Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z hełmami i butami ??

Zauważyłem że chcecie wycofać nową bizuterie prosze was przemyślcie to jężeli będą 4 jej rodzaje do pvp to utrudni grę ponieważ w danym komplecie trzeba wbić odpowiednie bony jak i posiadac 4 jej komplety.Ludzie zaznaczali 1komplet pvp bo to ułatwi grę ale moim zdaniem ta nowa biżuteria to wasz mocny punkt i radze wam jej nie zmieniać ale zrobicie jak chcecie.

1358265693558802.png
  • Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Resp metinow został zwiększony 2x prawie wszędzie.

A czas respów? Został taki sam?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Zauważyłem że chcecie wycofać nową bizuterie prosze was przemyślcie to jężeli będą 4 jej rodzaje do pvp to utrudni grę ponieważ w danym komplecie trzeba wbić odpowiednie bony jak i posiadac 4 jej komplety.Ludzie zaznaczali 1komplet pvp bo to ułatwi grę ale moim zdaniem ta nowa biżuteria to wasz mocny punkt i radze wam jej nie zmieniać ale zrobicie jak chcecie.

Aktualnie w ankiecie prowadzi 1 set pvp, który będziesz mógł zdobyć przerabiając biżuterie z nieb. łez i będzie też biżuteria do PvM (Exp) którą zdobędziesz niszcząc metiny/bossy

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Jakim prawem mnie obrażasz? Będę twoim graczem ( chociaz i tak jestem w 80% pewny ze serwer padnie ) i jakim prawem ty mnie obrażasz? Graczy kochasz, ale pojedyncza jednostke to spierdalaj? Jeden w prawo drugi w lewo, nie robi roznicy? Moze najpierw naucz sie szacunku do ludzi... Tym bardziej ze to ja cie bede utrzymywal, gowniarzu... Wlasnie przez ciebie wiele ludzi ma watpilowosci czy zagrac...

Gdybyś należał do grupy mądrzejszych to bys opuscil ten temat nie zostawiając swoich trzech groszy prowokując innych. Tak więc to jest moja rada i lepiej tak zròb dla własnego dobra + nie nastawiaj się pesymistycznie do świata bo takim pisaniem administracji serwera na pewno nie zmobilizujesz.

pozdrawiam.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

A jak z hełmami i butkami??

Tak jak pisałem wyżej do PvP robisz z :

-Butów feniksa albo ognistego ptaka (nie jestem pewny)

a hełm z hełmu na 41

Do PvM musisz zdobyć z metinów/bossów

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Hełmy mają dropić ze smoka a buty będzie się dało przerobić i chyba wydropić.

Opublikowano

Kiedy start Dokładny ?

15 czerwca beta przewidywana na 12-14 :)

@Up Chcą d 15 czerwca się wyrobić i myślę, że wtedy wystartują.

Spokojna twoja rozczochrana ^^:D

Opublikowano

A czas respów? Został taki sam?

Dołączam się do pytania tego pana, czy czas respów w m2 (sohan/dolina/pustynia) został zmieniony? Bo jak na tyle osób co będzie grało u was to będzie masakra tam dropić;x

15 czerwca beta przewidywana na 12-14 :)

Spokojna twoja rozczochrana ^^:D

Co do bety otwartej, nie dacie rady wcześniej?

graphic.png

Opublikowano

Dołączam się do pytania tego pana, czy czas respów w m2 (sohan/dolina/pustynia) został zmieniony? Bo jak na tyle osób co będzie grało u was to będzie masakra tam dropić;x

Już było pisane że czas ponownego zrzucenia będzie zmniejszony, a resp będzie powiększony

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

Opublikowano

Co do bety otwartej, nie dacie rady wcześniej?

- Co do bety to nie wiem jeszcze dokładnie na którego się [GA]Lourt wyrobi bo chłopak naprawdę się poświęca dla serwera siedzi do 5-6 rano i na telefonie questy dla was pisze ;o

Opublikowano

Omg.. No nie wierzę, że taki team mógł COKOLWIEK zrobić... iGuana - ja wyrażam TYLKO i WYLACZNIE swoje zdanie... Jeżeli sie z nim nie zgadzasz - to napjsz że się nie zgadzasz i napisz czemu, a nie wyzywasz mnie od dzieciaków i ludzi nie potrafiących czytać... a ty Rafau - chyba raczej powinieneś zachęcać graczy do gry tutaj, niż napisać do niego WYPIERDALAJ.... Założmy że nie lubisz rudych, z tego powodu nie zaprosisz rudego na imprezę na którą zapraszasz wszystkich? Dorośnijcie, bo moge się założyć że jesteście w tzw. "wieku buntu" czyli macie " 15 - 18 lat, prawda?

Opublikowano

Omg.. No nie wierzę, że taki team mógł COKOLWIEK zrobić... iGuana - ja wyrażam TYLKO i WYLACZNIE swoje zdanie... Jeżeli sie z nim nie zgadzasz - to napjsz że się nie zgadzasz i napisz czemu, a nie wyzywasz mnie od dzieciaków i ludzi nie potrafiących czytać... a ty Rafau - chyba raczej powinieneś zachęcać graczy do gry tutaj, niż napisać do niego WYPIERDALAJ.... Założmy że nie lubisz rudych, z tego powodu nie zaprosisz rudego na imprezę na którą zapraszasz wszystkich? Dorośnijcie, bo moge się założyć że jesteście w tzw. "wieku buntu" czyli macie " 15 - 18 lat, prawda?

Ty jesteś w wieku hejtera i napinacza internetowego jakieś 9- 15 lat, prawda ?

Opublikowano

Pogadajcie z YouTuberem : DARIUSZ III :) Ma sporo widzów , u takiej osoby reklama mogla by pomoc w duzej mierze w sukcesie :)

Rozmawiałem ale nie odpisuje i nie jest źle 3-4 YouTuberów wybitych reklamuje serwer więc jak na dobry start jest dobrze ;)

Opublikowano

Rozmawiałem ale nie odpisuje i nie jest źle 3-4 YouTuberów wybitych reklamuje serwer więc jak na dobry start jest dobrze ;)

Widzialem wszystkich , jednak musicie wiedziec ze ich suby sie dubluja np. jak jeden ,ma 3k widzow to drugi ma 1.5k widzow to 1k widzow drugiego subuje pierwszego wiec trafia do 3.5k osob przekaz a nie 4.5k :). A na wieksza skale ( duzo mniejszych youtuberow , to zjawisko bedzie bardzo popularne )

A np. osoby nagrywajace z samego PL'a maja wieksza ilośc róznych odbiorów z innego źródła jakim jest PL :)

Oby były 2 tysiące osób ;x

Opublikowano

Widzialem wszystkich , jednak musicie wiedziec ze ich suby sie dubluja np. jak jeden ,ma 3k widzow to drugi ma 1.5k widzow to 1k widzow drugiego subuje pierwszego wiec trafia do 3.5k osob przekaz a nie 4.5k :). A na wieksza skale ( duzo mniejszych youtuberow , to zjawisko bedzie bardzo popularne )

A np. osoby nagrywajace z samego PL'a maja wieksza ilośc róznych odbiorów z innego źródła jakim jest PL :)

Oby były 2 tysiące osób ;x

Na spokojnie będzie moim zdaniem 2k . Teraz pewnie będzie większa reklama niż na Grejscie . :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...