. Nie oszukujmy się, Triador to jeden z najlepszych, polskich serwerów Hard. Przy takiej liczbie graczy nieuniknione są takie sytuacje. Administracja wyszła mimo wszystko z twarzą i jako pierwsza ujawniła całą sytuacje. Nikt z graczy na serwerze przez czyny GM Antishy oraz graczy: xkat oraz iMavex nie ucierpiał ani nie stracił na tym kompletnie nic. Nie oszukujmy się - kat nie posiada żadnych innych ss'ów czy nagrań bo nie ryzykowałby ucichnięcia i zatuszowania sprawy.. Każdy z nas doskonale wie że gdyby takowe posiadał, byłyby one już udostępnione.

Na tym zdarzeniu serwer nie ucierpiał. Nadal ilości graczy są bardzo duże co można zauważyć nawet stojąc w Jinno.

Pozdrawiam, Hawkey.

q8j.png

Opublikowano

Zaśmiecacie temat niepotrzebnie.

Takich sytuacji nie da się uniknąć na bardzo dobrych i ogromnie grywalnych serwerach. Nie oszukujmy się, Triador to jeden z najlepszych, polskich serwerów Hard. Przy takiej liczbie graczy nieuniknione są takie sytuacje. Administracja wyszła mimo wszystko z twarzą i jako pierwsza ujawniła całą sytuacje. Nikt z graczy na serwerze przez czyny GM Antishy oraz graczy: xkat oraz iMavex nie ucierpiał ani nie stracił na tym kompletnie nic. Nie oszukujmy się - kat nie posiada żadnych innych ss'ów czy nagrań bo nie ryzykowałby ucichnięcia i zatuszowania sprawy.. Każdy z nas doskonale wie że gdyby takowe posiadał, byłyby one już udostępnione.

Na tym zdarzeniu serwer nie ucierpiał. Nadal ilości graczy są bardzo duże co można zauważyć nawet stojąc w Jinno.

Pozdrawiam, Hawkey.

Najlepszy serwer hard? gdyby nie te wszystkie bugi, które wykorzystało InspiratioN, po czym szli do gm'a, aby to naprawili byłoby na pewno lepiej :)

Dlaczego wyszła z twarzą i dali wcześniej posta od nas? ponieważ anek sama nas przytrzymała, abyśmy nie dawali wcześniej tych dowodów

Nikt nie ucierpiał itp, itd ... hawkey dobrze wiesz jak było/jest dostałem bana na konto a eq jakie miałem przerzuciłem i wymieniłem za rav**

Ilość graczy taka sama? wątpię spadła o trochę wiem o tym, ponieważ grałem na serwerze dzień w dzień dość dużo H i byłem na serwerze nie dawno i gra mniej osób (nie mówię, że poniżej 1k ale gra mniej niż grało)

fearless :

Opublikowano

Niestety ale raczej nie zawitam na serwerze, który masz na myśli :) na samym początku triadora mówiłem na ts przy wszystkich (całej gildii) że triador to mój ostatni priv i chciałem zostać naprawdę długo na serwerze ale wszyło jak wyszło

Groxiu@ To najwidoczniej źle zrozumiałem to co napisałeś, sorry ;)

To trzebało grać bez pomocy GM"A.

Opublikowano

Najlepszy serwer hard? gdyby nie te wszystkie bugi, które wykorzystało InspiratioN, po czym szli do gm'a, aby to naprawili byłoby na pewno lepiej :)

Ciekawe o jakich bugach mówisz, może o tych orkowych maczugach co mi Kat mówił że sobie nadropiłem maczug i poszedłem do Lourta żeby zmniejszył ich drop.

A orkowych maczug nawet na serwerze nie ma AHHAHAHAHAHAHAHAHHAA.

Mavex aka haker aka Omen.

Opublikowano

Ciekawe o jakich bugach mówisz, może o tych orkowych maczugach co mi Kat mówił że sobie nadropiłem maczug i poszedłem do Lourta żeby zmniejszył ich drop.

A orkowych maczug nawet na serwerze nie ma AHHAHAHAHAHAHAHAHHAA.

Mavex aka haker aka Omen.

