Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revolution Engine 8.3

kamil10krul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da sie bez skojarzen xD

A do Topa no wiesz kazdy tak nie mysli sie zabezpieczac xDD nie moge xD a wiesz koles cie bajeruje koncze gre itd to wtedy juz wgl nie nagrywasz tylko kupujesz a pozatym widzisz ze nikt tutaj tego nie umie wiec jest mmoze jakis 10 osob na swiecie kto to umie :P

Nie spamuje i jestem nowy(mam mało postów)

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I za co mi minusy dajesz ??? odwdzieczam sie tym samym

Co za dziecko

@edit

patrz kidzie :) Poziom reputacji: -10

Neutralny

@topic

Dalej uwazam ze to niemozliwe napewno nie tym programem

k0cio.jpg
Opublikowano

tego trade hacka z tego nie da sie zrobic to tylko zabawka jak CE

przepraszam zlagowalo sie i 2 raz wyslalo

/

Opublikowano

i co ktos juz to rozpracował ??bo chciałbym zarobic :D ebonki +9 za 10kk wystawiaca to naprawde kolczyki miedziane +0 xDD i jeszcze zbugowac zeby ludie kupowali a item zostAJE NADAL W SKLEPIE I W ICH EQ xD

hmm... czytając to wszystko(a natchnienie czerpiąc z tej wypowiedzi) doszedłem do ciekawego wniosku. Mianowicie, wcale nie potrzebujemy trade hacka, ale clone hacka na nim możemy się wzbogacić wiele bardziej (dla przykładu ciągłe otwieranie małży , 1 małży ;p). Taki clone hack może być łatwiejszy do stworzenia, a przynajmniej tak mi się wydaje xD.

Opublikowano

Nigdy takie cos nie powstanie zaden program niewysyla sygnalow do serwra wiec to niemozliwe tylko dobry haker moze to zrobic

k0cio.jpg
Opublikowano

Oj nie bądź taki pochopny Only4Me. Revolution Engine, tak jak pewnie już koledzy pisali nikt z Polski nie opanował. Mr Cybuch robił to na jedym ze swoich filmów i tylko JEMU się to udało, a 80% polskiego YT go wyśmiała, a przewyższa was wiedzą o metku 2 lub 3 razy. Wysyłanie pakietów jest najważniejsze, uda Ci się wysłać pakiet, masz już połowe z głowy, potem trudzisz się, aby zrobić dobrą iluzję, aby serwer to przyjął i wziął za realną rzecz, dzięki temu i ty i inni gracze będą to widzieć, jednak po zabraniu tego z twojego EQ pakiet się zmieni i będzie to znów słaba rzecz z twojego EQ, według mnie najpierw niech zbierze się takich 5 dobrych, ale to bardzo dobrych informatyków, niech rozgryzą kody RE, poznają jego strukturę i spróbują coś zdziałać.

Tyle z mojej strony.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest postep :D zrobilem stal +9 i moge ja wystawic na tobole, ale jej nei widac... Jeszce troszke i to rozgryze :D

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

juz prawie to ogarnolem ;F musze pomyslec z wystawianiem na handel w eq mam normalnie ogon weza+ ( tak naprawde to ornament) daje na handel ustawiam cene itd tyle ze pokazuje mi sie ornament: / zamiast tego ogona jak juz ok klikne w tobole na handlu tak samo ;F trzeba cos popruBowac moze wkoncu sie uda.. ;P

Opublikowano

Ludzie drodzy, to działa na takiej zasadzie, że każdy item w grze i na serwerze ma swój unikatowy ID. Jeśli wystawiasz jakiś item do sklepu to on ID nie berze od Ciebie z kompa tylko z tego, co ma w bazie danych. Ten program ma możliwości wyłącznie po stronie klienta więc nie jest w stanie stworzyć przedmiotu na serwerze! Co byś nie zrobił to u Ciebie może być nawet stalka +milion a po 2 stronie będzie to zawsze mnisia bo ID się nie zmienia. Ludzie ogarnijcie się :)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Jak ja dawałem sobie na 2 postać łuk +5 20% na ory to dałem accept potem na 2 postać biore accept a tam łuk +0 :((

(Na prawdę takie coś miałem nie kłamie przysięgam na biblię!!!!)

Opublikowano

Andrzejt17 a wiec wytlumacz nam jak oni to robia? ze nas w handlu koluja -.- ze widzimy itemy ktore chcemy kupic a dostajemy syf .-.-

wrobiono mnie tak na privie Triadica.net dalem dla goscia na handel luske +4 z kd defa +4 i mialem to zamienic za smocza +9 i nimfe +7 patrze wszystko dobrze klikam akcept w eq mam smocza +0 i nimfe +3 -.- i co powiesz? Niewiem jak oni to robia ale przydalo by sie to rozpracowac.

Opublikowano
Mr Cybuch robił to na jedym ze swoich filmów i tylko JEMU się to udało

A dasz jakiś dowód na to? Bo stop-klatka to nie problem i "stworzenie itemu"... <_<

Co do tematu to bawiłem się w tym programie dużo i zauważyłem, że prawie takie samo działanie jak CE. Wątpię, aby to się łączyło jakoś z bazą danych serwera <_<

A spam w tym temacie niesamowity o.O

@Up

Daj dowód to pomogę wam to rozpracować...

A co do innych to jeśli pojawia się wam item w eq i nie da się go przenieść ani nic to nic z tego nie będzie! Ja kiedyś tak zrobiłem w CE i to tylko iluzja jest!

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Andrzejt17 a wiec wytlumacz nam jak oni to robia? ze nas w handlu koluja -.- ze widzimy itemy ktore chcemy kupic a dostajemy syf .-.-

wrobiono mnie tak na privie Triadica.net dalem dla goscia na handel luske +4 z kd defa +4 i mialem to zamienic za smocza +9 i nimfe +7 patrze wszystko dobrze klikam akcept w eq mam smocza +0 i nimfe +3 -.- i co powiesz? Niewiem jak oni to robia ale przydalo by sie to rozpracowac.

Na privach... Na globalu jeszcze nie słyszałem o takim przypadku a gram długo i na kilku serwerach..

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

To raczej nie zadziala chyba, przeciez to tyko my widzimy a nie da sie zrobic zeby inny to wdzieli a jak sie da to chyba nie tym programem

PS: tak sadze ale na 100% nie jestem pewny

Opublikowano

@2xUP

Twoja wiedza nie jest wystarczająca :) Tutaj potrzeba dowodów...

Do tych co piszą, że ich oszukano:

Nikt wam nie uwierzy bez dowodów <_<

Wcześniej nie było takich przypadków, że zamiast pokazanego eq dostawało się inne tylko akurat jak ten temat powstał... <_<

I skąd podejrzenia, że to akurat w RE jest robione, a nie w innym programie? Padła nazwa programu i to wszystko jego wina?

I jeśli chcecie się żalić to zapraszam gdzieś indziej - nie tutaj...

A jak chcecie żeby ktoś wam uwierzył to dajcie dowód.

_____

Nie oczekuje odpowiedzi. To jest tylko ironia...

Mam nadzieję, że to troche ograniczy spam. Bo tylko dyskutujecie co wam ukradli i w jaki sposób, a założyciel tematu miał zamiar znaleźć funkcję w tym programie którą mógłby wykorzystać dla własnej korzyści w metinie. A jak na razie nie ma żadnego pożytku z tych postów :mellow:

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...