Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo wszystko do jakichkolwiek questów, misji spolszczenie by się przydało, nie każdy ma opanowany język obcy do perfect.

Na serwerze znajdują się 6/7 bony?

Nie, nie ma 6/7 bonów :)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Własnie wgracam do gry bo jeden z serwerów " Reventia " jest jednym wielkim niewypałem - Jeżeli potrzebuje ktoś jakiejkolwiek pomocy proszę pisać do " THAIII " w grze.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

morda gimbie takie teksty do do starej jak pozwala a nie do mnie

nje wysyfaj mojej mamy. Dla twojej wiadomości gimbusy mają jakieś pojencie o ortografi, m.i.n. wiem jak się pisze 'wirus' czy też 'klient'. Ty nie masz o tym bladego pojęcia, zresztą po twoim nicku smię sądzić, że jeszcze z podstawówki nie wyszedłeś. Idz nie odpowiadaj nawet na tego posta bo już i tak ci nie odpiszę, możesz dalej się obawiać czy "klijent" nie ma żadnego keya... Zresztą wątpie by ktoś chciał zajebać twoje syfeq na czymkolwiek..

Huj ci w dupe. Serdeczne JP.

ps.: Przy okazji zmień płeć na "kobieta" w ustawieniach profilowych ;)

Opublikowano

zagralbym ale obawiam sie ze moze byc w klijecie keylogger albo jakis inny wirós ktorego moj wspanialy avast nie wykryje

Gdyby w kliencie był keylogger lub inne cholerstwo już dawno wyszłoby to na jaw. Ponadto skanowałem go znacznie lepszym antywirusem od avasta i nic niewykrył.

Opublikowano

Gra ktoś w chunjo ? Bo mam zamiar wrócić na serwer. Ale nie chce mi się grać samemu.

gmhq5mn.png

Opublikowano

Gra ktoś w chunjo ? Bo mam zamiar wrócić na serwer. Ale nie chce mi się grać samemu

Ja gram w ch.unjo - PW THAIII jbc.

Opublikowano

Mam 2 pytania:

- Gdzie expiliscie do 80lva?

-Jest jakas polska gildia?

Ja expiłem do 75 lvl w v2 a potem w av2

A do gildi nie wiem ;/

gmhq5mn.png

Opublikowano

Kolejna aktualizacja! Oto lista nowości, które zostaną wprowadzone do gry:

- Nowe zbroje

armors.png

- Nowe bronie

weapons.png

- Naprawa niewidzialnych zbroi

Opublikowano

Na screenach jest błąd ;p

Na wytworzenie zbroi trzeba 200 zamiast 1000

I na wytworzenie mieczu trzeba 200 zamiast 400

[ Coś im nie wyszły te screeny nie wiem skąd je wzieli xD ]

A ta broń to jest jedna wielka porażka. Nawet do +6 jej zrobić nie mogę, 33% na ulepszenie na poziomie +6.

To nawet na PL dali większy % :D

Opublikowano

G00D mi kazał przekazać wiadomość:

"Siemanko, tutaj G00D. Jakby ktoś miał jakiś problem z Shiro lub nie wie jak zarobić lub pomóc coś na początek piszcie do mnie w grze. Gram pod nickiem TAKIbajer, mam 105 lvl full eq na 105 +9, dosłownie zostało mi tylko misję na 105 dokończyć. Co do posta UP to no pali jak cholera, ja na zbrojkę na +7 wydałem 17 metali na +8 wlazło za 1, a na +9 weszło za 16 razem. Broń była podobnie, z tym że na 9 wlazło za 3. Proponuję wam się dorobić teraz na tych kryształach, kupujecie tarczę u NPC tę na 41 lvl +7 za 140k i ją przerabiacie, z całego eq tarcz macie ok 140 - 190 kryształów a 200 kryształów to ok. 170 - 220kk, więc lajcik można się dorobić, zwłaszcza że ja przez ok 40 min wyrabiam 1k kryształów. Wbijajcie SHINSOO pisać nick; TAKIbajer gram praktycznie 24/7 no life :D"

Opublikowano

Witam ;p

Serwer polecam, exp akurat, drop akurat, system ulepszania akurat, przez te wszystkie lata czegoś takiego szukałem, oby stał jak najdłużej.

Co do zarobku to zależy czy chcesz sie nudzic czy nie, opcji jest wiele, mozna dropic w v2 na wezach yangi, mozna zrobic dropka do m1, dropka do m2, dropka do doliny, dropka do... bla bla bla. No i najnudniejsza ale najszybszy zarobek...mozna przetapiac tarcze na krysztaly tj. jak masz 40 lvl idziesz do handlarza zbrojami i kupujesz cale eq tarcz na 41 lvl, które oddajesz pojedynczo klikajac po dwa razy przy kazdej + czas na pokazanie sie okienka..Ale wydajesz 20kk i mozesz zarobic nawet około 1kkk bo 200 sztuk to 150-200kk a jedna tarcza to 0-15 kawałków ale to stanie i klikanie nudzi na śmierć wiec ja wole np. polatac sobie lasek piekło pobic metki chociazby dla funu.

BTW 150-160kk - od kilku sekund do max 10 minut, 170kk-180kk+/- 10minut-1h, 190kk+ to albo z godzine w czasie szkoly jak nie dluzej gdy malo sklepow albo prawie niemozliwe w godzinach szczytu bo kazdy wystawia za 150-180.

Opublikowano

Witam.

Czytając te strony spamu o spolszczenie do Shiro2 postanowiłem podzielić się z

wami działającym serverinfo.py

DLL:

http://www.multiupload.nl/TN206RMPB3

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/4b8282e1aa5bed98b19aa98c159a6913fa3c23b63e3927d142ad222687dee0ad/analysis/1378578072/

!!!Ważne!!!

Działa tylko i wyłącznie na wersji 2012 metin2mod

Created by Visquez

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...