Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za ile kupie zoltego smoka +9? bez bonow i kd?

Arecherowi do pvp przeszywka sie nie przyda prawda? i lepiej naszyjnik jadeitowy prawda?

Opublikowano

Za ile kupie zoltego smoka +9? bez bonow i kd?

Arecherowi do pvp przeszywka sie nie przyda prawda? i lepiej naszyjnik jadeitowy prawda?

W większym stopniu nie, ale zawsze będzie szycie w hicie do przodu. Tak więc proponuje Ci jednak zainwestować w naszyjnik z nieb łez.

A łuku to nigdy nie widziałem na sklepie, tak więc albo sam zrobisz albo pospamujesz może za 700kk wyłapiesz.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

W większym stopniu nie, ale zawsze będzie szycie w hicie do przodu. Tak więc proponuje Ci jednak zainwestować w naszyjnik z nieb łez.

A łuku to nigdy nie widziałem na sklepie, tak więc albo sam zrobisz albo pospamujesz może za 700kk wyłapiesz.

te 20 % na przypadkowy hit bede mial z roski + z branzoletki ,, a nawet da rade wyciagnac 40 jezeli w luczek wejda dobre bronie ;op to chyba lezki zbedne?

Opublikowano

Nie lepiej wbic 86 i kupic luk diabla odrazu? Chyba czasem nawet jest na sklepach. A chakry śr 45-55 +9 z kd +4 to kwestia 400-800kk (zalezy od reszty bonow)

Opublikowano

Ludzie, wam też tak pali/paliło itemy typu truta? xD Tyle razy spalić...xD z 2kkk już poszło, a jest +6 :< Btw. - z czego wynika to wahanie się cen odłamków. tydzień temu po 60kk za 200 sztuk, dziś 150kk itp. xD

io7e.jpg

Opublikowano

Ech szkoda że te odłamki spadły z ceny ale znam tego powód bo jest już na to bot ;/

Teraz nawet po 70kk nie chcą schodzić ;p

gmhq5mn.png

Opublikowano

Ech szkoda że te odłamki spadły z ceny ale znam tego powód bo jest już na to bot ;/

Teraz nawet po 70kk nie chcą schodzić ;p

Nie ma juz bota od 6 dni -.-

Opublikowano

Juz powstaje nowy bocik :D Mam go ale nie moge go rozkminic xD

Nie możesz go rozkminić bo Shiro dodało obliczanie liczb zawartych w tekscie i trzeba wpisać wynik, więc te dwa boty już nie działają całkowicie.

Padmak mówi, że za niedługo pewnie coś wymyśli ale trzeba czekać.

Opublikowano

Mi tam bot działa. Tylko trochę zajmuje oddawanie itemków ale zawsze lepiej niż bym miał ręcznie oddawać :)

Nie możesz go rozkminić bo Shiro dodało obliczanie liczb zawartych w tekscie i trzeba wpisać wynik, więc te dwa boty już nie działają całkowicie.

Padmak mówi, że za niedługo pewnie coś wymyśli ale trzeba czekać.

Jest już działający bot :p Wiem bo wczoraj poszukałem sobie i mi działa

gmhq5mn.png

Opublikowano

Mi tam bot działa. Tylko trochę zajmuje oddawanie itemków ale zawsze lepiej niż bym miał ręcznie oddawać :)

Jest już działający bot :P Wiem bo wczoraj poszukałem sobie i mi działa

A oplaca sie? Ja widze sklepy po 200 szt za 70kk i wgl nie schodza.

@Brand Miales jakies spolszczenie? Kumpla tez okradli chwile po uzywaniu spolszczenia podanego przez G00D'a dlatego ja gram bez.

Opublikowano

A oplaca sie? Ja widze sklepy po 200 szt za 70kk i wgl nie schodza.

@Brand Miales jakies spolszczenie? Kumpla tez okradli chwile po uzywaniu spolszczenia podanego przez G00D'a dlatego ja gram bez.

To spolszczenie robione było przez zaufaną osobę, ponadto w tych plikach nie zamieścił byś nic co mogło by Ci odczytywać ruchy myszki i klawiatury.

Więc nie pierdol głupot i nie oczerniaj ludzi. Podajesz passy na prawo i lewo to tak jest :)

Opublikowano

jak ktos jest chetny moge zamienic bodego 94 lvl z niezlym eq i 4x P (poza berkiem) i buffke 78lvl (pomoc i blogo P) za eq na jakims innym privie. :)

Opublikowano

To spolszczenie robione było przez zaufaną osobę, ponadto w tych plikach nie zamieścił byś nic co mogło by Ci odczytywać ruchy myszki i klawiatury.

Więc nie pierdol głupot i nie oczerniaj ludzi. Podajesz passy na prawo i lewo to tak jest :)

Lol.

Kto mnie mógł okraść skoro mam wszystko? Mojego kumpla okradli to po 1 po dodaniu splszczenia podanego przez G00D'a.

Po 2 Nikt oprócz jego i mnie nie znał jego passów (mój jeden(!) truciak epik na sell byl warty wiecej niz jego cale eq razy 2)

Po 3 Nikt z naszych znajomych nie gra w mt2 oprócz nas dwóch i jednej kumpeli ale ona lubi tylko hardy i to moja kumpela, on jej niezna.

Zreszta nie musze sie tlumaczyc - proste jak budowa cepa - kumpel zostal OBROBIONY z eq po dodaniu sposlzczenia podanego przez G00D'a.

Robcie jak chcecie, tylko wyswiadczam przysluge i ostrzegam.

Opublikowano

Mi się wydaje czy zmniejszyli drop egzo ? Wcześniej miałem co 2 metin 70 lvl, a teraz leci od paru godzin co 5 -.-

Gdzie dropią orkowe maczugi ? xD Qliny mi ciągle pali, a na shopach ich tak wiele nie ma :/

io7e.jpg

Opublikowano

Mam problem z rejestracją na tym............

"Rejestracja nie powiodła się: proszę podać poprawnie wszystkie pola

Wszystkie pola są obowiązkowe i muszą zostać wypełnione. Proszę upewnić się, że jest ich ID konta i hasło co najmniej 8 znaków i cyfr.
UWAGA: Nie używać danych konta z innego PServern lub rachunku, który już używany!"
Wszystko robie jak powinno Omfg ...................... -.-
Opublikowano

Mam problem z rejestracją na tym............

"Rejestracja nie powiodła się: proszę podać poprawnie wszystkie pola

Wszystkie pola są obowiązkowe i muszą zostać wypełnione. Proszę upewnić się, że jest ich ID konta i hasło co najmniej 8 znaków i cyfr.
UWAGA: Nie używać danych konta z innego PServern lub rachunku, który już używany!"
Wszystko robie jak powinno Omfg ...................... -.-

Zrób login od dużej litery. Przynajmniej w moim wypadku pomogło ;d

io7e.jpg

Opublikowano

jak ktos jest chetny moge zamienic bodego 94 lvl z niezlym eq i 4x P (poza berkiem) i buffke 78lvl (pomoc i blogo P) za eq na jakims innym privie. :)

aktualne : ) pisać na pw na forum jbc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...