Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wieża Demonów została rozbudowana o kilka poziomów. Kilka informacji:

[9 Piętro] Zabijcie Umarłego Rozpruwacza. Jeśli chcecie przejść dalej należy oddać Szkat. Umarłego Rozpruwacza.

[10 Piętro] Odblokuj 5 pieczęci przez Dzwony (20 minut).

[11 Piętro] Pokonajcie Niebieską Śmierć. Po jej zabiciu pojawi się trzech Kowali

Wieża Demonów została rozbudowana o kilka poziomów. Kilka informacji:

[9 Piętro] Zabijcie Umarłego Rozpruwacza. Jeśli chcecie przejść dalej należy oddać fartucha!

[10 Piętro] Odblokuj 5 pieczęci przez Dzwony (20 minut).

[11 Piętro] Pokonajcie Niebieską Śmierć. Po jej zabiciu pojawi się trzech Kowali

Skojarzenia.. xD

//Reklama OFF.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

Tak wszyscy chwalicie że serwer zayebisty i w ogóle.Nie ma co tak cieszyć się z serwera ponieważ nie takie projekty już wychodziły i jakoś padały.

Pewnie zaraz będziecie pisać jakie,a dam tutaj przykład np.nexan....I co z tego że był to serwer innej administracji,ale w tych czasach tak jest że im większe zainteresowanie serwerem tym większych huk jak serwer padnie.Co z tego że Lourt teraz stawia serwer z pomocą ForGame,czy to robi jaką różnice.Jakoś inne serwery jego twórcy są już offniete.A to czemu ponieważ mieli wyebane w nie,nachapali się kasą i tyle.Lepiej zamknąć serwery i zrobić nowy projekt nie ma co.

Pewnie zaraz polecą hejty ale ja mam to gdzieś niech sobie dzieci popiszą,może im ulży.

Tak cieszycie mordy z nowego harda który i tak zapewne będzie lipą,wydacie w uj kasy i później będzie jeden wielki płacz.

Ale to już wasza broszka,róbcie co chcecie tylko,żeby później nie było jęków.

Ps.Możecie hejtować mój post,ale i tak mnie to nic nie ruszy.Pewnie większość z was to dzieci które cieszą się z pikselowego świata metina.Tacy jak Lourt tylko cięszą się że potrafią zamydlić oczy dzieciom które wydają na IS aby zapełnić im portfele.Mam nadzieję że kumaci ludzie nie wydadzą kasy aby zasilić budżet takich ludzi.

Świat Metina zszedł na psy,ludzie stawiają serwery dla kasy,nie to co kiedyś,aby umilić czas graczom.Stawia się serwery na kilka miesięcy,aby jakoś wspomóc swoją biedote.

Piszcie co chcecie i tak ma to gdzieś ;)

Tak wszyscy chwalicie że serwer zayebisty i w ogóle.Nie ma co tak cieszyć się z serwera ponieważ nie takie projekty już wychodziły i jakoś padały.

Pewnie zaraz będziecie pisać jakie,a dam tutaj przykład np.nexan....I co z tego że był to serwer innej administracji,ale w tych czasach tak jest że im większe zainteresowanie serwerem tym większych huk jak serwer padnie.Co z tego że Lourt teraz stawia serwer z pomocą ForGame,czy to robi jaką różnice.Jakoś inne serwery jego twórcy są już offniete.A to czemu ponieważ mieli wyebane w nie,nachapali się kasą i tyle.Lepiej zamknąć serwery i zrobić nowy projekt nie ma co.

Pewnie zaraz polecą hejty ale ja mam to gdzieś niech sobie dzieci popiszą,może im ulży.

Tak cieszycie mordy z nowego harda który i tak zapewne będzie lipą,wydacie w uj kasy i później będzie jeden wielki płacz.

Ale to już wasza broszka,róbcie co chcecie tylko,żeby później nie było jęków.

Ps.Możecie hejtować mój post,ale i tak mnie to nic nie ruszy.Pewnie większość z was to dzieci które cieszą się z pikselowego świata metina.Tacy jak Lourt tylko cięszą się że potrafią zamydlić oczy dzieciom które wydają na IS aby zapełnić im portfele.Mam nadzieję że kumaci ludzie nie wydadzą kasy aby zasilić budżet takich ludzi.

