Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revolution Engine 8.3

kamil10krul

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem tego nie rozgryziecie :P bo wy tylko jak na razie ustawiacie w takiej i takiej komórce np stal +9, a to trzeba by było ją zrobić tak aby nie zmieniać niczego ;) inaczej nie da rady :P

Takie moje zdanie :D

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

walek napisz jak to zrobiles to razem pomyslimy ;]

Cytat ktory cie zabije xD

JEZU DAJCIE MU PARLAMENTA LUB PRZENIESCI TO DO OFF TOP

by sEr&sEr

Opublikowano

Optymista xD

Dlatego sie ich pytamy xD

tak ogolnie niedawno nie bylo mozliwe ze komputer zmiesci sie w duzym pokoju ... a jednak mamy laptopy rozmiarow ksiazki

gdyby RE nie mial niczego nowszego niz CE nie robili by go wiec trzeba próbować.... a ze ty nie chcesz.... trudno glupio ci bedzie jak nam wyjdzie xD

z przykroscią musze stwierdzic ze jestes bezmózgim imbecylem, z resztą jak każdy kto nie moze pojąć ze tym programem zmienia sie plik .exe czy .bin ktory wyswietla informacje z servera dlatego u kolegi, w kafejce, mamy te same itemy co u siebie w domu. SĄ ONE ZAPISANE NA SERWERZE. mowisz ze gdyby re nie mial niczego nowszego niz ce nie robili by go... Pożal sie boze myslisz ze sluzy on tylko do metina ? wpisz w youtube i zobaczysz ze jest hackiem tez do innych gier, programow. Poraz kolejny staram sie wam to wytlumaczyc. Idzcie do szkoly moze nauczycie sie logicznego myslenia... Brak mi słów na prywitywizm waszego myslenia ,,nie poddamy sie bedziemy walczyc do konca uda nam sie zrobic stal !bedzie ciezko ale sie uda" boze kochany ...

niech ktos zamknie temat

Opublikowano

W tej chwili przesadziłeś obrażając nie tylko mnie ale także resztę pracującą nad tym problemem ... myślisz ze nie wiem ze RE służy do wielu innych rzeczy?... Gdybyś był bardziej inteligentny to zauważył byś ze inni sellaja stalki a ktoś dostaje mnisie ... ja osobiście kupiłem kd speeda +4 a otrzymałem magi+0 masz inne wytłumaczenie ? to się wypowiedz !! ...twój posta nie zawiera nic związanego z tematem... bardziej chodziło ci chyba o wyśmianie nas... nie będę więcej komentował bo szkoda czasu

Opublikowano

A ja umiem ruszac stworzonym itemem, po daniu go na handel widze zolc, po daniu do sklepu widze stal w sklepie, ale inni ciagle widzą mnisią:/

Opublikowano

W tej chwili przesadziłeś obrażając nie tylko mnie ale także resztę pracującą nad tym problemem ... myślisz ze nie wiem ze RE służy do wielu innych rzeczy?... Gdybyś był bardziej inteligentny to zauważył byś ze inni sellaja stalki a ktoś dostaje mnisie ... ja osobiście kupiłem kd speeda +4 a otrzymałem magi+0 masz inne wytłumaczenie ? to się wypowiedz !! ...twój posta nie zawiera nic związanego z tematem... bardziej chodziło ci chyba o wyśmianie nas... nie będę więcej komentował bo szkoda czasu

gram na astralu i jeszcze nie widzialem zeby choc jedna osoba sie skarzyla ze kupila stal a byla mnisia albo cos

Opublikowano

kurde bawiłem sie i po decreased value dalem increased i sie udalo byl bojowy +9 moglem nim poruszac lecz gra sie wylaczyla i dupa zall musze sobie przypomniec ;d

Cytat ktory cie zabije xD

JEZU DAJCIE MU PARLAMENTA LUB PRZENIESCI TO DO OFF TOP

by sEr&sEr

Opublikowano

@ja próbowałem zrobić na prv krwawą perłe ale nici, muszę jeszcze próbować @up czemu nie dodasz filmiku?

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

kronk daj jeszcze raz tutaj TUTA ja się męcze ale nie moge dojść jak pliss

da jego instrukcja nadawala sie o kant du**, zaraz ją usunąl bo tak naprawde myslal ze odkryl Ameryke tworzac stal czy cokolwiek ale nie ruszajace sie... Jak mu pocisneli ze takie nieruszjace sie kazdy umie to powiedzial narzekają i usuwa instrukcje ha ha dobre sobie nie lepiej odrazu powiedziec ,,sorry chlopaki myslalem ze wam chodzi tylko o to zeby widziec przedmiot" filmu tez juz nie wstawia od tygodnia ale zaraz powie ze nie ma neta ...

co do tych decreased value increased ... hmm troche angielskiego i czlowiek sie gubi co ?

Opublikowano

Mi to coś nie idzie za bardzo... Wychodzą mi itemy ale nie mogę nimi ruszać :x

PoZdro (jak komuś się uda to nich da tuta ;D)

Komentarze na profilu FUBUxMETIN:

Altwa1998r:

siema. Fubu a jak atakujesz z konia podczas jazdy to to jest skill? czy mozna tak na wiekszym lvlu konia?

KAZANxMETIN:

FuBu nasz Buk!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...