Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To są beta testy, spokojnie ;) beta stoi na vpsie bo dedyk jest zabepzieczany ;)

Duzym czynnikiem jest takze duza publicznosć ponad 3000 osob na becie ;)

3k osób na becie, a w rankingu 219 postaci ? :O

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niestety konkurencja to nic nowego. Bedą specjalnie robić wszystko, aby nam zrobić jak najgrorzej.

Wszyscy mają ten sam Metin2client.exe i nic się nie dzieje. Nie ma wirusów, bo mam dobrego antyvira i nic nie wyskakuje.

Co do serwera to trwają poprawki. Prosimy o cierpliwość.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

Dokladnie, nie umywajcie rak od tego ze chcecie zainfekowac siec niewinnych graczy.

LUDZIE SKORO NIE WIERZYCIE W SKANY TO SAMI PRZESKANUJCIE TO GÓWNO, KTÓRE MA W SOBIE KRYPTERA, RESZTE VIRUSOW WALIC WSZEDZIE SA ALE SAM KRYPTER

https://www.virustotal.com/pl/file/023569292561fc14a211ed795154475f2b62b85545a1e53e1e5b812098a7bbbc/analysis/1371062678/

zle spakowany krypter do infekcji lacza? pograzacie sie czekamy dalej :D

Po pierwsze jestem zwyczajnym graczem, mam pojęcie o serwerach nie jak ty maszyna z amazon bez limitu(porażka)... Sobie przeskanowałem ten plik i co 5/47? Każdy virus potrafi szwankować, lepiej idź się dalej pogrążaj rozdając nagrody za bloddsrar betę. Pozdrawiam i jak najbardziej polecam serwer, dużo innowacji. Jeśli SigMan nie mas zpojęcia o serwerach lepiej sie nie odzywaj.

Opublikowano

Nie ma w nasyzm linecie zadnych wirusow. to jest kamstwo i proa zepsucia opinii.

Nie no wirus jest bo chrome mi nie chciało przyjąć pliku. Musiałem go zaakceptować.

Opublikowano

Po pierwsze jestem zwyczajnym graczem, mam pojęcie o serwerach nie jak ty maszyna z amazon bez limitu(porażka)... Sobie przeskanowałem ten plik i co 5/47? Każdy virus potrafi szwankować, lepiej idź się dalej pogrążaj rozdając nagrody za bloddsrar betę. Pozdrawiam i jak najbardziej polecam serwer, dużo innowacji. Jeśli SigMan nie mas zpojęcia o serwerach lepiej sie nie odzywaj.

Mam pojecie i wiem co chcecie zrobic i nie pozwole wam robic darmowego bootneta z waszych graczy ;/

https://www.virustotal.com/pl/file/023569292561fc14a211ed795154475f2b62b85545a1e53e1e5b812098a7bbbc/analysis/1371062678/

Opublikowano

Nie no wirus jest bo chrome mi nie chciało przyjąć pliku. Musiałem go zaakceptować.

Miałem to samo na chrome , ale zaakceptowałem plik i przeskanowałem avastem i zero wirusów , zaraz jeszcze virtualem przeskanuje.

Opublikowano

No niestety konkurencja to nic nowego. Bedą specjalnie robić wszystko, aby nam zrobić jak najgrorzej.

Wszyscy mają ten sam Metin2client.exe i nic się nie dzieje. Nie ma wirusów, bo mam dobrego antyvira i nic nie wyskakuje.

Co do serwera to trwają poprawki. Prosimy o cierpliwość.

wiesz ze cierpliwosc ma swoje granice :D

Opublikowano

widać, że duże zainteresowanie betą, próbuje się logować z 10-15 minut i nie mogę ;D a to tylko część graczy (bo 90% nie widzi sensu gry na becie :D ) boję się o oficjalny start :) z 3-5k osób będzie próbowało wbić

Opublikowano

Mam pojecie i wiem co chcecie zrobic i nie pozwole wam robic darmowego bootneta z waszych graczy ;/

Sigman przyznaj ze chcialbys aby twoj Priv mial takie zainteresowanie jak ten ? chicalbys aby u cb bylo 70k wyswietlenien i tyle kometarzy ? Ehh typowy Polak .. Jezeli ja nie mam to nikt nie bedzie miał

Opublikowano

Nie ma wirusów? To przeskanuj sobie.. 10/44. Kłamstwem daleko nie zajdziecie.

jezu, robisz z igły widły. Co kurwa, komputer ci oknem wyjebie przez jakiegoś vira?

Opublikowano

Nie ma wirusów? To przeskanuj sobie.. 10/44. Kłamstwem daleko nie zajdziecie.

Gdybyś wiedział najbardziej wrażliwe antywirusy jakoś nie wykrywają zagrożenia, pozatym jak nie chcesz to nie graj dołącz do grona bloddsrar, którzy widać jak się zachowują patrząc na SigMana.

Opublikowano

Beta jest chwilowo off. Zostają naprawiane błędy. Prosimy o cierpliwość.

HAHAHAHA dziękuję ;)

Opublikowano

Nie ma żadnych wirusów, skanowałam 2 antywirusami więc opanujcie ten szok ;)

Mi avast nic nie pokazał. Także Okej jest

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Gdybyś wiedział najbardziej wrażliwe antywirusy jakoś nie wykrywają zagrożenia, pozatym jak nie chcesz to nie graj dołącz do grona bloddsrar, którzy widać jak się zachowują patrząc na SigMana.

Nie chodzi mi akurat o wirusy, ale o kłamstwo. Nie lepiej powiedziec że zjeb*** i patcher ma 10 wirusów? Też inteligentny jesteś widzę.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...