Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ranking na stronie jest :-)

ok bo Inven nie wiedział sam widocznie. To teraz trochę kreatywności i nowa mapka :>

Opublikowano

1pelerynka.ze.szkaty.dobry.drop^^podrasujcie.go.troche

Drop ze szkat jest jak na PL.

@nqueee nie byłem pewny, to nie chciałem mówić że jest, a później by się okazało że nie ma.

Opublikowano

Zazdors cie bierze, jestes typem zakompleksionego polaczka, ktory by tylko chllał wino za 2,50 i nie pracowal tylko zerwoal na innych ;)

Zreszta co tu dużo mowic twoj rocznik w nicku mowi sam za siebie ;)

Do mojej zony dzieciaku sie nie przypierdalaj dobrze Ci radze bo to juz wychodzi po za wszystko i moze sie to zle dla ciebie ksonczyc :)

Tymbardziej ze jakby moj piwerwszy wytrysk sie udał to mogłbym byc Twoim ojcem, albo moze gfdyby nie ten pies na klatce schodwej ktory mnie wyprzedil ....

Pozdrawiam

Bardzo ambitna i dojrzała wypowiedź jednego Administratora z teamu ForGame...

Rozumiem, że jest [chyba] Twoją żoną, ciśnienie skacze, ale bez przesady, żeby sponsor/Admin tak wypowiadał się? Takie coś może odstraszyć graczy :p

Sumiennie, nawet "wirtualny świat" schodzi na psy pod względem kultury, szacunku.

Zadam ponownie pytania, bo nie uzyskałam odpowiedzi lub ją przeoczyłam:

Max. lvl zostanie zwiększony [w swoim czasie]?

Jeżeli tak, zostaną dodane nowe bronie/zbroje?

Jak długo będą trwały beta testy [otwarte]?

Gdy ruszy serwer, zostaną dodane nowe mapy [w odpowiednim czasie] - chociaż nie wiem, czy są jeszcze jakieś 'nowe'?

Dodacie peta "Panda"?

Opublikowano

@ Renissance

Jako BETA tester wypowiem się wg własnych przekonań

1. 105 lv raczej wyższego nie trzeba, gdyż exp jest na wyższym lvl mozolny

2. Nowe bronie, nawet gdyby zwiększyli to 3 poziom epików to już by jechało za bardzo mediumem

3. 2-3 dni

4.Zapewne jakieś dunegony, na pewno nie mapy do expa

Przypominam, wypowiadam się tylko i wyłącznie jako gracz, to tylko moje przypuszczenia i odczucia, i tak Lourt ma ostateczne zdanie :)

Opublikowano

Ale się dłuży czekanie na ten serwer aż czasem myślę czy nie zacząć wcześniej na jakimś innym serwerze tylko, że nie ma na jakim, trochę się nie chce czekać :P.

Mam nadzieję, że chociaż dacie jutro tą Bete, zawsze to pozwiedzam trochę :D

Będzie licznik na stronie ile graczy jest ONLINE w grze?

Opublikowano

Ale się dłuży czekanie na ten serwer aż czasem myślę czy nie zacząć wcześniej na jakimś innym serwerze tylko, że nie ma na jakim, trochę się nie chce czekać :P.

Mam nadzieję, że chociaż dacie jutro tą Bete, zawsze to pozwiedzam trochę :D

Będzie licznik na stronie ile graczy jest ONLINE w grze?

Raczej będzie :)

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zalatwcie reklame u kamera :P

Juz kupiona ale podczas startu będzie widoczna

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zmienicie system skilli? Jest bez sensu, sorry jesli juz takie pytanie padlo.

W czym ty masz problem z tymi skilami moim zdaniem i wielu innych graczy jest to bardzo dobry pomysł nie chce mi się np. rlg, a jak już wchodzę spot zajęty na pewno tego nie zmienią.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Juz kupiona ale podczas startu będzie widoczna

Znakomicie teraz tylko czekać na rzesze wiernych graczy Triador.pl którzy poświęca wszystko żeby być najlepszy na owym hardzie. Pozdrowienia ! .

Odliczanie jeszcze 2 dni i beta, a start oficjalny za 5 dni .

