Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

właśnie jak z bodziami? będą dropiły czy będzie można je wymieniać za jakieś itemki?

Opublikowano

właśnie jak z bodziami? będą dropiły czy będzie można je wymieniać za jakieś itemki?

Wiem, że ze skrzyń ucznia na któryś lvl się dostaje, można wymienić za PO (punkty osiagniec) i będą dropić ;d

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Szczerze, to nie wiem czym się jarać na tym serwie. Podobny do almantii, lecz mniejszy exp i zapewne bardziej dopracowany. Serwery medium padły, myślę, że ten padnie jeszcze szybciej, ale wam tego nie życzę ;>

Opublikowano

No to lipa mogliście chociaż bodzie u NPC dodać teraz chodzić i dropić bodzie jak na PL'u... Dobry serwer ale niestety na taki mocny Hard nie mam czasu. Poczekam na coś z podziału Medium/Hard.

Opublikowano

Jak dodacie bodzie u handlary to bd gites ;d

Skad zwoje egzorcyzmu?

Zwiekszcie drop medali ..

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Opublikowano

Mocny hard iż ? aaa ku trzeba czytać co 6/8h ok ...

Serwer nie jest taki trudny jak się wydaje .. zwykły hard jak rav*a czy balm*ra ;)

Opisane wszystko jest jak mniej więcej co można zdobyć, a Wy już uważacie, że będzie za trudno .

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Bodzie będą z tego co wiem dropić ze skrzynek "Triadoriańskich" (czy jakoś tak) i będzie duży % na wydropienie bodzia z tej szkatułki + oczywiście metiny 85+ i podczas expienia.

Opublikowano

Szczerze, to nie wiem czym się jarać na tym serwie. Podobny do almantii, lecz mniejszy exp i zapewne bardziej dopracowany. Serwery medium padły, myślę, że ten padnie jeszcze szybciej, ale wam tego nie życzę ;>

Nie masz się o co martwić nie oceniaj pochopnie , ponieważ to już nie jest to samo a zresztą sam się przekonasz jak bd chciał :)

Ps : Jak coś na ts3 : ForGame powstała dość duża strefa dla was (zaraz pod strefą senthia ) .

Bodzie będą z tego co wiem dropić ze skrzynek "Triadoriańskich" (czy jakoś tak) i będzie duży % na wydropienie bodzia z tej szkatułki + oczywiście metiny 85+ i podczas expienia.

Tak już nie długo zobaczycie na YT drop z tych szkat :)

Opublikowano

chyba jednak proponowałbym dodać te bodzie do NPC i to nie za jakąś wielką sumę Yang.

Będzie się ciężko expiło bo to w końcu hard no ale żeby przynajmniej jako tako te EQ zrobić. a nie zanim ktoś bodzia sobie dropnie to będzie miał już sporo ulepszaczy przykładowo na zbroję po czym zrypie ją u kowala.. heh.. no a jak będzie to naprawdę ciężki hard no to też nie będzie się on cieszył spora ilością graczy. a tego chyba nikt nie chce.
proponuję rozważyć opcje dodania tych bodzi. :)

Opublikowano

Mało info w tej prezentacji, wszystko trzeba się pytać...

Drop KD z metinów? Będzie można ulepszać KD z mniejszym plusem? Max KD to +4? 5 bon skąd?

Usuńcie małe i średnie poty, zostawcie tylko x200 duże czerwone i niebieskie, bo syf u handlarki jest...

DOWN: 1h? 2/3 bodzie? Może 1 na 24h? Jak ma być twardy Hard to niech 1 na 24h leci a co tam...

Opublikowano

Drop KD z metinów? Będzie można ulepszać KD z mniejszym plusem? Max KD to +4? 5 bon skąd?

Usuńcie małe i średnie poty, zostawcie tylko x200 duże czerwone i niebieskie, bo syf u handlarki jest...

Czy Ty, naprawde w tym temacie potrafisz tylko narzekać ? Co chwile mówisz dodajcie to i tamto "będzie za trudno"

Jak zrobią tak zrobią . . . To ma być hard nie medium/hard, więc nie ma mowy o bodziach u handlarki :)

Piszecie jeszcze, że będzie za trudno i nikt nie będzie grał w takim razie spójrz na ravie :P jest trudniejsza od tego serwera i gra jakoś po 2k online dziennie.

Budowniczy
Opublikowano

DOWN: 1h? 2/3 bodzie? Może 1 na 24h? Jak ma być twardy Hard to niech 1 na 24h leci a co tam...

No po to jest zapowiedź, aby się jeszcze dopytywać, sugerować itd.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Jak dodacie bodzie u handlary to bd gites ;d

Skad zwoje egzorcyzmu?

Zwiekszcie drop medali ..

To jest hard -.- powiedz mi na jakim hardzie są bodzie? Na r***i nie ma, na b**morze też nie, nawet na b****tii nie ma ...

tenor.gif

Opublikowano

chyba jednak proponowałbym dodać te bodzie do NPC i to nie za jakąś wielką sumę Yang.

Będzie się ciężko expiło bo to w końcu hard no ale żeby przynajmniej jako tako te EQ zrobić. a nie zanim ktoś bodzia sobie dropnie to będzie miał już sporo ulepszaczy przykładowo na zbroję po czym zrypie ją u kowala.. heh.. no a jak będzie to naprawdę ciężki hard no to też nie będzie się on cieszył spora ilością graczy. a tego chyba nikt nie chce.

proponuję rozważyć opcje dodania tych bodzi. :)

dlaczego wy tak płaczecie? ŻADNYCH BODZI U HANDLARKI, jak dla Cb za trudno będzie dropić to zapraszają Cie mediumy gdzie magiczny metal masz u handlarki :)

Opublikowano

A przedmioty typu jakies lizaki, ppki , wierzchowece unikalne to skąd bedzie mozna dosttac? :) Shizer opiszesz co bedzie w Is mniej wiecej ? :D A bodzi nie dawac do npc tylko exp + metki i te skrzynki , A tak Btw, nie za duzo syfu z tych skrzyn chodzi mi o to ksiązki :D

Opublikowano

200 szkat = 14 bodzi, MASAKRAAA!!! I weź tu nie narzekaj :D. Ale i tak zagram, być może tylko tak się wydaje, że jest ciężko, trzeba samemu się przekonać ;>.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...