Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revolution Engine 8.3

kamil10krul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej a wy to przez obejście robicie ? ? ja wlaczam RE i robie tak jak któryś tam Up napisał to nie mam tam po lewej żadnych rzeczy z Value żeby na dół przenieśc . Pomóżcie dam 5

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie dajcie linka do tego RE pls ;)

Na początku tematu jest, szukanie nie boli.

Róbcie tak jak MCC tylko dawajcie First scan> next scan

Mi raz wyszlo raz nie

Opublikowano

Ale to co jest na początku tematu to jest jakiś wir bo Kaspersky (ten najnowszy)wykrywa cos:PIjak włączam to RE to mi się coś patchuje i koniec,jest tylko jakies Shark (czy jakoś tak) w folderze ;/

Opublikowano

Dobra sam z ciekawosci sprobowalem i z ebonkow +0 zrobilem +9 i sellem za 10kk xD.

Zrobilem tak jak MCC tylko nie zmienialem na poczatku value na 0

Opublikowano

ogółem wszystko spoko lecz jest 1 haczyk wspomniała 1 osoba niektóre tego efekty widzę tylko ja ;/

robię eda wszystko pięknie że tak się wyrażę ale metin mi się zje**ł bo zrobiłem tak jak nasz kolega MCC kazał :) i bronie +9 są np ale w eq nie da się tego ani usunąć ani wywalić :P i co teraz ?? :P

Rekrut
Opublikowano

ogółem wszystko spoko lecz jest 1 haczyk wspomniała 1 osoba niektóre tego efekty widzę tylko ja ;/

Otorz nie za kazdym razem :) Czasem jak ci sie trafi to widzą tez inni (kilka krotnie probowałem i mi wyszło) poprostu trzeba kilka razy relognac przejsc przez tp pochodzic chwile itp itd i wtedy mozesz nawet u handlarza rozności sprzedać :)

Troche nie do tematu, niewiecie jak na obejsciu zrobic zeby miec np. 15serwow bo mam tylko 10 a niechce metka calego patchować bo to bugi usowa ;/

Opublikowano

Mógłby ktoś napisać jakąś dokładniejszą instrukcję jak to robić? Bo z tamtej niewiele mi wychodzi :/

W ogóle nie znajduje mi tych ID, może coś źle robię...

Opublikowano

napisane jest w eq że to SUnZi ( bo własnie na to zamieniałem igłe skorpiona ) a gdy daje komus na handel to jest igła skorpiona :/

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

Trudny w obsludze ten program :)

Cybuch go dobrze opanowal jednak usuneli mu konto ....

A wszyscy go wyzywali ze fake podal ^^

Opublikowano

Wszyscy piszecie ,że to działa itp. to może powiecie ,, dokładnie " jak to robicie i podzielicie się z kumplami z MPC. ja tak robie i tylko widac ze jest ten item ale jak go sprzedajesz to nie np.za 60k ( tarcza +9 ) tylko za 300 yang ( tyle warta igła skorpiona na której to robiłem ) , waliłem relogi , zmieniałem chyba przez godzine i nadal w handlu pokazuje igłe skorpiona zamiast tej tarcz y; / za pomoc dam 5 x 2 . Pomóżcie

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

Ech..udało mi się zgodnie z instr. usera MCC zrobić długi miecz z +3 na +9 ale jak daje na handel to widać ten +3 a nie +9 ;/może jeszcze coś trzeba zrobić??:P Bo ten RE działa tak samo jak jego poprzednik CE ;/

Rekrut
Opublikowano

Nie wiecie moze do czego sluzą inne Value? bo np. gdy znajduje sozkowy +6 to znajduje mi nie tylko jego id i mnozniki przez 256 65536 16777216 ale takze "22 ; 26 ; 25 ; 35 ; 42 ; kilka 1 i 50"

Po za tym dziś juz spadam, jutro się pobawie i powiem dokładnie co i jak.

Opublikowano

Ja z tymi itemami które zrobię nic nie mogę zrobić... Przenieść, założyć ani wyrzucić, po prostu sobie "zajmują miejsce w eq" A wy co robicie żebyście mogli je dać na handel, czy coś? :D Ja próbowałem już chyba wszystkiego.

Opublikowano

hmm ja dochodze do momentu ze kopiuje item jest w moim ekwipunku ale nie moge go przesuwac, jak wysawiam go na handel nic sie nie pojawia . Co dalej?

20330958.jpg

Opublikowano

@UP i 2x UP

Umiecie czytac? Prawie wszyscy maja ten problem... Kurna szkoda jednak ze ten cybuch dostal bana bo na tamtym filmiku all bylo...

Opublikowano

kurcze musi ktoś to rozgryść , ci co u góry pisali że się im udało i sprzedają perły i są bogaci to chyba wkręcają , ja tylko wpadne na ten sposób zaraz na forum opisuje jak to zrobiłem ;) a tamten ? nawet nie powiedział jak to zrobił , a ja moge złączyć tylko jeden item w drugi i dodają sie bony , robie relogi , chyba 5 zrobiłem i nic moge wywalac ale wywala mi sie ten słaby item :[

Burza mózgów !

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

Powracam tu, Reynald stwierdziłeś że raz CI wychodzi raz nie,

Opisz co robisz krok po kroku. Lepiej żeby nam wychodziło raz na sto niż w ogóle ;]

5940179274b57121f6e62d.png
Opublikowano

Re ma wirusy tak samo jak CE więc nie są szkodliwe

Opublikowano

Ja już jestem blisko coraz częściej mi sie udaje niż nie udaje :P jak rozkminie to w 100% dam wam tuta z ss a chociaz sie postaram z ss ;p a jutro opisze to co narazie umiem

xd5vrcjhj.png
Opublikowano

Mam tak samo jak wy mam item ale nie moge dac na handel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...