Świat Metina zszedł na psy,ludzie stawiają serwery dla kasy,nie to co kiedyś,aby umilić czas graczom.Stawia się serwery na kilka miesięcy,aby jakoś wspomóc swoją biedote.

Piszcie co chcecie i tak ma to gdzieś ;)

Mówisz ze mamy serwery pod PLN tylko ze senthia stoi od zeszłego roku praktycznie i postoi kolejny. Dalej uważasz, że jest on zrobiony aby sobie napchac w porter? Większość teamu który znacie jest tam za darmo i robi to z przyjemności.

Wiec nie zgrywaj tutaj żadnego jasnowidza co będzie z Hardem, bo tylko ty na tym stracisz...

Ludzie nauczyli się czegoś w życiu i wykorzystują to teraz w porównaniu z takimi co się obijali a teraz nie mają takich samych możliwości stworzenia takiego serwera to za hejty się łapią..

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Set pvp: przerabianie z łez, Set pvm: wydropienie z nowych map - bossy/metiny
to jest wg. mnie najlepsza opcja ale wg. dobrze rozumiem że set pvp będzie jeden? ( nie na klasy? ) jak tak to ok, przeróbka z łez, niech bony się przenoszą i żeby wkładało się do nich nowe rudy. I dobrze by było żeby najszynik do pvp nie był lepszy z kontynuowanymi bonami od pve do którego np. wejdzie tylko 1x maks.pż

Opublikowano

Set pvp: przerabianie z łez, Set pvm: wydropienie z nowych map - bossy/metiny

to jest wg. mnie najlepsza opcja ale wg. dobrze rozumiem że set pvp będzie jeden? ( nie na klasy? ) jak tak to ok, przeróbka z łez, niech bony się przenoszą i żeby wkładało się do nich nowe rudy. I dobrze by było żeby najszynik do pvp nie był lepszy z kontynuowanymi bonami od pve do którego np. wejdzie tylko 1x maks.pż

Wszystko jest do ustawienia , tak jeden set np "nasior z łez +9" przerabiasz na diamentowy i powiedzmy daje on +1 bon który jeszcze ustalimy możliwe że bd ankieta po tym jak wybierzecie ile setów :) . Set do expa jeżeli bd 1 możliwe że bd dropił :)

Opublikowano

a wlasnie w filmie sa ksiegi jezykow czyli nie bedzie jak na wiekszosci privow ze odrazu "rozumiemy" co pisza do nas z innych krolestw ?
triadorianskie szkatulki i wiedzy wpadaja odrazu do eq czy trzeba podnosic ?

Opublikowano

Hahah, ale beczka słuchać waszych kłótni jak to długo serwery stoją i są zaniedbywane.

Prawda jest taka, że wszystkie serwery które powstają są pod zarobek.

Dlaczego serwery są wyłączane ? Otóż mniej graczy = mniejszy zarobek, i tak fortuna się kręci = stary zamknąć, zrobić nowy i tyle.

Sam posiadam serwerownie minecraft'a które stoją już ponad 5 miesięcy i postoją jeszcze długo.

Tylko niestety kilka osób musi się ogarnąć, bo pieniądz to nie wszystko.

Żeby serwer dobrze zarabiał i żeby grało dużo osób trzeba pierw dobrze go zrobić ;) i się nim opiekować

Opublikowano

Hahah, ale beczka słuchać waszych kłótni jak to długo serwery stoją i są zaniedbywane.

Prawda jest taka, że wszystkie serwery które powstają są pod zarobek.

Dlaczego serwery są wyłączane ? Otóż mniej graczy = mniejszy zarobek, i tak fortuna się kręci = stary zamknąć, zrobić nowy i tyle.

Sam posiadam serwerownie minecraft'a które stoją już ponad 5 miesięcy i postoją jeszcze długo.

Tylko niestety kilka osób musi się ogarnąć, bo pieniądz to nie wszystko.

