Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest ktoś z maksymalnym poziomem bądź ekwipunkiem? Pytam, ponieważ chciałbym wiedzieć w jakim czasie go osiągnęliście.

Tak są dwie osoby Ja i G00D - czas ok 15k minut na głównej postaci, 22k minut na dropi. A G00D to nie wiem ;p

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Tak są dwie osoby Ja i G00D - czas ok 15k minut na głównej postaci, 22k minut na dropi. A G00D to nie wiem ;p

Dodaj do gildi nick Ceresit bo nie mam z kim pisac ;x

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Znów od G00D'a: " Znowu tutaj G00D, korzystam z życzliwości Julietty i piszę tego posta, bo chciałbym was serdecznie zaprosić na serwer, dziś od godziny 18:00 zostały włączone raty EXPA, DROPY i DROP YANG 25% na 24h, więc do jutra do godziny 18, można naprawdę dobrze zacząć. Co do pytania wyżej, mam 105 lvl mentala po misjach i full eq na 105 +9 i mam 14k minut, mam też surę BM 3k minut i teraz robię WP mam 93 lvl i mam 1k minut, więc jak widać długo aż tak nie grałem."

Opublikowano

Znów od G00D'a: " Znowu tutaj G00D, korzystam z życzliwości Julietty i piszę tego posta, bo chciałbym was serdecznie zaprosić na serwer, dziś od godziny 18:00 zostały włączone raty EXPA, DROPY i DROP YANG 25% na 24h, więc do jutra do godziny 18, można naprawdę dobrze zacząć. Co do pytania wyżej, mam 105 lvl mentala po misjach i full eq na 105 +9 i mam 14k minut, mam też surę BM 3k minut i teraz robię WP mam 93 lvl i mam 1k minut, więc jak widać długo aż tak nie grałem."

Przekaz, szkoda, ze dostales degrada, nie wiem za co i nie interesuje mnie to.

Na serverze sie naprawde fajnie gra.

Akurat zaczalem grac przy tych ratach 50% i z tego co doswiadczylem mozna spokojnie w 1 dzien wbic 70-80 lvl, bo wbicie 40 lvla zajmuje jakies 1-1,5h przy dropieniu zebow :D, bo przy dropieniu zebow gdzie mam pecha dropilem 2h + wbicie 40 lvla WP.

Jutro od godziny 11 rano bede gral, to mam nadzieje ze dodacie do gildi ;x

@ Topic mam 40 lvl i czemu nie moge otworzyc skrzynki bodajze " Artena " ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Straszny minus co do dropu pamiątek (póki co) Lecą strasznie słabo :/

Ogólnie serwer bardzo fajny, w końcu porządny medium/easy, bo to co wychodzi teraz na polskim rynku to porażka.

Polecam.

io7e.jpg

Opublikowano

Przekaz, szkoda, ze dostales degrada, nie wiem za co i nie interesuje mnie to.

Na serverze sie naprawde fajnie gra.

Akurat zaczalem grac przy tych ratach 50% i z tego co doswiadczylem mozna spokojnie w 1 dzien wbic 70-80 lvl, bo wbicie 40 lvla zajmuje jakies 1-1,5h przy dropieniu zebow :D, bo przy dropieniu zebow gdzie mam pecha dropilem 2h + wbicie 40 lvla WP.

Jutro od godziny 11 rano bede gral, to mam nadzieje ze dodacie do gildi ;x

@ Topic mam 40 lvl i czemu nie moge otworzyc skrzynki bodajze " Artena " ?

Atena. Kłania się historia z klasy 4-6 podstawówki.

Ale powiem, że tylko kobieta moze otwierac :)

Opublikowano

dam konto tu na shiro z eq min.truta+9/stal /sokol i bransa topowa ! i pełno fajnych rzeczy za eq na innym privie

Polskim czy zagranicznym?

Opublikowano

Od którego lvl można wytwarzać kryształki energii??

Ma ktoś na sprzedaż branse z łez, naszyj z łez i fenki +9 niekoniecznie jakieś wybonowane ??

Opublikowano

Dlaczego nie mogę się zarejestrować?

Rejestracja czasami szwankuje, poza tym sprawdź czy poprawnie wypełniłeś wszystkie regułki.

Opublikowano

Dobra, ja mam takie zasadnicze pytanie. Czy na przerobienie stalki na tą nową zbrojkę z PL'a jest 100%?

Tak jest 100% - Tylko mankament jest taki, że jeżeli nie masz 30metali + 105 lvl to nie opłaca się jej przerabiać ponieważ, jest naliczana magia od nowa ponadto % na ulepszenie jest mizerny. Tak więcej do póki nie zaopatrzysz się w to, proponuje Ci zainwestować w niebiana :)

BTW: Przepraszam wszystkich członków gildi PolenTeam, za moją nieobecność. Niestety była ona spowodowana chorbą.

Od dziś powinnienem być już często dostępny, także zapraszam bardzo serdecznie i przepraszam raz jeszcze.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Ostatnio na szybkości zrobiłem sb botem 1k kryształków energii.

Dziś wbiłem po 3 dniach a tu kryształki zamieniły się w małe czerwone potki :D

Zna ktoś może odpowiedź na to pytanie alchemika ??

Opublikowano

Ostatnio na szybkości zrobiłem sb botem 1k kryształków energii.

Dziś wbiłem po 3 dniach a tu kryształki zamieniły się w małe czerwone potki :D

Zna ktoś może odpowiedź na to pytanie alchemika ??

Niemiecki na poziomie gimbazy i jedziesz z newsmai.

Ja niemieckiego w ogóle sie nie uczyłem i sobie radze sam do samego poczatku bez tlumacza google..17 września skasowali bota na kryształki energii i wszystkie obecne w tym czasie krysztalki przemienili na potki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...