Ohh jaki teraz mocny w gębie straciłeś moda na ts? przykre ^^

Jakie bugi? WO - nadropiliście sobię w chooy mapek i zarobiliście kase po czym polecieliście do GM'a aby poprawił

DC - wystarczyło przełożyć potki zamiast zasuszonej głowy i tak nadropiliście dużo pereł/metali po czym poszliście do GM'a aby poprawił

EXP - Był za duży szybko po wbijaliście lvl'e i poszliście do GM'a aby poprawić ..

Pewnie więcej tego jest ale nie chce mi się już dyskutować w tym temacie

Pozdrawiam cię invenie (nie będę cię obrażać mimo tego, że pokazywałeś swoje zdj.)

fearless :

Opublikowano

To śmieszne eliminowanie bugów skończyło się zmniejszonym dropem z metków, zmianek oraz usunięciem małży za punkty osiągnięć..

Niezbyt dobra decyzja.

EMPTY :C

Opublikowano

Tak, chciałbym zachęcic nowych graczy do NIE GRANIA NA SYFIASTYM TRIADORZE.

Exp oraz drop itemów podczas gry został z edytowany na niekorzyść nowych graczy.

Tak jak niektórzy wbili 86-99 w 3 dni tak teraz wbicie tego zajmie nawet 2 tygodnie

Od incydentu z prywatnym Zuo Riperów dla wtajemniczonych ceny na rynku uległy zmianie. Nie dziwi mnie fakt, że odkąd pojawiło się 10x wiecej stalek i broni 75 to i cena metali i pereł poszła w góre. W ciągu trzech dni metal warty 10kk urósł do 40, red perła warta 15kk urosła też do 40kk. (dodam że ulepki jak i księgi czy kd nie uległy dużej zmiane i nadal są warte grosze)

Mało tego, aby nowy gracz zarobił troche yang jak to robił wcześniej, dropił ulepszacze i sprzedawał. Teraz niedość, że popyt na ulepszacze zmalał, to ich drop też został zmniejszony nawet trzy krotnie.

Co do pereł i małzy, na serwerze z początku z "lepszych bossów" leciało po 5 małzy, nie dziwi nikogo fakt, że wbicie tarczy 61+9 nie było trudno co też ich cena wahała się w 25kk, Teraz drop małzy i ich możliwość zdobycia zmniejszona o 90%. Cena tarczy 61+9 warta 30-40kk. z bossów dropi (szansa jakies 30/40%) po 2 małże. Dodatkowo, aby każdy łatwo mógł zdobyć małz, za System Osiągnięc można było za 12 pkt dostać małz, cena nie głupia bo wartość małży i tak nie przekraczała 500k. Teraz Małże za Osiągnięcia też zostały usunięte a co za tym idzie za małże ludzie wołają już 1kk. Jak głupio nie zauważyc, masowo wzrośnie liczba fishbotów która nie miała zbytnio wpływu na ceny.

Dlatego jeśli chcesz dobrze zarobić na 30-40lv odpal ze 3 fishboty i zarabiaj na małzach i perłach.

Dla Lourta i mr Rafaju, jest to mój ostatni serwer w waszym i ForGame wydaniu, daliście dupy na Grayscie, Almantii i tutaj też serwer zepsuliście, robiąc zmiany podczas gry. Nie lubię gdy jedni grając 18/24 w tydzien zarobią tyle, co nowi gracze po zmianach na serwerze w postaci mniejsze raty/ drop teraz w miesiąc się nie dorobią tego co topka. Ja na szczęscie nie zapierdalałem po 6h+ dziennie grając na tym syfie dlatego też nie dziwi mnie fakt że graczy ubywa i ubywac będzie. Tak samo jak na Almantii, z 1k graczy zrobiło się 100 po miesiącu. Dlaczego? Też się w raty i drop bawiliście co spierdoliło gre 3/4 graczom którzy z tego nie skorzystali bo nie zapierdalali 18/24 na waszym gównianym serwerze.

