Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona jest ok, bardziej mnie interesuje kiedy zacznie się beta? Bo przedział był od 10 czerwca do 12 czerwca a to oznacza że może wystartować dzisiaj jak i pojutrze.

Czekam na wypowiedź kogoś kto coś na ten temat wie : )

Oj niee 10/12 to nie był planowany :) na samym początku było pisane że planowany start serwa to 15-20 czerwca :)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj niee 10/12 to nie był planowany :) na samym początku było pisane że planowany start serwa to 15-20 czerwca :)

10-12 to miała być beta. ;)

Opublikowano

Mam takie pytanko do Administracji :)

Czy jest możliwość dodania (jakiś przyszły Up Date) Dungeonów Grupowych ?

Tzn miało by to wyglądać np: Dungeon od 35-55 lvl i posiadał by 3 etapy.

Wchodziło by się na ten dungeon w minimum 3 osobowej grupie. Wejście było by na Pustyni u Strażnika Rajdu :)

1 Etap: Moby z doliny orków i cel by był taki ze po zabiciu wszystkich Mobów na tej mapce pojawiał by sie Boss Wódz Orków Gdy zabijemy go przechodzimy do następnego etapu

2 Etap: Zadanie by było Zniszcz wszystkie Kamienie Metin. Pojawiły by się Metiny w przedziale 35-55 LvL po 3 Sztuki Każdy. Po ich wybiciu przechodzimy dalej.

3 Etap: Wybij wszystkie moby. Mobki by mogły być z pustyni i z V1 Pająki oraz Skorpiony. Po ich zabiciu pojawił by się boss Odrodzony Wódz Orków.

Wejście było by dostępne raz na 24h lub 12h :)

Mapki można by wykorzystać z dungeonów co są ze skrzynek co 10 lvl :)

Zrobiło by się jeszcze 2 takie dungeony na 56-80 związany z górą sohan i piekłem oraz 80-99/105 poziom związany z AV1 i AV2.

To tylko taka moja propozycja :)

Nie musi to być wprowadzone ale myślę że to był by fajny pomysł

Przepraszam ze dodam filmik z innego serwera ale to ma służyć jako przykład. Ja w swoim poscie troszkę to Stuningowalem xD

Wypowie się ktoś?

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Beta raczej będzie trochę opóźniona jako, że wszystkiego nie ma zrobionego :unsure:

Kto wam powiedział , że 10-12 czerwca beta ? Od początku mówili , że 12-14.

Mógłby któryś z youtube'rów pokazać jak wygląda zamykanie postaci do szkatułki ?

Opublikowano

Siemka , ogląnałem ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=VqE1yf7UNjE , prosze powiedzcie mi jeszcze ską dropia te szkatułki.

Skrzynie Ucznia ?;3

Dostajesz je co 10lvli, gdy ją otworzysz dostajesz podstawowe itemy, lecz gdy akceptujemy misje i ją wykonamy dostaniemy dodatkową nagrodę :)

Są też szkatułki triadoriańskie i wiedzy, które można zdobyć podczas expa itp ;)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Skrzynie Ucznia ?;3

Dostajesz je co 10lvli, gdy ją otworzysz dostajesz podstawowe itemy, lecz gdy akceptujemy misje i ją wykonamy dostaniemy dodatkową nagrodę :)

Są też szkatułki triadoriańskie i wiedzy, które można zdobyć podczas expa itp ;)

Tak chodziło mi o te szkatułki co sie dostałwało Zmianki itd i te księgi , aha czyli dostane je gdy bede expił?;D

Opublikowano

Strona którą udało wam się znaleźć jest jeszcze nie skończona i jest oficjalna. Ja juz mówiłem wczoraj, że beta będzie prawdopodobnie 11,ewentualnie 12. Od razu mówię, że oficjalny start na pewno nie odbędzie się 15. Prawdopodobnie 14, jeśli będą problemy jakieś większe to 16. Proszę się nie rejestrować na stronie bo i tak konta zostaną usunięte.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tak chodziło mi o te szkatułki co sie dostałwało Zmianki itd i te księgi , aha czyli dostane je gdy bede expił?;D

Dropią podczasz expa, z metinow lecą bossow itp

Opublikowano

Skrzynie ucznia dostajesz na start i można ją otwierać co 10lvl

Szkaty tradoriańskie i szkaty wiedzy dropią z bossów , metinów i oczywiście mobów.

@up szybszy ;d

Opublikowano

Siemka , ogląnałem ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=VqE1yf7UNjE , prosze powiedzcie mi jeszcze ską dropia te szkatułki.

Z mobów :)

A szkatułki wiedzy z metkow :)

Strona którą udało wam się znaleźć jest jeszcze nie skończona i jest oficjalna. Ja juz mówiłem wczoraj, że beta będzie prawdopodobnie 11,ewentualnie 12. Od razu mówię, że oficjalny start na pewno nie odbędzie się 15. Prawdopodobnie 14, jeśli będą problemy jakieś większe to 16. Proszę się nie rejestrować na stronie bo i tak konta zostaną usunięte.

Admin mozesz sie wypowiedziec na temat mojej propozycji ?

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

lzz.png

zgodnie z obietnicą lada moment udostępniam to na forum z powodu złamania praw autorskich jakich podawałem na gg chodzi o nazwę Warnox dla Triador.pl

jeśli tu wybor2.png plik w którym się zapisuje dane nie będzie się nazywał warnox.cfg to również udostępnię na mpc

@edit

Macie czas aby skontaktować się zemną do 17.00 w przeciwnym razie udostępniam innym

Opublikowano

Prawdopodobnie itp... ^^ ustalcie datę na 100%.... jak wiecie sporo osób ma już wolne i chcą grać ! xD

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

No najlepiej by było jakby był start 14 gdzieś tak w godzinach wieczornych :) Bo to akurat początek weekendu to lajt;x

graphic.png

Opublikowano

lzz.png

zgodnie z obietnicą lada moment udostępniam to na forum z powodu złamania praw autorskich jakich podawałem na gg chodzi o nazwę Warnox dla Triador.pl

jeśli tu wybor2.png plik w którym się zapisuje dane nie będzie się nazywał warnox.cfg to również udostępnię na mpc

@edit

Macie czas aby skontaktować się zemną do 17.00 w przeciwnym razie udostępniam innym

To se udostepniaj a nie spamujesz ^^

Opublikowano

Wypowie się ktoś?

Ogladalem tylko ten pierwszy rajd z orkami. Jest on zywcem wziety ze starego(upadlego) serwera Nevrast . Rajd byl jednym z fajniejszym . Tym wiecej rajdow grupowych tym lepiej :)

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

warnox

W pliku Ci dałem kto wykonał to jeśli chodzi o licznik, a nazwa pliku została taka sama.

//nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...