Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje wziąć rozbieg i pierdolnąć baranka w ściane, albo poproś kogoś niech Cię żelazkiem pierdolnie :)

Zauwazyłem że moje posty mają za mało przekleństw :).

Naprawiajcie tą bete szybko dawać bo nuda a w lola już się nei chce grać ;/

Czyli twierdzisz że w 10min podrobiłem stronę mpc gdzie sam dodałem mój fałszywy link do zawirusowanego pliku, potem jeszcze jakimś cudem podrobiłem virustotal? ;D Nie no spoko jak uważasz.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz co wypad na swoj BloodSrar z maszyna z amazon bez limitu. Wiesz co ja tez potrafie przeskanowac specjalnie zawirusowanego patchera lub ikonke. Kazdy we ze jak sie zle spakuje binke to moze cos takiego wyjsc ,,panie pro haker"

Zamiast wpisać normalnie nazwę serwera to już muszą lecieć dziecinne zastępowanie końcówek lub początków nazwy konkurencji "sra" "srar"

Żałosne i dziecinne zachowanie administratora :)

Jestem ciekaw ile masz lat bo wnioskuję,że nie za dużo i do teamu po znajomości się dostałeś...

Opublikowano

Zamiast wpisać normalnie nazwę serwera to już muszą lecieć dziecinne zastępowanie końcówek lub początków nazwy konkurencji "sra" "srar"

Ale idiota >.> a po co ma reklamować? i to nie jest admin :O

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Dobry vps uciągnie 1k graczy nawet ale lepiej kłamać o towjej maszynie amazon z przepustowością mojej lodówki. Już lepiej nie poniżaj się masz problem to zapraszam na ts bo z bachorkami ciężko pisać.

czekamy na tsie i cisza :<
Opublikowano

Tylko ze to nie jest admin i w tym problem hahaha;D Pocisk

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

A ty byś się nie denerwował,jakby wchodzili ci i hejtowali serwer od tak ? Bo na ten ich syf nie chcą gracze przyjść ..

Pozdro dla amazon 1000000 GB maszyny i 100000000000000 graczy i ps3 za 10000zł jak oni to stwierdzili,was naciągają ślepi jesteście ? Nawet na takie gówna ..

czekamy na tsie i cisza :<

TO dawaj ts

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Jakos na almanti i tilianie nie bylo problemow ze startem zero lagow non stop ;)

Tu tez ta będzie na oficjalu, Spokojnie kochani to tylko beta na VPSie :) Nie sluchajcie sie osob ktore hejtuja temat, bo to banda nie wyrostków która tylko chce nam zaszkodizc.

Pomyślcie na logikę, po co mieli byśmy wrzucać wirusa skoro wiemy ze stracili byśmy graczy , to nonsens

Opublikowano

Jestem ciekaw ile masz lat bo wnioskuję,że nie za dużo i do teamu po znajomości się dostałeś...

W administracji to ja bym chciał być, niestety nie jest mi to dane z moją przewrażliwością na osoby które by umarły skacząc z poziomu swojego eqo na poziom swojego IQ. a odpowiem ci czemu używam tych końcówek poprostu administracja tego otóż serw jak i gracze zachowują się jak dzieci zabierające innym zabawkę i tyle na ten temat.

Opublikowano

wierzysz ze to vps? bo my nie :D beta dla 1k osob na vpsie? ciekawe ;]

Po tym jak sie zachowujesz, na waszej becie nie bedzie nikogo i nie bedzie problemu ;) Elo.

Opublikowano

Hahah minęła sekunda dosłownie a już 3 "obrońców" zacytowało mój post.

Ale test zdany niektórzy jeszcze myślą a nie tylko hejtują " test z adminem " hahaha beka z was....

@Topic. Na serwer wbije oczywiście na oficialny start na rynku aktualnie nie ma nowego i stabilnego serwera na którym można spędzić czas a więc zawitam :)

Opublikowano

A ja się pytam kur*a gdzie jest moderator... Niech wywali do śmieci te 89 stron syfu.

//Tutaj jestem ;f

Opublikowano

To są beta. Tam niestety jest zainstalowana słabsza maszyna, ponieważ potężną maszynę uruchomimy na oficjalnym starcie na którym nie bedzie takich problemów. To macie gwarantowane.

Dzieki to juz wiemy ze tu jest gorsza maszyna :D ale chce sobie posprawdzac na becie :D wiec czekam i czekam

Opublikowano

To są beta. Tam niestety jest zainstalowana słabsza maszyna, ponieważ potężną maszynę uruchomimy na oficjalnym starcie na którym nie bedzie takich problemów. To macie gwarantowane.

Mam nadzieje że na oficjalu nie będzie wykrywało żadnych wirusów?

Opublikowano

Film na temat wirusów w łatce został usunięty, wszystko zostało wyjaśnione na PW. Jednak i tak lepiej by było gdyby ktoś z team wyjaśnij tą sprawę bo dalej będą nie jasności. :)

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Przerwa miała być 5min a nie godzine, zobaczymy na oficjalu o ile się spóźnicie ;]

Opublikowano

1. To nie jest vps tylko wydzielony USR`S na dedyku ! samo ip 178.217.187.93 ogarnijcie ip byłej almant, tilina2 i quadrona :)

2. skany np

tego serwera =

https://www.virustotal.com/pl/file/023569292561fc14a211ed795154475f2b62b85545a1e53e1e5b812098a7bbbc/analysis/1371063530/

SKAN BOT NETA !! =

https://www.virustotal.com/pl/file/f3f3ec9eff64854f5eb84dae3cc6ce090101301a8762eee63d7cc1049544c8d4/analysis/1371065776/

Byłego serwera =

https://rustotal.com/pl/file/9687bba49ab76eacd2989f372f6a648b76f39d295fa59920f26806e00c44c11e/analysis/1371066635/

Serwera Ravia.eu =

https://rustotal.com/pl/file/5a47acda188818900795efd3f8fd6d2f83e910ed687f3a1fcbdba9743300eba8/analysis/1371066677

WYKRYWA JAKO WIRUSA ALE TO TO NIE JEST "WIRUS" TYLKO POŁĄCZENIE "JEDNEGO KOMPUTERA DO DRUGIEGO" NA CHŁOPSKI ROZUM ! TAK NAJPROŚCIEJ DLA WAS A BŁĘDY SA INNE BO KAŻDY TECHNIK MA SWOJE KODOWANIA BINKI A BINKI FAKELA NIE ROZPAKUJECIE BO TO KOXX W TYM TEMACIE POZDRAWIAM !

Za wyjaśnienie dajcie bana xD

02393685168849339719.png

Opublikowano

Film na temat wirusów w łatce został usunięty, wszystko zostało wyjaśnione na PW. Jednak i tak lepiej by było gdyby ktoś z team wyjaśnij tą sprawę bo dalej będą nie jasności. :)

Jakie nie jasności? u prawie wszystkich graczy wykrywa po kilka wirusów, a oni wciskają jakieś kity... jak będzie oficjal to pozbądźcie się tych wirów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...