Dziękuje i żegnam, oby więcej tych "nowych aktualizacji" Szkoda że chwaliliście się możliwościa handlu postaci przez zwykły handel w grze. Szkoda że leci już trzeci tydzień a owy handel nawet nie jest dodany do gry. Czekam na więcej nowości które pokażecie w kolejnych zapowiedziach a których nie będzie na serwerze w ogóle ;]

Opublikowano

Kolega wyżej dobrze napisał, całą prawdę. Bugi z WO/DC/EXP. Była zamknięta beta i nikt tego nie wykrył, czy też nie chciał wykryć by później na tym skorzystać i się wzbogacić, a inni muszą teraz zarobić.. Szczerze mówiąc nie wiem na czym. Ktoś napisał, że reszta przez tą akcję z Antishą nic nie straciła, owszem stracili i to wiele. Mavex i kat pewnie sprzedawali bronie 75 innym graczom, a Ci uczciwi nie mogą tego dokonać ponieważ DT jest zlagowane. Dzisiejsza zmiana dropu z metinów, bossów i usunięcie małży, nawet nie będę komentował. Tylko nie zdziwcie się jak za miesiąc, a może nawet szybciej zostanie z 500 graczy na serwerze z czego połowa to będą sklepy i buffy. Zastanówcie się kolejnym razem nad tym co robicie i posłuchajcie też mniejszych lv. Serwer nie jest tworzony tylko dla Topki ale dla też tych którzy nie przesiadują kilkunastu godzin na serwerze. Pogram i zobaczę czy coś zmienicie, jeżeli nie to również odchodzę z serwera wraz z ekipą :)

Opublikowano

Przykra prawda o serwerze, Team zmienił raty, na gorsze usuneli małże niektózy sie nachapali po 20 małży a teraz już ich nie ma powbijali levele a my musimy teraz charowac? nie polecam nie grajcie tu naprawde

Ten serwer upadnie tak jak cały gówniany team hehe, tylko najbardziej szkoda mi Lourta bo to on tutaj ucierpiał znowu będziecie próbowali odpalić jakis zjebany serwer? Ciekawe ile tym razem osób u was zagra 1k? 2k? I co po miesiącu go zamkniecie wy jebane kurwy?!

Reklama.png

Opublikowano

Tak, chciałbym zachęcic nowych graczy do NIE GRANIA NA SYFIASTYM TRIADORZE.

Exp oraz drop itemów podczas gry został z edytowany na niekorzyść nowych graczy.

Tak jak niektórzy wbili 86-99 w 3 dni tak teraz wbicie tego zajmie nawet 2 tygodnie

Od incydentu z prywatnym Zuo Riperów dla wtajemniczonych ceny na rynku uległy zmianie. Nie dziwi mnie fakt, że odkąd pojawiło się 10x wiecej stalek i broni 75 to i cena metali i pereł poszła w góre. W ciągu trzech dni metal warty 10kk urósł do 40, red perła warta 15kk urosła też do 40kk. (dodam że ulepki jak i księgi czy kd nie uległy dużej zmiane i nadal są warte grosze)

Mało tego, aby nowy gracz zarobił troche yang jak to robił wcześniej, dropił ulepszacze i sprzedawał. Teraz niedość, że popyt na ulepszacze zmalał, to ich drop też został zmniejszony nawet trzy krotnie.

Co do pereł i małzy, na serwerze z początku z "lepszych bossów" leciało po 5 małzy, nie dziwi nikogo fakt, że wbicie tarczy 61+9 nie było trudno co też ich cena wahała się w 25kk, Teraz drop małzy i ich możliwość zdobycia zmniejszona o 90%. Cena tarczy 61+9 warta 30-40kk. z bossów dropi (szansa jakies 30/40%) po 2 małże. Dodatkowo, aby każdy łatwo mógł zdobyć małz, za System Osiągnięc można było za 12 pkt dostać małz, cena nie głupia bo wartość małży i tak nie przekraczała 500k. Teraz Małże za Osiągnięcia też zostały usunięte a co za tym idzie za małże ludzie wołają już 1kk. Jak głupio nie zauważyc, masowo wzrośnie liczba fishbotów która nie miała zbytnio wpływu na ceny.

Dlatego jeśli chcesz dobrze zarobić na 30-40lv odpal ze 3 fishboty i zarabiaj na małzach i perłach.