Żeby serwer dobrze zarabiał i żeby grało dużo osób trzeba pierw dobrze go zrobić ;) i się nim opiekować

Dobrze masz minecraft'a ale nie myl tego z mt2 jak byś miał zyski na - 400-500zł to byś sam zamknął bo ci się interes nie kręci więc nie myl tych 2 gier :) . Co do zarobku to już jest inna sprawa , jeżeli tego co wcześniej napisałem to już nie moja wina :) , ponieważ serwer dla garstki osób na minecfrafci'e możesz trzymać ale na Metinie nie możesz :)

Opublikowano

Dobrze masz minecraft'a ale nie myl tego z mt2 jak byś miał zyski na - 400-500zł to byś sam zamknął bo ci się interes nie kręci więc nie myl tych 2 gier :) . Co do zarobku to już jest inna sprawa , jeżeli tego co wcześniej napisałem to już nie moja wina :) , ponieważ serwer dla garstki osób na minecfrafci'e możesz trzymać ale na Metinie nie możesz :)

prawda, mój sąsiad to admin neste**.pl (minecraft) i 100online ma na vpsie za 150zł miesiecznie :] a firewalla jakiegos taniego fes i go nie rozjebali. A zeby serwer metka postawic to musisz na maszyne i filtry ddos wydać z 5tys

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Pytania : :)

Z tych szkatułek co Sh4key pokazywał leca księgi poli np . Czy będzie dało się je jakoś zwojować? Będą do tego zwoje egzo i rady pustelnika?

LEcą z tych szkatek zwoje egzo i rady pustelnika. Czy będzie się dało zezwojować skila?

Czy na serwerze będzie prywatne dT? :)

Od jakiego lvl będzie mozna użyc wierzchowców i czy będą one dostępne w IS? :)

Budowniczy
Opublikowano

Po 1 to co ty taki zdenerwowany? Calm down, meliske sobie zaparz a nie mi tutaj plujesz...Hejty? To nie sa żadne hejty... Czy tilian2 wytrzymał chociaż miesiąc? Wytrzymał? Tak więc jakie hejty? Były na to dowody, może wg. ciebie nieprawdziwe... Ale czy prawdziwe czy nie - wszystkie serwery lourta nie wytrzymały więcej niz 2 miesiące... Oglądałem tą prezkę to na serio wielki + dla was, bo masa nowych oryginalnych pomysłow...

Gosh... Odnośnie zabezpieczeń Tiliana było kilka takich dzieci, które już to mówiły..

No ale może czytanie ze zrozumieniem to nie jest Twoja mocna strona to będę tak łaskawy i powtórzę.

Lourt tworzy według mnie najlepsze serwery z najlepszą fabułą i sensem.. Ale wiadomo ze nie ma osoby która jest idealna we wszystkim.. No może ty się za takiego uważasz ale mniejsza. Serwery to jego mocna strona lecz zabezpieczenia nie. Dlatego postanowiliśmy z Nim współpracować i zgrać się w mocniejszy Team.

( skopiuje sobie normalnie ten tekst i będę czekał na takich jak Ty ).

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Z tych szkatułek co Sh4key pokazywał leca księgi poli np . Czy będzie dało się je jakoś zwojować? Będą do tego zwoje egzo i rady pustelnika?

LEcą z tych szkatek zwoje egzo i rady pustelnika. Czy będzie się dało zezwojować skila?

W przyszłości będzie prywatne DT a co do reszty czekaj na odpowiedz od GM :P

Opublikowano

W przyszłości będzie prywatne DT a co do reszty czekaj na odpowiedz od GM :P

O kurdę prywatne dt to mus od początku... Jak sobie wyobrażacie serwer 2 tys graczy + 4/5 channeli i kazdy chce na dt latać zeby zrobić eq? :) Od poczatku powinno coś takiego być :)

Opublikowano

zwoje egzo i rady nie dzialaja na zwykle umiejetnosci priv dt bedzie w przyszlosci jak to pisali, na chwile obecna jest publiczne.

Opublikowano

odnośnie team wole żeby team pracował za kase a nie za darmo, przynajmniej nie ciągnie tak do dorabiania na boku.
zrobice mały team, podzielcie sie kasa sprawiedliwie i tyle a nie sponsor zgranie all, ( i przykładowo... osiagnie profit i zamykamnie ).
jak sie dzieli z innymi widac ze zalezy mu na zespole i na dluga mete.

tak to robicie to z przyjemności ale tak naprawde zadnej przyjemnosci nie bedzie po starcie jak bedziecie musieli tylko pilnowac serwa i pewnie ten gm przydaje sie do czegos innego niż tylko "przyjemność z banowania wh" i "odpisywania masie kidów ze nie dam eq " wiec pewnie tez gra swoja jakas postacia a jak nic kasy nie ma to nie ma nic do stracenia i pomoze sobie w jakis sposob

ogolnie nawet dopuszczam że gm gra tez, ze ma latwiej, dostaje free sm itp, pomoze swojemu znajomkowi, ale zwykle to nie wystarcza i trzeba dojebac itemem z navi lub cos w tym stylu.

aa i ta bete moglibyscie dac wczesniej bo jesli znalazly sie bugi to z dnia na dzien mozecie wszystkich nie ogarnac a potem bedziecie start przekladac bo bugi trzeba naprawiac.

