Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest bardzo przyjemny , niestety po dluzszym czasie robi sie nudny a fakt ze ku mozna czytac co 6-8h sprawia ze ku sa wlasciwie nic nie warte bo kazdy zdazy sobie dropnac kilka na zapas przez co na niektorych poziomach ciezko jest zarobic , ogolnie serwer oceniam pozytywnie , wbilem 62 lvl i mam dosc , niestety albo stety

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up@

Zapomniałeś jeszcze Chunjo, to ja wstawię i już mamy pełny obraz, bo w Shinsso też same sklepy ;)

http://imageshack.us/photo/my-images/195/6g77.jpg/

Administracja może i mówiła,że działa Is, ale ja i pare osób niestety nie możemy się zalogować :)

No to jeśli masz problem, to nie myśl, że administracja się tutaj na MPC do Ciebie sama zgłosi, tylko wejdź na TS, i zgłoś.

Oni na pewno lenistwa Ciebie nie będą uczyć.

Tak, są sklepy + biegające postacie, ale pamiętaj o tym, że trwa zacięta walka o exp, tak więc jeszcze teraz wszędzie prawie spoty zajęte, to PT na BO są, pustyniach, na dzikusach, wszędzie :)

Opublikowano

No to jeśli masz problem, to nie myśl, że administracja się tutaj na MPC do Ciebie sama zgłosi, tylko wejdź na TS, i zgłoś.

Tak, są sklepy + biegające postacie, ale pamiętaj o tym, że trwa zacięta walka o exp, tak więc jeszcze teraz wszędzie prawie spoty zajęte, to PT na BO są, pustyniach, na dzikusach, wszędzie :)

Tylko na ts3 można czekać po 10 godzin jak nie dłużej i i tak nie otrzymasz pomocy :)

Opublikowano

Troszkę nie rozumiem tego zdania ;) Brak w nim logiki :) W sumie nikt nie musi mnie uczyć lenistwa, bo taka nie jestem :)

Pokazałam tylko ss Chunjo, dla pełnego obrazu serwera. Na razie gram, zobaczymy co będzie dalej, oby nie było tak jak z Bala...

yLrWtP3.png

Opublikowano

Tylko na ts3 można czekać po 10 godzin jak nie dłużej i i tak nie otrzymasz pomocy :)

Czasami tak, jednak jak miałem problem z IS to administrator rozwiązał mój problem na TS w niecałe 10min :P

Po prostu na razie jest zamieszanie bo ogarniają stronę, a zwykły GM nie ma dostępu do logów przez co nie ma jak pomóc z ISem.

Opublikowano

Opyla się tu grać ? :D Jak widze dużo ludzi :D są jakieś boty czy coś ? I jak wygląda expienie w przyblizeniu do rav* lepiej czy gorzej ? :D

x2n.png

Opublikowano

Troszkę nie rozumiem tego zdania ;) Brak w nim logiki :) W sumie nikt nie musi mnie uczyć lenistwa, bo taka nie jestem :)

Pokazałam tylko ss Chunjo, dla pełnego obrazu serwera. Na razie gram, zobaczymy co będzie dalej, oby nie było tak jak z Bala...

Z tego co wiem, to mają serwer Easy, który stoi rok, więc jeśli jest teraz OK, to będzie Triador stał bardzo długo, bo oni o zabezpieczenia i te zabawki się nie przejmują.

Nie wiem, ja gram, jestem happy, że taki serwer wybrałem, co będzie to będzie, ale wierzę w ekipę z ForGame. :)

A walka o topkę trwa cały czas, z racjii, że ja mam 64 więc tam nie lecę, ale dużo osób z topki lata na WH za co lecą na nich bany. :P

Opublikowano

Opyla się tu grać ? :D Jak widze dużo ludzi :D są jakieś boty czy coś ? I jak wygląda expienie w przyblizeniu do rav* lepiej czy gorzej ? :D

Opłaca się grać dla tych co lubią hard ;) Ludzi bardzo dużo, w dzień nie ma gdzie expić. Jest WaitHack. Exp jest lepszy na triadorze ponieważ za dungeony dostajesz PD :P

Opublikowano

Witam, mógłby mi ktoś dokładnie opisać gdzie jest wejście do wieży ogrów? Z góry dziękuje.

W miejscu gdzie respi sie zjawa tygrysa.

Opublikowano

W miejscu gdzie respi sie zjawa tygrysa.