Dla Lourta i mr Rafaju, jest to mój ostatni serwer w waszym i ForGame wydaniu, daliście dupy na Grayscie, Almantii i tutaj też serwer zepsuliście, robiąc zmiany podczas gry. Nie lubię gdy jedni grając 18/24 w tydzien zarobią tyle, co nowi gracze po zmianach na serwerze w postaci mniejsze raty/ drop teraz w miesiąc się nie dorobią tego co topka. Ja na szczęscie nie zapierdalałem po 6h+ dziennie grając na tym syfie dlatego też nie dziwi mnie fakt że graczy ubywa i ubywac będzie. Tak samo jak na Almantii, z 1k graczy zrobiło się 100 po miesiącu. Dlaczego? Też się w raty i drop bawiliście co spierdoliło gre 3/4 graczom którzy z tego nie skorzystali bo nie zapierdalali 18/24 na waszym gównianym serwerze.

Dziękuje i żegnam, oby więcej tych "nowych aktualizacji" Szkoda że chwaliliście się możliwościa handlu postaci przez zwykły handel w grze. Szkoda że leci już trzeci tydzień a owy handel nawet nie jest dodany do gry. Czekam na więcej nowości które pokażecie w kolejnych zapowiedziach a których nie będzie na serwerze w ogóle ;]

Dodam od siebie jako weteran,że na mapce od 100lvl były bossy z których lecialo 10małzy.

Gdy pewne osoby sobie nadropiły je (byłem szybko na tej mapie gdy mało ludzi miało 90) nagle został zmniejszony ten drop od 2 do 5.

Drop z metinów to porażka - albo nic albo stal 1x to powinno byc coś a nie nic,a najlepsze to że metin respi się ciągle w tym samym miejscu zamiast po całej mapce ;x

Opublikowano

Wbiłem cały okrągły 20lv ,grało się fajnie nawet nie powiem ze nie ,ale takie informacje nieciekawe się na MPC pojawiły ,to już wole iśc na PL i w niego ładować kase ,a nie tutaj co może za tydzień nie będzie z kim grać.Jak Lourt taki ogarnięty człowiek niech sam może coś skleci ?

Opublikowano

A mówiłem pewnej osobie, że to zła decyzja - chodziło o zmienianie dropu i ratów.

Zła decyzja, teraz gracze odchodzą, a po zmianie powoli zaczną sie pustki : )

Ja osobiście czekam na start nowego harda, tutaj już sensu nie ma.

Przekręty jakieś, teraz zmienianie ratów kiedy dużo osób sobie zarobiło po 1kkk i 90 lv +...

Śmiech na sali, dziękuje za taki serwer : )

Edit

Byłem na metkach w red, w kilku słowach - dziękuje za serwer, zmarnowałem tylko czas i gdybym wiedział, że później wyjdą takie gówna to nawet bym sie nie rejestrował ;]

Powodzenia nowym graczom, będą mieli bez wątpienia świetną rozrywke...

Opublikowano

Ohh jaki teraz mocny w gębie straciłeś moda na ts? przykre ^^

Jakie bugi? WO - nadropiliście sobię w chooy mapek i zarobiliście kase po czym polecieliście do GM'a aby poprawił

DC - wystarczyło przełożyć potki zamiast zasuszonej głowy i tak nadropiliście dużo pereł/metali po czym poszliście do GM'a aby poprawił

EXP - Był za duży szybko po wbijaliście lvl'e i poszliście do GM'a aby poprawić ..

Pewnie więcej tego jest ale nie chce mi się już dyskutować w tym temacie

Pozdrawiam cię invenie (nie będę cię obrażać mimo tego, że pokazywałeś swoje zdj.)

Wyjebane mam że straciłem moda, dobrze wiem że przez ciebie, i tak już tu nie gram.

Z żadnych z tych bugów co wymieniłeś ja nie skorzystałem, dobrze wiesz że Lourta nie było i nie miał kto tego naprawić w szybkim czasie.

( Pozdrawiam cię mavexie, nie będę cię obrażać pomimo tego że wyglądasz jak omen, Kula JP)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...