Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revolution Engine 8.3

kamil10krul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpię żeby się to komuś udało zrobić :P Bo gdyby nawet jednej osobie się udało to na każdym servie zobaczylibyście takie kosmiczne ceny (niskie) że szok, i zaraz by było milion nowych tematów na forum metka. Także mi się zdaje że nikomu to się jeszcze nie udało :P a jak ktoś mówi że widział kd speeda +4 a otrzymał magi +0 to jaja se robi ;] niech każdy robi filmik jak handluje to tylko naciśnięcie 1 klawisza :D

Pozdro

6a988de14ac30.jpg

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

da jego instrukcja nadawala sie o kant du**, zaraz ją usunąl bo tak naprawde myslal ze odkryl Ameryke tworzac stal czy cokolwiek ale nie ruszajace sie... Jak mu pocisneli ze takie nieruszjace sie kazdy umie to powiedzial narzekają i usuwa instrukcje ha ha dobre sobie nie lepiej odrazu powiedziec ,,sorry chlopaki myslalem ze wam chodzi tylko o to zeby widziec przedmiot" filmu tez juz nie wstawia od tygodnia ale zaraz powie ze nie ma neta ...

co do tych decreased value increased ... hmm troche angielskiego i czlowiek sie gubi co ?

Instrukcja byla dluga ;]

Opisywala jak wyslac dane na serwer.

Nie jak Ty to robisz na clienta ;]

ale wlasnie takie cioty jak Ty zaczeli najezdzac ;]

Opublikowano

Moje zdanie jest takie, że niepotrzebnie usuwałeś, bo kto by chciał to by sobie skorzystał, a ten kto nie chce to niech w ogóle nie wchodzi w ten temat i tyle .

Opublikowano
a jak ktoś mówi że widział kd speeda +4 a otrzymał magi +0 to jaja se robi ;]

Nie robie se jaj -.-' wszyscy odrazu na NIE ... -.-' nie bede komentowal.... kupilem, dostalem, wiem..... ci co nei wierza to neich nie wierza i dalej graja

Opublikowano

Instrukcja byla dluga ;]

Opisywala jak wyslac dane na serwer.

Nie jak Ty to robisz na clienta ;]

ale wlasnie takie cioty jak Ty zaczeli najezdzac ;]

kiciarzu mały dalej brniesz w kłamstwie ? dopuscic 11 latka do internetu. Mam tą twoją instrukcje i sie nadaje o kant du*y . Głupoty powypisywane ze trzeba 6 pierwszych skanowan ahahahaha przetlumacz sobie moze ze slownikiem o czym jest mowa w tych pierwszych skanowaniach np... bigger than 11200 i szuka wielkosci wiekszych niz 11200 z tych znalezionych itp itp. ale nie nadal bedziesz sciemial ze działa a jak ktos chce filmik to odwracasz kota ogonem. Przyznaj sie do błedu bo juz mnie ku*wica bierze

Opublikowano

jak działa to chce sie spotkac na jakims serweze postaciami 1lvl i niech ktos mi to udowodni. nie zobacze-nie uwierze xD a jak nie to uwazam ze ten kto mowi ze mu sie udało kłamie. jak mi udowodni to wysle mu nawet sms na te sm zeby mi tylko dał instrukcje.

ja doszłem do tego ze mam item ale nic z nim nie mozna zrobic o.O

metin 2 pl.. koniec privów.. po padnieciu mojego serwera.

s19

67lv+

Opublikowano

jak działa to chce sie spotkac na jakims serweze postaciami 1lvl i niech ktos mi to udowodni. nie zobacze-nie uwierze xD a jak nie to uwazam ze ten kto mowi ze mu sie udało kłamie. jak mi udowodni to wysle mu nawet sms na te sm zeby mi tylko dał instrukcje.

ja doszłem do tego ze mam item ale nic z nim nie mozna zrobic o.O

http://www.youtube.com/watch?v=ryd7FB6WFo8 ja z cheat engine tak robiłem na R.E ale udało mi się zrobić iluzje a żeby chodzić i inni ją widzieli to nie. Niech ktoś powie jak się jeszcze robi żeby ktoś inny to widział i mógłbym mu na trade pokazać wizualna zbroje albo na tobole ja wystawić .

Help Plx

http://lockerz.bplaced.net/backup/invite/?id=1236 << Strona z zapisami na mam już dość tej strony u mnie :]

Lockerz . com <--- Strona na której zdobywasz pkt i wymieniasz na nagrody :] Polecam

qlimax_logo.jpg

Opublikowano

Ja to bym radził zamknąć ten temat :D jak ktoś rozgryzie to może dać tuta a tak to będzie niepotrzebny sam, co parę h będą posty w stylu ,,odświeżam, czy ktoś już to rozgryzł", ,,zrobiłem tylko ja to widzę a inni nie" itp

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Ja się cieszę, że wam to nie wychodzi, cwaniaki z miodem w uszach, trzymam kciuki, żeby wam nie wyszło nigdy oszukiwanie uczciwych graczy metina. Przez takich zjebów jak wy odechciewa się grac bo człowiek na każdym kroku spodziewa się oszustwa. Zygac się na was chce kutasy pier.... !

Opublikowano

Sie taki niebieski ekran pojawia, i jak ktoś wspomniał wcześniej - "cośtam pamięci psychicznej"

@UP

Pojebie jak cos ci niepasi kurwa to wypierdalaj z tego forum ja pierdole dzieci to jest FORUM O HAKACH

A z metinem sie nic niestanie kurwa nieda sie tak o byle jakims hackiem rozwalic calego metina

Sorry za wyklinanie ale mnie juz takie dzieci wkurwiaja

Sądzisz, że MPC stanęło na poziomie hacków i cheatów? GRUBO SIĘ MYLISZ. Ludzie, którzy wchodzą do działu "publikacje serwerów", czy "html i php" też są debilami, bo to forum jest o cheatach, a nie o serwerach/tworzeniu stron? Chociaż nie wiem, czy ktoś z Twoim ilorazem inteligencji jest w stanie zrozumieć aluzję. Poza tym, gdzie uczciwi ludzie mają walczyć z cheaterstwem i innym debilstwem? Na forum anty-cheaterskim, gdzie nie ma ani jednego hackera? NC. PS 99% moich postów nie ma nic wspólnego z hackami, a reszta jest napisana kilka lat temu, jak miałem 12 latek. Nie jestem cheaterem i nie popieram cheaterstwa, mimo to lubię od czasu do czasu tu wejść. JESZCZE COŚ?

Opublikowano

już umiem to robić moge dać komuś stal +9 do handlu on widzi ja nie ja mu chcesz to za 1kk on ok ja dalem ok on też szybko i mówi mi tak ty h**u odawaj 1kk pierd****e hacki dzięki nq

ten kto wymyślił tego hacka jest pro ;;];];];]];];];;];];];];]

powiem jak to zrobić za doładowanie 75 sm na pl

Budowniczy
Opublikowano

@UP

z pewnoscia ktos ci doladuje ^^

wiesz ile takich noobkow już bylo ze niby rozwiazali RE ?;P

84016125.png
Opublikowano

już umiem to robić moge dać komuś stal +9 do handlu on widzi ja nie ja mu chcesz to za 1kk on ok ja dalem ok on też szybko i mówi mi tak ty h**u odawaj 1kk pierd****e hacki dzięki nq

ten kto wymyślił tego hacka jest pro ;;];];];]];];];;];];];];]

powiem jak to zrobić za doładowanie 75 sm na pl

Spierdalaj z tego forum n00bie!!Nikt ci sm nie doładuje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...