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z hełmami i butami ??

Zauważyłem że chcecie wycofać nową bizuterie prosze was przemyślcie to jężeli będą 4 jej rodzaje do pvp to utrudni grę ponieważ w danym komplecie trzeba wbić odpowiednie bony jak i posiadac 4 jej komplety.Ludzie zaznaczali 1komplet pvp bo to ułatwi grę ale moim zdaniem ta nowa biżuteria to wasz mocny punkt i radze wam jej nie zmieniać ale zrobicie jak chcecie.

1358265693558802.png
Opublikowano

Gosh... Odnośnie zabezpieczeń Tiliana było kilka takich dzieci, które już to mówiły..

No ale może czytanie ze zrozumieniem to nie jest Twoja mocna strona to będę tak łaskawy i powtórzę.

Lourt tworzy według mnie najlepsze serwery z najlepszą fabułą i sensem.. Ale wiadomo ze nie ma osoby która jest idealna we wszystkim.. No może ty się za takiego uważasz ale mniejsza. Serwery to jego mocna strona lecz zabezpieczenia nie. Dlatego postanowiliśmy z Nim współpracować i zgrać się w mocniejszy Team.

( skopiuje sobie normalnie ten tekst i będę czekał na takich jak Ty ).

Jakim prawem mnie obrażasz? Będę twoim graczem ( chociaz i tak jestem w 80% pewny ze serwer padnie ) i jakim prawem ty mnie obrażasz? Graczy kochasz, ale pojedyncza jednostke to spierdalaj? Jeden w prawo drugi w lewo, nie robi roznicy? Moze najpierw naucz sie szacunku do ludzi... Tym bardziej ze to ja cie bede utrzymywal, gowniarzu... Wlasnie przez ciebie wiele ludzi ma watpilowosci czy zagrac...

Budowniczy
Opublikowano

Jakim prawem mnie obrażasz? Będę twoim graczem iaz i tak jestem w 80 ie ) i jakim prawem ty mnie obrażasz? Graczy kochasz, ale pojedyncza jednostke to spierdalaj? Jeden w prawo drugi w lewo, nie robi roznicy? Moze najpierw naucz sie szacunku do ludzi... Tym bardziej ze to ja cie bede utrzymywal, gowniarzu... Wlasnie przez ciebie wiele ludzi ma watpilowosci czy zagrac...

Po 1. Daj mi jedno słowo którym Cię obraziłem..

Po 2. To ty próbujesz tutaj Mi uświadomić iż wiesz więcej o serwerach i jego sytuacjach wewnętrznych niż sam admin serwera.. A ja oznaczylem ze skopiuje sobie te wiadomość i będę wysyłał ją takim osobom ja ty, czyli takim które się wtrącają tam gdzie nie powinny i jeszcze starają się uświadomić ze same wiedzą więcej niż twórcy tego serwera. I mimo ze mówimy jak było naprawdę to Ty dalej masz swoją wersję które potem przekształcisz w plotki i podasz kolejnym osobom.

Po 3. Zamiast wyjeżdżać mi teraz z wulgami podaj takie argumenty które potwierdzą Twoje przemyślenia bo na literki nic nie udowodnisz.

Po 4. Nie zarabiam i robie to z przyjemności ale oczywiście znowu wtrąciłeś się tam gdzie nie powinieneś.

Po 5. Nie ucz mnie szacunku tylko doceń to, że cała administracja stara się Wam tutaj odpowiadać na każde zadane pytanie i nie cieszy mnie kłótnia z takimi osobamijjak Ty..

Dziękuję :)

logo.png

Opublikowano

1- Tak

2-Tak - działają na Dowodzenie, Poli, górnictwo oraz kamienie duchowe /nie działają na skille

3- Raczej tak powinno pojawić z biegiem czasu :)

4-Tak bd dostępne w Is(20dzik ) , pieczątki od 80 jak się nie mylę pisze w prezentacji :)

Zwiększyliście Resp metków w M2 ?

Nad tym jeszcze się nie zastanawialiśmy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...