Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revolution Engine 8.3

kamil10krul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nadal stoimy w miejscu tam gdzie byliśmy tam jesteśmy ci co niby coś zrobili to gówno wiedzą czemu się tym z nami nie podzielili czyż nie MCC to co napisał wcześniej na kopie może działa lub nie działa, inni co niby powiedzieli, udało się im sprzedać to czemu stopniowo się z nami nie podzielą.

Jeszcze raz mówię, żebyśmy razem współpracowali. A zyskamy wiele.

Pozdro ALL.

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka.Z chęcią wam pomogę, ale nie mogę znaleźć tego programu do pobrania.Ten co jest na 1 stronie ma wirusa i jak chce go uruchomić to pojawia mi się zrzucanie pamięci fizycznej czy tam psychicznej.

Opublikowano

Siemka.Z chęcią wam pomogę, ale nie mogę znaleźć tego programu do pobrania.Ten co jest na 1 stronie ma wirusa i jak chce go uruchomić to pojawia mi się zrzucanie pamięci fizycznej czy tam psychicznej.

każde CE lub RE ma wiry ;]

Opublikowano

Ale mi się program nie chce odpalić.Włączam program pojawia mi się takie okienko daje tam ok i komp wali zwieche(zrzucanie pamięci fizycznej).Mam Win7

Opublikowano

http://www.przeklej.pl/plik/revolution-engine-8-3-rar-0006s59oo8is2j6

skana nie daje. nie chcesz nie sciagaj

20330958.jpg

Opublikowano

Up a co to za różnica?? Ważne że się przydarzyły. ( Mi osobiście się przydarzyło :/ Kupiłem mnisią +2 za 5kk a była smocza +9 na handlu pokazana)

o jezu no chodzilo mi o to ze jesli nikomu sie to nie przydazylo tylko wszyscy gdzies slyszeli albo cos to cala ta zabawa to fake

no zrozumcie jak w swoim pliku metina .exe czy tam .bin mozna zmienic to co widzą inni ktorzy mają informacje z serwa zal poprostu rzal i bul

Opublikowano

Może i mój post nic nie wniesie do tematu, ale po kija spamujecie.... próbujmy a dopiero wtedy zróbmy jakiś nowy temat i dać tuta jakiegoś. Aczkolwiek dając tuta... wiecie n3o, GMowie i te sprawy, a wiec najlepiej nic tu nie pisać, a temat zamknąć. ;D

Fw15x0y.png

Opublikowano

JEST UDAŁO MI SIE ZROBIĆ Z MNISIEJ STAL +9 I DA SIE TO SPRZEDAĆ

TO TAK :

1.piszemy IP mnisiej czyli - 11600, robimy excat value i 2 bytes wszystko sciagamy i nakladamy mnisia ROBIMY FIRST SCAN

2. zmieniamy value na decresed value (cos takiego) , zdejmujemy mnisia I DAJEMY NEXT SCAN .

3.adresyi po lewej w ramce kopiujemy na dół, naciskamy prawym przyciskiem myszy freaze all adreses in the list

4.teraz wszystkim adresom zmieniamy value na czarno stal czyli - 11699,

5.wchodzimy do okna metina zakladamy bron pojawiia sie nam czarna stal zakladamy ja(niezaleznie od lewela da sie ja zalozyc) i kiedy mamy ja zalożona zakladamy mnisia.

6.w ten sposób wszyscy widza czarna stal +9 lecz do czasu około 2h po czym stal znika

7.CIESZYMY SIE KASĄ ZA STALKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przepraszam za ortografie spieszyłem sie :D

LICZE NA 5*"

Pomogłem bo nie jestem takim hamem jak ci co mówia ze sie im udało a nikomu niemówia jak B)

Opublikowano

Ech na gromo to nie działa...jak już założe ten mieczyk to tej czarnej stali nie da się zdjąć...szkoda...Tzn.ta czarna stal nie pojawia mi się w ekwipunku;/

Opublikowano

ej a macie sposób jak z lewej strony przenieść all? bo mam około tysiąca wyników

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...