Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sigman ogarnij tą twoją jebaną dupe i wyjdź stąd na chuj ich oczerniasz bo na tym syfie twoim nikt grał nie będzie, to jest beta wszystko może się zdarzyć i po to właśnie ona jest aby na oficjalu problemów nie było, przewijam te strony i co drugi post widzę twój zjebany nick.

Opublikowano

Na początku wszyscy cierpliwie czekali a gdy doszło co do czego to widać jacy ludzie tutaj przebywają - jak sama nazwa wskazuje to jest beta i nie ma co się tak napinać.

Beta jest po to aby sprawdzić, przygotować serwer do oficjalnego startu i właśnie dlatego się ją robi aby później się to nie powtórzyło ...

Wyzywanie, głupie posty i szczeniackie zachowanie do niczego nie prowadzi oraz nic nie zmieni. Wyluzujcie na moment, dajcie odetchnąć administracji.

Tak czy owak ja czekam, nawet jeśli wystartuje ona jutro : )

Opublikowano

Nie chodzi mi akurat o wirusy, ale o kłamstwo. Nie lepiej powiedziec że zjeb*** i patcher ma 10 wirusów? Też inteligentny jesteś widzę.

Dziwne wam wykrywa wirusa proszę, jakoś skanowałem przez 4 antywirusy najbardziej wrażliwe nic nie wykazały, nie ma pliku czy tam patchera który jest w 100% czysty.

Opublikowano

Na początku wszyscy cierpliwie czekali a gdy doszło co do czego to widać jacy ludzie tutaj przebywają - jak sama nazwa wskazuje to jest beta i nie ma co się tak napinać.

Beta jest po to aby sprawdzić, przygotować serwer do oficjalnego startu i właśnie dlatego się ją robi aby później się to nie powtórzyło ...

Wyzywanie, głupie posty i szczeniackie zachowanie do niczego nie prowadzi oraz nic nie zmieni. Wyluzujcie na moment, dajcie odetchnąć administracji.

Tak czy owak ja czekam, nawet jeśli wystartuje ona jutro : )

Beta już wystartowała bo 12 lvl wbiłem :P tylko jakas przerwe zrobili bo cos tam naprawiają czy cos;P

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Logowania nie potrafia naprawic, przykro nam :< macie server off od 2h haha

Ty jesteś popierdolony czy z probówki? Tak mnie wkurwiasz tym pierdoleniem, że chetnie bym ci butem w jape wjechał. Idz spać kurwa bo ci mleko wystygnie...

Opublikowano

I tak wam to nic nie da. I tak wiekszosc nie pojdzie na ten bloodwar bo jest chujowy i tyle w temacie.

Beta to beta i to jeszcze na vps wiec spokojnie ludzie spinacie sie co najmniej jakbyscie mieli zaraz zginac albo okresu dostac .

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

I tak wam to nic nie da. I tak wiekszosc nie pojdzie na ten bloodwar bo jest chujowy i tyle w temacie.

Beta to beta i to jeszcze na vps wiec spokojnie ludzie spinacie sie co najmniej jakbyscie mieli zaraz zginac albo okresu dostac .

wierzysz ze to vps? bo my nie :D beta dla 1k osob na vpsie? ciekawe ;]
Opublikowano

No fakt, zero nawet jednego wirusa nie ma... -.- A tak poważnie to nic nie mam do administracji ale coś tu chyba nie tak.

http://www.youtube.com/watch?v=fIMuPmZwcdg&feature=youtu.be

Skan na oczach wszystkich ;D

Proponuje wziąć rozbieg i pierdolnąć baranka w ściane, albo poproś kogoś niech Cię żelazkiem pierdolnie :)

Zauwazyłem że moje posty mają za mało przekleństw :).

Naprawiajcie tą bete szybko dawać bo nuda a w lola już się nei chce grać ;/

Opublikowano

Jakos na almanti i tilianie nie bylo problemow ze startem zero lagow non stop ;)

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Dobry vps uciągnie 1k graczy nawet ale lepiej kłamać o towjej maszynie amazon z przepustowością mojej lodówki. Już lepiej nie poniżaj się masz problem to zapraszam na ts bo z bachorkami ciężko pisać.

Opublikowano

Nie słuchajcie pana SigMan bo on i jego pro elo elo serwer z 40 GB NETEM, no wiadomo miało utrzymać 100000000 osób , a na bete wbiło 50 osób i serwer padł,jeden ddosik na strone i jej nie było ..

Tak samo będzie z tym gównem BLOOD SRAR <-- SYF !

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Tak wierze, że to vps >.> i dal jakich 1k osób? a no tak jeżeli ty myślisz, że na becie będzie 1k typa to ty poyebany jesteś -.- na bete wbije max 200 osob :3

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Dobry vps uciągnie 1k graczy nawet ale lepiej kłamać o towjej maszynie amazon z przepustowością mojej lodówki. Już lepiej nie poniżaj się masz problem to zapraszam na ts bo z bachorkami ciężko pisać.

zaraz przyjdziemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...