Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revolution Engine 8.3

kamil10krul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może wystawilibyście film jak coś sprzedajecie i jak coś robicie??? tylko z jakąś dziwną nazwą bo noobki z youtube ukradną :P

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm... siedze na tym juz 3 dni... i nic... nikt nie widzi mojego eq ... ja widzę +9 tylko w eq... co do opisu alberto177

1.piszemy IP mnisiej czyli - 11600, robimy excat value i 2 bytes wszystko sciagamy i nakladamy mnisia ROBIMY FIRST SCAN

nie 11600 tylko 11200

5.wchodzimy do okna metina zakladamy bron pojawiia sie nam czarna stal zakladamy ja(niezaleznie od lewela da sie ja zalozyc) i kiedy mamy ja zalożona zakladamy mnisia.

ok zakaldamy bron pojawia sie stalaka +9 juz zalozona wiec jak ja zalozyc ? xD a jak zalzoe mnisia to w eq widze stalke +9 a na posatci jest mnisia +0

Alberto gdybys mogl to chce zoabczyc jak to robisz w metku napisz na gg 766302

Jesli ktos juz umie to zorbic to tez prosze o kontakt gg lub an forum ;]

Opublikowano

co do pomysly alberto to robie tak jak trzeba po zrobieniu w RE zakladam bron jest stal widoczna w eq zakladam mnisia widze swoja postac w stalce +9 lecz nie moge jej zdjac ;/

Cytat ktory cie zabije xD

JEZU DAJCIE MU PARLAMENTA LUB PRZENIESCI TO DO OFF TOP

by sEr&sEr

Opublikowano

tylko jak xD ja nie widze na sobie stalki ! tylko w eq -.-'

z tobolem porbowalem zeby odrazu w jakims miejscu tobole wpisac id przedmiotu (wiecei o co lota) ale przedmiot neipoakzuje sie tylko neimozna wlozyc tam przedmiotu bi jest niby zajete ... nawet jakby to odpada bo trzeba podac cene

Opublikowano

W moim opisie , w 5 pkt byl blad. Przy robieniu 1-5 scanu id mnisiej , a 6 stalki.

No więc jeśli to działa to spotkajmy się na Astralu CH3 w M1 na moście . Postacie 1 levele .

Napisz na PW .

I ten twój poradnik u mnie nie działa .

Opublikowano

Kurde nierozumiem ja jak mam założoną ta stalke zakladam mnisia i mnisia tak jakby staje sie w stalce czyli jak przesuwam czarna to pzesuwam mnisia ktora jest w srodku stalki czaicie ja robie zawsze tak jak podałem instrukcji niewiem czemu wam nie wychodzi.

Ps: ja mam bez torentów metina .

Opublikowano

na 4bytes lepiej to dziala ale nadal nie da sie stalka ruszac ;/

Cytat ktory cie zabije xD

JEZU DAJCIE MU PARLAMENTA LUB PRZENIESCI TO DO OFF TOP

by sEr&sEr

Opublikowano

JEST UDAŁO MI SIE ZROBIĆ Z MNISIEJ STAL +9 I DA SIE TO SPRZEDAĆ

TO TAK :

1.piszemy IP mnisiej czyli - 11600, robimy excat value i 2 bytes wszystko sciagamy i nakladamy mnisia ROBIMY FIRST SCAN

2. zmieniamy value na decresed value (cos takiego) , zdejmujemy mnisia I DAJEMY NEXT SCAN .

3.adresyi po lewej w ramce kopiujemy na dół, naciskamy prawym przyciskiem myszy freaze all adreses in the list

4.teraz wszystkim adresom zmieniamy value na czarno stal czyli - 11699,

5.wchodzimy do okna metina zakladamy bron pojawiia sie nam czarna stal zakladamy ja(niezaleznie od lewela da sie ja zalozyc) i kiedy mamy ja zalożona zakladamy mnisia.

6.w ten sposób wszyscy widza czarna stal +9 lecz do czasu około 2h po czym stal znika

7.CIESZYMY SIE KASĄ ZA STALKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przepraszam za ortografie spieszyłem sie :D

LICZE NA 5*"

Pomogłem bo nie jestem takim hamem jak ci co mówia ze sie im udało a nikomu niemówia jak B)

I co klamiesz?? Twój sposób nie ma prawa działać, bo ty z mnisia nic nie robiles tylko z zbroja ktora masz aktualnie ubrana, czyli cokolwiek ubierzesz masz stal, a jak cos zdejmniesz masz to co ubrałes...

Zrobiles poprostu stalke clientside tak ja w CE

Zeby zrobic TH trzeba zienic mnisia w stal a nie miesce do ubrania zbroi w stal...

Opublikowano

@Up Tak, by wy tylko zmieniacie wartość komórki

Takim sposobem to ja mogę w każdym miejscu sobie zrobić stal i nic z nim nie zrobię bo tylko zmienię wartość tego miejcie a nierobie itemu albo tez nie zamienię

Opublikowano

Dajcie link do tego na speedyshare.com :P To przetestuje :D Bo z waszej rozmowy już nie wiem czy działa, czy nie ;]

Opublikowano

Teraz ja coś powiem. Moim zdaniem to jest tylko wizualizacja. Nawet gdybyśmy siedzieli nad tym tydzień i tak byśmy tego nie zrobili. Wcześniej Ci co pisali na pewno kłamali. Dajcie sobie z tym już spokój. Ja próbowałem kilka godzin i nawet przedmiotem ruszać nie mogłem. W tym temacie nie widać nikogo z więcej postów niż 500, bo wiedzą, że to nie istnieje. Takie jest moje zdanie i co chcecie to róbcie.

Opublikowano
Nawet gdybyśmy siedzieli nad tym tydzień i tak byśmy tego nie zrobili.

Optymista xD

Wcześniej Ci co pisali na pewno kłamali.

Dlatego sie ich pytamy xD

tak ogolnie niedawno nie bylo mozliwe ze komputer zmiesci sie w duzym pokoju ... a jednak mamy laptopy rozmiarow ksiazki

gdyby RE nie mial niczego nowszego niz CE nie robili by go wiec trzeba próbować.... a ze ty nie chcesz.... trudno glupio ci bedzie jak nam wyjdzie xD

Opublikowano

ja to sciągam.. właczam .. i nagle kilka błedów.. po czym naciskam ok i wkoncu mi sie wlacza R.E.. tak ma byc czy tylko ja mam taki bład =O ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...