Opublikowano

Prezentacja serwera zachęcająca, ciekawy system ulepszeń, jeżeli wszystko wypali, może to być jeden z lepszych serwerów, jaki ostatnio powstał :)

yLrWtP3.png

Opublikowano

Prezentacja serwera zachęcająca, ciekawy system ulepszeń, jeżeli wszystko wypali, może to być jeden z lepszych serwerów, jaki ostatnio powstał :)

Może być jednym z najlepszych ?. Już jest jednym z najlepszych serwerów tego typu tzn. HARD.

Opublikowano

Może być jednym z najlepszych ?. Już jest jednym z najlepszych serwerów tego typu tzn. HARD.

Ale ty mnie tym swoim pierdoleniem wkurwiasz.

@antywarn.

Jeżeli chodzi o te misje z końmi, to jak mam np. medal to musze wykonywać misje? Czy dostaje się jakieś misje inne od stajennego i czy to są te same co na pl.

Opublikowano

Mam takie pytanko do Administracji :)

Czy jest możliwość dodania (jakiś przyszły Up Date) Dungeonów Grupowych ?
Tzn miało by to wyglądać np: Dungeon od 35-55 lvl i posiadał by 3 etapy.

Wchodziło by się na ten dungeon w minimum 3 osobowej grupie. Wejście było by na Pustyni u Strażnika Rajdu :)

1 Etap: Moby z doliny orków i cel by był taki ze po zabiciu wszystkich Mobów na tej mapce pojawiał by sie Boss Wódz Orków Gdy zabijemy go przechodzimy do następnego etapu

2 Etap: Zadanie by było Zniszcz wszystkie Kamienie Metin. Pojawiły by się Metiny w przedziale 35-55 LvL po 3 Sztuki Każdy. Po ich wybiciu przechodzimy dalej.

3 Etap: Wybij wszystkie moby. Bobki by mogły być z pustyni i z V1 Pająki oraz Skorpiony. Po ich zabiciu pojawił by się boss Odrodzony Wódz Orków.

Wejście było by dostępne raz na 24h lub 12h :)

Mapki można by wykorzystać z dungeonów co są ze skrzynek co 10 lvl :)

Zrobiło by się jeszcze 2 takie dungeony na 56-80 związany z górą sohan i piekłem oraz 80-99/105 poziom związany z AV1 i AV2.

To tylko taka moja propozycja :)

Nie musi to być wprowadzone ale myślę że to był by fajny pomysł

Ale ty mnie tym swoim pierdoleniem wkurwiasz.

@antywarn.

Jeżeli chodzi o te misje z końmi, to jak mam np. medal to musze wykonywać misje? Czy dostaje się jakieś misje inne od stajennego i czy to są te same co na pl.

Masz tak ze robisz tylko misje na 1 LVL konia potem do 10 poziomu czytasz medale 70% na pomyślne przeczytanie.

Tak samo jest na 11 LvL konia ze robisz misje i potem czytasz do 20 poziomu Medale 40% na pomyślne i na Militara jest misja jak na PL

Przepraszam ze dodam filmik z innego serwera ale to ma służyć jako przykład. Ja w swoim poscie troszkę to Stuningowalem xD

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

No ci powiem ze zdolny to ty w chuj jestes

http://triador.pl/asd/

tyle z twoich hakerskich zabaw bezmózgu

Powiem Ci tak o.O Nie wiem czym próbujesz zabłysnąć. Pokazuje co widze :* Ktoś mówie że się bawie w hakierowanie? Haha nie wierze w Ciebie :D:ninja:

quetti.png
Opublikowano

To jest strona zastepcza mozna pobierac clienta z niej czy to jakas do zeje*ania passow do gry ?..

EDIT: Tak wiem clienta nie mam ale pytam sie zawczasu

http://triador.pl/asd/pobierz.html

To jest ich strona wiec jak ma zajebac ci pasy, nie widzisz glownego adresu? Link do clienta jest inny, nie ma go tam wrzuconego jeszcze.

Opublikowano

Jak macie osobnego ts'a to moze i forum zróbcie osobne ? wtedy bedzie lepiej ,bo teraz nie mozna sie odnalezc itp.

Opublikowano

Strona jest ok, bardziej mnie interesuje kiedy zacznie się beta? Bo przedział był od 10 czerwca do 12 czerwca a to oznacza że może wystartować dzisiaj jak i pojutrze.

Czekam na wypowiedź kogoś kto coś na ten temat wie : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...