Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revolution Engine 8.3

kamil10krul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio czytałem na forum to tym haczku, wiem że jest to leprze wersja jak cheat engine lecz bardzo trudny w obsłudze. Jest możliwość zrobienia na nim TH << <3:) . Wiem bo zostałem oszukany w taki sposób w handlu miał koleś Łuskę +8 a po zakupie dostałem Smoczą zbroje +2. Raz udało mi się wykombinować coś lecz nie udało się tego powtórzyć włożyłem smoczą +5 , a koleś powiedział ładna smocza +9 tylko mnie na nią nie stać

nie wiem jak to zrobiłem widocznie przypadek nie udało mi się tego powtórzyć :( . Więc proszę was ziomale o jakieś rady.

Pozdrawiam całe Forum MPC.

Proszę nie zamykać tego tematu gdyż razem możemy coś uzyskać.

Tak jak kolega niżej napisał, że to program do wizualizacji no mówiąc tak to prawa ale czyż tak długo się rozpisywać to nie lepiej powiedzieć hack :) hehe

Za pomysł dali byście po 5* hehe

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatnio czytałem na forum to tym haczku...

Haczek??? to jest program do wizualizacji i na pewno nie zamierzone jako TH, ale się sprawdza.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

A można gdzieś go ściągnąć,nawet do zabawy?

Rekrut
Opublikowano

Działa :) Mi sie udalo sprzedac zrobiony tym programikiem k.k i to kilka razy z rzedu :) Sądze ze da sei zrobic ty TH raz sprzedalem gosciaowi skore tygrysa za 111k ;)

Edit:

@marcin5033 proszę bardzo :)

Krotka instrukcja jak to zrobilem:

1.Szukamy w tym temacie id przedmiotu ktory mamy gdzies w eq

2.wpisujemy w RE z procesem Metin2client id naszego itemku np skora tygrysa 20031

3.Teraz przestawiamy item na inne pole oraz w RE wpisujemy Value 0

4.Znow dajemy item na tosamo miejsce i szukamy jego id

5.jak znajdziemy i jestesmy prawie pewni ze to ten (bedzie ich nawet 5 nic sie niestatnie jak zmienisz nieprawdziwy)

6.Zmieniamy Value z id itemku (w tym przypadku 20031) na id itemku ktory chcemy otrzymać (np. kawałek klejnotu 20021)

7.Dajemy Freez

8.Przesowamy item ktory byl wczesniej na inne pole aby go niestracic

9.Chodzimy troche klikamy itp kombinujemy i mamy prawdziwy k.k :)

Opublikowano

Coś mi nie wychodzi;] Muszę popracować nad tym, ale to już coś;d Fajnie jakbyś dał filmik, byłbym bardzo wdzięczny;p

Opublikowano

Udało się, mam ebonki +9 xD Idę je komuś sellnąć;d

Sry za double post, ale nie myślałem o tym teraz;d

To tak- nie da się dać zrobionego itemu do handlu- druga osoba go nie widzi. Zresztą ja też nie;s

Pytanie do MCC- jakim cudem udało i się to sprzedać??

Ciekawa rzecz- po relogu ząb orka +, z którego robiłem ebo się pojawił natomiast ebonki... zostały xD Tylko dalej nie da się ich przesunąć.

Rekrut
Opublikowano

Też na początku mi niewychodzilo ale raz wystawiłęm gościowi sztuczny k.k a on za niego zaplacił, jak sie dowiem wiecej to cos wam jeszcze dam,ale napewno TradeHack z tego moze być :)

Opublikowano

Poradnik:

Wyczarój kk (ten fake)

kup tobol

wystaw

daj ok

kk zniknie :/

KOMBINOWAĆ MÓZGOWCE!!!

Pozdro dla całego MPCFORUM

@Edit

MMC ja to na obejściu robiłem :/ czeba na officialu probowac (metin2client.bin.lz) Pozdro

Znawca
Opublikowano

ja zrobiłem tylko tak jak na CE ale nic innego mi nie wychodzi ;//

robie tak jak MCC to gówno z tego wychodzi ; /

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

Tak jak up napisał :D Jak na coś wpadne i powtórze to 3 razy to zaraz się pochwale i opisze to na forum lub nagram i wrzuce filmik . P0zdr0

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

Dobra niech teraz 9/10 forum napisze posta "kombinujcie" lub "spobuje i powiem"... Jak juz bedziecie wiedziec to piszcie a nie robicie spam nie wnoszac nic nowego do tematu.

@Topic

Ja zostalem tak dzisiaj oszukany kupilem (niby) luske +7 z full KD +3 za 15kk a tu co? Mnisia +1 ze spalonym slotem =,=

Opublikowano

@UP

Kto powiedzial ze na handlu? Kupowalem przez tobolek. Dzisiaj jeszcze kolo na s14 kolo wystawil aure za 100k i ludzie kupowali, kasa szla a aura zostawala w magazynie... Wiem to od kilku kumpli z gildii =,-. Brawo dla Was, ze wspominacie o takich programach. Zaraz Mt2 padnie calkiem i po ptokach ;p

Opublikowano

Hahahahahhahahdzisiaj zarobiłem na tym 64kk sprzedawałem red perły (fake) na monku teraz mam fajnego fms z 37 sr... jeszcze sobie smoczą idę kupić :D i na metki robiłem tak jak MCC i jakoś wyszło jutro nagram filmik zawsze wychodzi mi za 3/4 razem

MOJE POSTACIE:

tmyt2 Woj body 89 lvl OFF

tmyt2 Surka Wp 92 lvl i rośnie OFF (miał śmiercio +9 :) )

tmyt2 Ninja dagger 91 lvl OFF

csyt2 Ninja dagger 97 lvl OFF

csyt2 Surka WP 101 lvl OFF (skradziony)

yt2game szaman smok 89 lvl OFF

yt2game woj mental 93 lvl OFF

sdlongju bm 86 lvl OFF

DongLve dagger 81 lvl OFF ;p

DongLve szaman smok 84 lvl OFF

DongLve szaman Healer 87 lvl OFF

DongLve Woj body 90 lvl OFF

KXmetin szaman healer 98 lvl OFF

Diwang Woj body 82 lvl ON

Diwang sura BM 79 lvl ON

Opublikowano

2.wpisujemy w RE z procesem Metin2client id naszego itemku np skora tygrysa 20031

Nie rozumiem tego punktu może ktoś wytłumaczyć?\

@edit trochę się pobawiłem i mi item "wyparował"

Może ktos dac dokładną instrukcję?

Opublikowano

Moze mi ktos wytlumaczyc jak tego uzywac tylko tak dokladnie :D za pomoc moge dac GM na 03msMT2

Cytat ktory cie zabije xD

JEZU DAJCIE MU PARLAMENTA LUB PRZENIESCI TO DO OFF TOP

by sEr&sEr

Opublikowano

**** *** ****- przepraszam, działa !

Próbowałem z farbą (czarną) i sklonowałem ją i zrobiły się 2 i moge dawać na handel !

Tylo trzbea ostrożnie z drogimi itemami bo znikają !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...