Czyli koło wejścia do katakumb, ale widzę tam tylko 1 npc który przenosi na nie i nic poza tym :/

sygnatura.png

Opublikowano

Czyli koło wejścia do katakumb, ale widzę tam tylko 1 npc który przenosi na nie i nic poza tym :/

Tam gdzie respi się zjawa żółtego tygrysa, przy dt trzeba się cofnąć skręcić w prawo i jechać na sam dół.

yLrWtP3.png

Opublikowano

Ktoś może wie skąd są te dwa itemki?

Em.. jeśli nie wiesz, co to cheatengine, możesz poczytać w google.
To samo możesz zrobić na przeglądarkach, w stronach itd. :)

+ Wieża ogrów znajduje się na mapie z DT, tam gdzie zjawa tygrysa się respi :)

Typowy Facebook, coś podobnego jak na serwie :)

f4aosd.jpg

Bardzo podobna sprawa :)

Opublikowano

Em.. jeśli nie wiesz, co to cheatengine, możesz poczytać w google.

To samo możesz zrobić na przeglądarkach, w stronach itd. :)

+ Wieża ogrów znajduje się na mapie z DT, tam gdzie zjawa tygrysa się respi :)

Typowy Facebook, coś podobnego jak na serwie :)

f4aosd.jpg

Bardzo podobna sprawa :)

To jest jedynie jedna z możliwości. Ale to już do własnej interpretacji. Co będzie to będzie.

To co pokazałeś (z fb) można zrobić beż żadnego programu.

Opublikowano

ja jebe, już rozdają itemy. takie samy bony o;o dziwne ...

Jeżeli myślisz że tym postem zniechęcisz kogoś do gry to się mylisz. Zrobiłeś z siebie tylko debila :)

sygnatura.png

Opublikowano

Jeżeli myślisz że tym postem zniechęcisz kogoś do gry to się mylisz. Zrobiłeś z siebie tylko debila :)

Sam jesteś Debil, nie mam na celu zniechęcenia kogoś do gry, bo nic do serwera nie mam, ani nie piszę nic specjalnie by zgnoić jakikolwiek serwer, więc japa :)

Bo to mi ta na to wygląda, albo ktoś dał to coś, albo cheate engine. Więc z fartem ;]

Opublikowano

ja jebe, już rozdają itemy. takie samy bony o;o dziwne ...

Sam jesteś Debil, nie mam na celu zniechęcenia kogoś do gry, bo nic do serwera nie mam, ani nie piszę nic specjalnie by zgnoić jakikolwiek serwer, więc japa :)

Bo to mi ta na to wygląda, albo ktoś dał to coś, albo cheate engine. Więc z fartem ;]

Skoro nie jesteś pewny to po co siejesz ferment?

Serwer bardzo fajny, dużo graczy przyjemny exp i drop, nic tylko grać.

Polecam.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Ja nadal nie zmieniam swojego zdania o serwerze mimo tej całej akcji z bossami na ubiegłym evencie.Gram dalej i serdecznie zapraszam.

Opublikowano

Czy ja Ci zakazałam się wypowiadać? Nie :) Lecz nie lubie osób które są "uprzedzone". Jeśli już Cie zrazili swoimi projektami, to po co się tu wypowiadać? Przepraszam, tego nie rozumiem. Nie chcę drążyć dyskusji możesz odp na PW.

Masz w sygnaturze serwer na który czekam, grałam na poprzednim i wyszło jak wyszło:) - powinnam być uprzedzona... bo się nachapali? Olali sprawę i zamkneli serwer?

Tu się zaśmiałam. W jakim świecie Ty żyjesz? Myślisz, że komuś chce się użerać z bandą "nastolatków"* bądź tych "dorosłych"* wiecznie mających wymagania bądź rzucających mięsem/wyzywających rodzine?

Triador, to darmowy serwer, na który nie trzeba wydawać ani grosza aby zagrać :) Ja nie wydałam i świetnie się bawię. Póki co Administracja świetnie się spisuje.

Ps. pisząc: "nastolatków" oraz "dorosłych", nie mam na myśli wieku lecz dojrzałość psychiczną.

Co się nachapali ? na Teodenie nic nie zarobili nawet nie znasz ludzi z teamu owego serwera. Tak się składa że wiem o nich wszystko i mogę ci powiedzieć ile zarobili co do Grosza. Mieli kupione dużo rzeczy i włożyli dużo hajsiku w to i wcale wielkiego profitu z tego nie mieli .. Co do zakazu pisania napisałem ogólnie że tak ludzie piszą , jednak przeczytaj to co napisałaś że nie zabraniasz mi się wypowiadać ale jak mi się nie podoba to po co się wypowiadam ? Trochę beka ...

Pozdrawiam..

oLqzgYC.png

Opublikowano

wszystkie osoby, które spamują tymi hwangami powinny z miejsca dostać bana,,, administracja zróbcie coś z tym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...